Connect with us

Dâmboviţa

DOSAR: Îi păcălea pe români, printr-un anunţ de închiriere a unei vile în Azuga!

Un bărbat în vârstă de 21 de ani, din Buzău, este cercetat de poliţiştii din Dâmboviţa, după ce a înşelat, în luna decembrie 2017, doi cetăţeni din judeţ, prin intermediul unui site de publicitate, cu privire la închirierea unei vile în Azuga. Magistraţii au infirmat propunerea de arestare preventivă, plasându-l pe suspect sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Publicat

pe

Un bărbat în vârstă de 21 de ani, din Buzău, este cercetat de poliţiştii din Dâmboviţa, după ce a înşelat, în luna decembrie 2017, doi cetăţeni din judeţ, prin intermediul unui site de publicitate, cu privire la închirierea unei vile în Azuga.

Magistraţii au infirmat propunerea de arestare preventivă, plasându-l pe suspect sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Potrivit anchetatorilor, individul a păcălit, în acelaşi mod, mai multe persoane din diferite judeţe ale ţării. Prejudiciul a fost estimat până în acest moment la suma de 30.000 de lei (300 de milioane de lei vechi).

Dosarul a fost instrumentat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Buzău şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Două accidente rutiere în Dâmbovița, în această dimineață

Publicat

pe

Accident rutier, în această dimineață, pe DN 72, în zona Hanului Dragodana. Potrivit ISU Dâmboviţa, o persoană a fost rănită. Victima a fost transportată la UPU Târgoviște, după ce a primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul SAJ. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor.

ISU Dâmboviţa a acționat, cu puțin timp în urmă, și la un accident rutier petrecut pe DJ 711A, între Mavrodin și Colacu (oraș Răcari). A fost rănită o persoană de 26 de ani, care a primit îngrijiri medicale apoi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Titu.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Ajută-l pe Ștefan să lupte cu boala! Are nevoie urgent de 35.000 de euro

Publicat

pe

Un tânăr inginer de autovehicule din comuna Vulcana Pandele, județul Dâmbovița, diagnosticat cu cancer al sistemului limfatic în octombrie 2019, are nevoie de sprijinul semenilor pentru a ajunge la o clinică din Turcia pentru imunoterapie și apoi transplant de celule stem. Aceasta ar putea fi șansa lui Ștefan Cătălin Vlădescu, în vârstă de 26 de ani, să se vindece! Și are nevoie de 35.000 de euro!

Deși a efectuat până acum mai multe cicluri de chimioterapie, boala lui Ștefan a avansat, ajungând acum în stadiul IV, cu metastaze la plămâni și la oase.

Puteți face donații în următoarele conturi:
RO18 RZBR 0000 0600 1996 3154 – CONT LEI
RO39 RZBR 0000 0600 2268 7991 -CONT EURO
(Cătălin Vlădescu)

Duminică – 26 septembrie, de la ora 14:00, la Căminul Cultural „Izvor de Apă Vie” din Vulcana Pandele va avea loc spectacolul caritabil „Împreună pentru Ștefan”. Intrarea costă 30 de lei, bani care vor ajunge la Ștefan. De asemenea, începând de luni – 20 septembrie, se vor putea face donații și la urna amplasată la același cămin cultural.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT