Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

GĂEŞTI: Război pe clase! Colegiul „Vladimir Streinu” versus Liceul „Dr. C. Angelescu”

Fănuţ Costea, consilier local PSD la Găeşti, ne-a spus că autorităţile locale au avut intenţia să lase fără o clasă Colegiul Naţional „Vladimir Streinu”, unitate de învăţământ bine cotată la nivel judeţean, pentru a salva de la desfiinţare Liceul Tehnologic „Dr. C. Angelescu”, fost Agricol. Ideea, spune vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, a fost iniţiată şi susţinută de viceprimarul Ion Untărescu. În final, problema a fost tranşată de Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, care, după ce a analizat situaţia, nu şi-a dat avizul pentru o astfel de măsură.

Publicat

pe

Fănuţ Costea, consilier local PSD la Găeşti, ne-a spus că autorităţile locale au avut intenţia să lase fără o clasă Colegiul Naţional „Vladimir Streinu”, unitate de învăţământ bine cotată la nivel judeţean, pentru a salva de la desfiinţare Liceul Tehnologic „Dr. C. Angelescu”, fost Agricol. Ideea, spune vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, a fost iniţiată şi susţinută de viceprimarul Ion Untărescu. În final, problema a fost tranşată de Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, care, după ce a analizat situaţia, nu şi-a dat avizul pentru o astfel de măsură.

„Ai un colegiu în care se învaţă, care a avut o promovabilitate la examenul de bacalaureat de 91%, un colegiu cu profesori buni, care funcţionează pe un sistem bine organizat şi vrei să îi reduci din clase pentru a salva altă şcoală… Mi se pare absurd”, a precizat Fănuţ Costea.

A mai spus alesul PSD că această manevră, cu siguranţă, nu i-ar determina pe copii să se îndrepte spre şcoala tehnologică din Găeşti, ci mai degrabă ar pleca spre Titu sau Târgovişte. Consilierul social-democrat îi îndeamnă pe reprezentanţii administraţiei publice locale să găsească, împreună cu Inspectoratul Şcolar şi diferiţi agenţi economici, soluţii pentru viitor, pentru a le oferi adolescenţilor pregătire teoretică şi profesională de calitate, în funcţie de cerinţele pieţei muncii. Numai în acest fel, unităţile de învăţământ tehnologic pot rezista în timp, nicidecum printr-o afluire forţată a elevilor!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Liberala Adriana Săftoiu îl critică pe Orban pentru cheful de la Guvern

Publicat

pe

Adriana Săftoiu, membru PNL, îl taxează pe premierul Ludovic Orban pentru gafa impardonabilă de a petrece fără probleme în Palatul Victoria, fără să îi pese de normele pe care le tot promovează și fără să îi pese de popor. Mai mult, să ieși apoi și să spui că vei plăti amenda sună tot a a sfidare! Cel mai bun lucru era demisia.

„Îmi place scuza că toți suntem oameni. Suntem, cum nu, dar atunci când deții o funcție publică ai niște privilegii pe care „oamenii de rând” nu le au. Deci nu suntem egali. De la mașina care te asteaptă la scară până la benzina/motorina pe care nu o plătești. Omul de rând nu prea are aceste beneficii. De aceea, când ești într-o funcție publică și ai greșit, nu poți fi scuzat că și omul de rând face la fel. Trebuie să fii marcă a moralei și eticii ca să impui modelul de urmat. Apreciez însă gestul de a plăti amenda. E un bun început”, a scris liberala Adriana Săftoiu pe pagina sa de Facebook. 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Liceul Voievodul Mircea Târgoviște face înscrieri la clasa de volei-baschet

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!