Connect with us

ÎNVĂŢĂMÂNT

ŞANSĂ: Premii de 50.000 de euro pentru elevii şi studenţii antreprenori!

Elevii şi studenţii din România îşi pot testa ideile de business şi dezvolta competenţele antreprenoriale, înscriindu-se în competiţiile europene „JA Business Plan Challenge” și „JA Company of the Year”. Termenul-limită este 26 februarie. informaţii suplimentare sunt disponibile la http://jar.ro/bpc18.

Publicat

pe

Elevii şi studenţii din România îşi pot testa ideile de business şi dezvolta competenţele antreprenoriale, înscriindu-se în competiţiile europene „JA Business Plan Challenge” și „JA Company of the Year”. Termenul-limită este 26 februarie. informaţii suplimentare sunt disponibile la http://jar.ro/bpc18.

Pot participa tineri care doresc să dezvolte un concept de business pe care ulterior și să îl testeze pe piață prin lansarea și conducerea unei afaceri pilot sau a unui start-up. Dintre planurile de business înscrise în „JA Business Plan Challenge” vor fi selectate 50 pentru a se dezvolta în incubatorul de afaceri și a participa la faza națională a competiției europene „JA Company of the Year”.

Participanții cu cele mai bune rezultate vor beneficia de premii în valoare totală de 50.000 de euro:
• Burse pentru participarea la Next Generation Leaders Forum 2018, Canada, Ontario, August 2018
• Burse pentru participarea la finala European Company of the Year 2018 – secțiunea elevi – iulie 2018, Belgrad, Serbia
• Burse pentru participarea la finala Europe Enterprise Challenge 2018 – secțiunea studenți – iunie 2018, Riga, Letonia
• Premii speciale: Premiul „Ready for work”; Investiția anului în IT; Investiția anului în Design; Investiția anului în Agricultură.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

5 clase din 5 școli din Dâmbovița au trecut la ore online

Publicat

pe

Cinci elevi și un cadru didactic din județul Dâmbovița au fost confirmați cu COVID-19, ne informează Inspectoratul Școlar.

Ca urmare a acestui fapt, activitatea față în față a fost suspendată și s-a trecut la ore online în cinci clase de la următoarele cinci unități de învățământ:
– Școala nr. 4 „Elena Donici Cantacuzino” Pucioasa
– Școala „Vasile Cârlova” Târgoviște
– Școala „Radu cel Mare” Găești
– Liceul „Constantin Brâncoveanu” Târgoviște
– Liceul „Udrea Băleanu” Băleni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

PERPLEX. Profesorii nevaccinați în școală, părinții la poartă!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Am constatat că dubla măsură a devenit literă de lege nescrisă în România. Unii pot beneficia de metoda brevetată cu succes pe vremea comunismului intitulată „pentru unii închidem ochii”.

Exemplu concret de astfel de procedură cu obrazul gros l-am întâlnit în prima zi de școală, când, în multe instituții de învățământ, părinții nevaccinați, netrecuți prin boală sau fără test PCR negativ nu au avut voie în incinta școlilor, au fost ținuți la poartă, să urmărească festivitățile de deschidere din spatele gardurilor.

Bine, am înțeles procedura. Suntem în pandemie, ne-a lovit și valul patru, dar… Cadrele didactice care nu au vrut să se vaccineze de ce au fost primite în școli? Oare, nu ar fi fost normal să stea și profesorii pe la porți? Nu ai vrut vaccinul fiindcă ai anumite prejudecăți, pleci urechea la tot felul de teorii ale conspirației, dar ești lăsat printre elevi pentru a-i pune în pericol. Unde este forța exemplului?

Parcă spunea ministrul Educației că profesorii, învățătorii și educatorii vor fi testați la fiecare 72 de ore. Mulți dascăli, când au auzit de treaba asta, hotărâseră să se vaccineze. Ulterior, decizia a căzut, așa că profesorii au zis pas la vaccinare.

Nu a fost drept ceea ce s-a întâmplat prin multe școli, să nu dai voie părinților nevaccinați să-și însoțească copiii într-un moment unic din viața lor, dar pe tine, profesor nevaccinat, te doare în paișpe și ești și lăsat în pace!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT