Connect with us

ACTUALITATE

DEZVĂLUIRE: Fostul deputat de Dâmboviţa Ion Stan a fost eliminat de statul paralel!

Jurnalistul Dan Andronic a dezvăluit în ziarul „Evenimentul Zilei” o informaţie de senzaţie. Afirmă acesta că i s-a spus că fostul deputat PSD de Dâmboviţa Ion Stan a fost lucrat de statul paralel, pentru faptul că şi-a permis, în calitatea sa de preşedinte al Comisiei de Control SRI, să ia poziţie când a aflat că şefa DNA, împreună cu fosta conducere a SRI, a pregătit o listă cu persoane ce trebuiau eliminate din primele eşaloane ale vieţii publice.

Publicat

pe

Jurnalistul Dan Andronic a dezvăluit în ziarul „Evenimentul Zilei”  o informaţie de senzaţie. Afirmă acesta că i s-a spus că fostul deputat PSD de Dâmboviţa Ion Stan a fost lucrat de statul paralel, pentru faptul că şi-a permis, în calitatea sa de preşedinte al Comisiei de Control SRI, să ia poziţie când a aflat că şefa DNA, împreună cu fosta conducere a SRI, a pregătit o listă cu persoane ce trebuiau eliminate din primele eşaloane ale vieţii publice. Scrie Andronic că, pentru gestul său, Ion Stan s-a ales rapid cu un dosar penal!

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa prezintă firmelor prima soluție de plată instanță a avansului salarial

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița organizează, miercuri – 22 septembrie 2021, la sediul instituției, de la ora 12:00, o întâlnire în cadrul căreia vor fi prezentate agenților economici din județ Salarium – prima soluție de plată instantă a avansului salarial și de educație financiară din România. Platforma a fost lansată la începutul acestui an

Companiile care optează pentru această soluție vor reduce la zero birocrația asociată avansurilor din salariu – fără cereri, hârtii, aprobări, transferuri individuale – și impactul asupra fluxului de numerar. În cazul angajaților, este nevoie doar de instalarea unei aplicații pe smartphone pentru a putea gestiona propriul salariu, așa cum consideră.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Anunț începere implementare proiect „Înființare Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice Cornești”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT