Connect with us

Dâmboviţa

DECIZIE: Alexandru Oprea rămâne cel puţin încă o săptămână şel al CJ Dâmboviţa

Cristian Daniel Stan, secretar executiv al PSD Dâmboviţa şi primarul municipiului Târgovişte, a precizat astăzi, oficial, faptul că şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al PSD Dâmboviţa a fost amânată, din cauze obiective. Întâlnirea social-democraţilor dâmboviţeni, în cadrul căreia se va decide ce se va întâmpla cu Alexandru Oprea – preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, se va ţine vineri, 2 februarie, de la ora 17:00. În aceiaşi zi, la ora 14:00, se va desfăşura şedinţa Biroul Politic Judeţean când, probabil, se vor efectua ultimele pregătiri pentru adunarea de la ora 17:00.

Publicat

pe

Cristian Daniel Stan, secretar executiv al PSD Dâmboviţa şi primarul municipiului Târgovişte, a precizat astăzi, oficial, faptul că şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al PSD Dâmboviţa a fost amânată, din cauze obiective. Întâlnirea social-democraţilor dâmboviţeni, în cadrul căreia se va decide ce se va întâmpla cu Alexandru Oprea – preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, se va ţine vineri, 2 februarie, de la ora 17:00. În aceiaşi zi, la ora 14:00, se va desfăşura şedinţa Biroul Politic Judeţean când, probabil, se vor efectua ultimele pregătiri pentru adunarea de la ora 17:00.

A spus Cristian Daniel Stan că, în maximum două săptâmâni, lucrurile la CJ Dâmboviţa se vor clarifica şi se va termina cu tensiunile din organizaţie. Consideră secretarul executiv al PSD Dâmboviţa că, indiferent ce va hotărî Comitetul Executiv Judeţean, forul naţional de conducere al partidului, conform statutului, va trebui să valideze, să dea forţă juridică deciziei luate la nivelul organizaţiei judeţene.

Dacă este să decriptăm mesajul transmis, soarta lui Alexandru Oprea, actualul şef al CJ Dmboviţa, este pecetluită, iar membrii CEX-ului judeţean vor vota, evident secret, pentru excluderea sa. Se pare că, în şedinţa din 2 februarie, vor fi validate şi candidaturile pentru postul de vicepreşedinte rămas vacant, dar şi pentru cel de preşedinte.

Urmează o săptămână de tensiune, în care speculaţiile şi supoziţiile de tot soiul vor fi intens mediatizate. Pe acest fond, deja se vorbeşte că Adrian Ţuţuianu şi-ar fi rezolvat diferendele cu Liviu Dragnea şi că, la nivel central, i s-a dat acceptul pentru orice decizie va lua Organizaţia PSD Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Pliculeț posibil cu cocaină, găsit în bagajul unui bărbat în Ciocănești

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Polițiștii din cadrul Secției Tărtășești au găsit, în urma unui control al autovehiculului și bagajelor unui bărbat de 34 de ani, din București, care se afla în localitatea Ciocănești, un cântar electronic de precizie și un pliculeț ce conținea o pulbere de culoare albă susceptibilă de a fi cocaină.

Oamenii legii au întocmit documentele procedurale, urmând să fie dispuse măsuri conform normelor în vigoare.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Patru tone de cetină descoperite în mașina unui bărbat din Glod

Publicat

pe

Nu mai puțin de 4.000 de kilograme de cetină au descoperit, noaptea trecută, polițiștii din Fieni, județul Dâmbovița, într-o autoutilitară la volanul căreia se afla un bărbat din satul Glod, comuna Moroeni.

Evident, șoferul nu a putut prezenta oamenilor legii documente de transport sau din care să reiasă proveniența legală a crengilor de brad.

În aceste condiții, cele patru tone de cetină au fost confiscate, iar conducătorul furgonetei amendat, în baza Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats