Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

METODĂ: Căsătorie de convenienţă, ca să poată ajunge în vestul Europei!

Polițiștii de imigrări din Dâmbovița au refuzat prelungirea dreptului de ședere temporară pe teritoriul României unui cetăţean albanez, în vârstă de 21 de ani, după ce au constatat că acesta încheiase o căsătorie de convenienţă cu o tânără din judeţ.

Publicat

pe

Polițiștii de imigrări din Dâmbovița au refuzat prelungirea dreptului de ședere temporară pe teritoriul României unui cetăţean albanez, în vârstă de 21 de ani, după ce au constatat că acesta încheiase o căsătorie de convenienţă cu o tânără din judeţ.

Cei doi au mers în faţa ofiţerului de stare civilă în luna octombrie 2017, apoi bărbatul s-a prezentat, cu documentele necesare, la sediul Biroului pentru Imigrări al judeţului Dâmbovița şi a solicitat prelungirea dreptului de şedere în scop de reîntregire a familiei.

Conform procedurilor, polițiștii de imigrări au început verificările în cazul celor doi soți, în cadrul cărora au fost efectuate vizite la domiciliul conjugal declarat, discuţii cu persoane din anturajul acestora și alte activități relevante în stabilirea situației reale.

Interviul, considerat un instrument de lucru important în reliefarea vieţii reale de familie, a contribuit, şi de această dată, la clarificarea situaţiei cuplului. Întrebările adresate soţilor în cadrul interviului au vizat demonstrarea realităţii mariajului, cunoşterea partenerului de viaţă, precum și viața în comun a celor doi.

Urmare a verificărilor efectuate, s-a concluzionat că străinul a încheiat căsătoria de convenienţă cu scopul de a eluda condiţiile de şedere pe teritoriul României şi de a obţine un document care să-i permită călătoria în alte state europene.

Tânărul cetăţean albanez a părăsit România înainte de soluționarea cererii de prelungire a dreptului de şedere.

ACTUALITATE

Coronavirus România, 25 mai: 18.283 cazuri, 177 persoane la ATI, 1.193 decese

Publicat

pe

Până astăzi – 25 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.283 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID–19, cu 213 mai multe ca ieri – informează Grupul de Comunicare Strategică. De asemenea, 1.193 de persoane au decedat, 11.630 au fost declarate vindecate şi 177 sunt internate la Terapie Intensivă.

Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:

Citește în continuare

ACTUALITATE

Fenomenele meteo au produs pagube în 22 de localităţi din judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://www.ucoz.ro/)

Instituţia Prefectului Dâmboviţa a emis 22 de ordine pentru constituirea unor comisii de evaluare a pagubelor produse în 22 de localităţi din judeţ, ca urmare a unor fenomene meteo periculoase, respectiv 14 pentru secetă, 6 pentru grindină şi 2 pentru alunecări de teren. În prezent, se fac verificări în teren.

Potrivit legislaţiei, astfel de comisii se înfiinţează în baza rapoartelor primite de la Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă, abilitate să colecteze şi să transmită, în 24 de ore, datele referitoare la fenomenele periculoase produse pe teritoriul unei localităţi.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!