Connect with us

Dâmboviţa

DÂMBOVIŢA: Alexandru Oprea recunoaşte public că Adrian Ţuţuianu vrea să-i ia capul!

Este pentru prima dată de când a fost declaşat, în urmă cu 1 an, războiul tacit dintre Adrian Ţuţuianu şi Alexandru Oprea când, acesta din urmă, iese la atac şi spune deschis cine îi vrea capul. În această seară, la MDI TV, Alexandru Oprea a recunoscut că cel care vrea să-l mazilească din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa este senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa. A spus Oprea că nu partidul vrea să-l dea afară, ci doar liderul organizaţiei.

Publicat

pe

Este pentru prima dată de când a fost declaşat, în urmă cu 1 an, războiul tacit dintre Adrian Ţuţuianu şi Alexandru Oprea când, acesta din urmă, iese la atac şi spune deschis cine îi vrea capul. În această seară, la MDI TV, Alexandru Oprea a recunoscut că cel care vrea să-l mazilească din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa este senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa. A spus Oprea că nu partidul vrea să-l dea afară, ci doar liderul organizaţiei.

„Probabil Alexandru Oprea deranjează pentru că mişcă judeţul, că este un om vertical, corect şi că încearcă să facă lucrurile cu bun simţ şi cu o oarecare determinare”, a declarat şeful Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Oprea este convins că planul lui Adrian Ţuţuianu nu va reuşi, întrucât, în cazul său, având această demnitate publică, trebuie să se pronunţe, prin vot, Comitetul Executiv Naţional al PSD.

A mai mărturisit Oprea că are o relaţie bună cu toţi primarii din judeţ, cu toţi cei care lucrează pentru comunităţile pe care le conduc dar, în ultimul timp, nu a mai putut să efectueze vizite în teren, să se întâlnească cu edilii social-democraţi, fiindcă Adrian Ţuţuianu le-a interzis acest lucru. Spune Oprea că acest boicot a fost aprobat într-o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean.

Intervenţia lui Alexandru Oprea vine după ce, miercuri-seară, în BPJ al PSD Dâmboviţa, s-a luat hotărârea ca, în data de 26 ianuarie, în cadrul Comitetului Executiv Judeţean să fie analizată activitatea conducerii Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi să se decidă soarta lui Alexandru Oprea.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Valentin

    ianuarie 12, 2018 at 1:44 pm

    Dar soarta lui Adrian Tutuianu ca a pierdut din mana trei organizații județene cu rezultate foarte slabe la alegerile din 2016. Si aici fac referire la organizațiile Găsești Titu Si Ratări.Esec total in aceste localități. De asemenea a ți reușit să l îndepărtați din partid pe primarul de la Titu Traian Nicolae ca nu a suportat atitudinea fanariotă a dumneavoastra și a ți impus șef un interlop dar este prietenul fumului Cristi Stan

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Jandarm din Dâmbovița, pe podium la concursul de mountainbike „MARVIN 2K22”

Publicat

pe

Maiorul George Dragoș Dedu, de la Jandarmeria Dâmboviţa, s-a clasat pe locul al III-lea la categoria Master 2 masculin (40 – 49 de ani) la finalul concursului de mountainbike „MARVIN 2K22”, organizat, sâmbătă – 14 mai 2022, în Urlați, județul Prahova, de către BikeXpertRacingTeam.

„Fiind unul dintre concursurile interne consacrate de ciclism, a atras la start peste 1.300 cicliști din toată țara, de nivel elite și amatori, care au optat pentru traseele de 18 km, 31 km sau 51 km, în funcție de nivelul de pregătire.

Pasionat de ciclism, jandarmul dâmbovițean a intrat în competiție pe traseul de 51 km cu aproximativ 1.200 metri elevație, destinat cicliștilor de nivel avansat, Master 2 masculin (40 – 49 de ani)”, se precizează într-un comunicat remis de IJJ Dâmboviţa.

Concursul de mountainbike de la Urlați a ajuns anul acesta la ediția cu numărul 10.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Proiect pentru modernizarea transportului public și în zona limitrofă municipiului Târgoviște

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a depus, astăzi – 16 mai 2022, în parteneriat cu administrația publică locală a comunei Șotânga un proiect care vizează modernizarea transportului public în zona periurbană a municipiului care cuprinde, spune edilul Daniel Cristian Stan, 25 de localități.

În cadrul acestei prime etape, vor fi achiziționate 21 de autobuze electrice de capacitate mare și vor fi construite 21 de stații de încărcare lentă la autobază și 7 stații de încărcare rapidă pe traseu. De asemenea, se vor executa și mai multe lucrări conexe.

„Valoarea intervențiilor este de 13,788,828.98 euro, TVA inclus, din care 11,571,000.00 euro, fără TVA, reprezintă cheltuieli eligibile asigurate din Planul Național de Redresare și Reziliență, la care se adaugă TVA aferent cheltuielilor eligibile în valoare de 2,198,490.00, cheltuieli asigurate din bugetul de stat”, precizează primarul Daniel Cristian Stan.

Reamintim faptul că transportul public local din Târgoviște este în plin proces de modernizare, iar proiectul depus astăzi în vederea obținerii de fonduri europene nerambursabile răspunde solicitărilor venite de la cetățeni, care își doresc autovehicule moderne și ecologice și pe traseele din afara municipiului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT