Connect with us

SPORT

ÎNOT: 379 de sportivi participă la „Cupa Contratimp Chindia” de la Târgovişte

Vineri, 16 februarie 2018, la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte, se dă startul celei de-a doua ediţii a concursului de înot „Cupa Contratimp Chindia”, competiţie la care s-au înscris 379 de sportivi, reprezentând 26 de cluburi din România. Evenimentul se va încheia duminică, 18 februarie.

Publicat

pe

Vineri, 16 februarie 2018, la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte, se dă startul celei de-a doua ediţii a concursului de înot „Cupa Contratimp Chindia”, competiţie la care s-au înscris 379 de sportivi, reprezentând 26 de cluburi din România. Evenimentul se va încheia duminică, 18 februarie.

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Daniel Stan, a profitat de ocazie pentru a dezvălui câteva cifre care reflectă activitatea Centrului Turistic de Nataţie Târgovişte, despre care spune că este cea mai modernă bază de nataţie din România.

„Lunar, la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte, iau lecţii de înot peste 1.000 de copii, iar în primele două luni ale acestui an, la cele două săli de fitness pe care le avem aici, s-au făcut peste 6.000 de antrenamente. Cred că este o statistică importantă, de natură să dovedească faptul că ceea ce se întâmplă aici este foarte apreciat de târgovişteni, de dâmboviţeni şi nu numai.

Încă o dată, îi invit pe toţi cei care sunt amatori de sport, de mişcare, de sănătate, să vină la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte pentru că sunt condiţii absolut deosebite şi îşi pot petrece câteva ore agreabile, fie în sala de forţă, fie în bazinul olimpic de înot, fie la saună”, a spus primarul Cristian Daniel Stan.

Octavian Postolache, antrenor de înot şi reprezentant al Asociaţiei Club Sportiv „Contratimp”, a mărturisit că, uşor-uşor, copiii din Târgovişte şi din judeţul Dâmboviţa s-au lăsat prinşi în vraja înotului, odată cu deschiderea Centrului Turistic de Nataţie.

„În momentul de faţă, avem 80 de copii înscrişi la cursuri. Avem 13 sportivi care merg către perfecţionare. Trei dintre ei vor participa şi în această competiţie. Va fi un test pentru ei, pentru faza regională a Campionatului Naţional. Cu siguranţă, se vor califica. Ne dorim să ridicăm cât mai mulţi copii din Târgovişte, care să atingă, în trei-patru ani, cele mai înalte vârfuri ale podiumului”.

La Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte, copiii pot începe antrenamentele de înot de la vârsta de 6 ani.

cupe inot

Dâmboviţa

Diego Longo, antrenor Chindia: Pe suporteri îi ținem lângă noi prin felul de a juca!

Publicat

pe

Astăzi – 21 noiembrie 2023, jurnaliștii au fost invitați la o conferință de presă organizată de conducerea Clubului de Fotbal Chindia Târgoviște, reprezentată de președintele Mihai Lorin Petrescu și vicepreședintele Nicolae Croitoru, pentru a-l prezenta pe noul antrenor al echipei de fotbal. Al treilea în cinci luni. Primii doi au fost ejectați din motive de lipsă de rezultate. Acum, a fost pus la cârma corabiei italianul Diego Longo. Numele ar spune că va avea parte de o activitate de durată la Clubul Chindia. Dar, nu se știe niciodată!

Tehnicianul a făcut parte din echipa celebrului antrenor Mircea Lucescu. De asemenea, a lucrat și cu Răzvan Lucescu. A mărturisit Longo că s-a aflat mai bine de 17 ani în preajma familiei Lucescu. În urmă cu 3 ani, a ales să meargă singur pe acest drum al antrenoriatului. Acum a avut curaj să vină la Târgoviște și chiar gândește pozitiv. Vrea rezultate. Musai, Chindia trebuie să promoveze în Liga I. Așa, după cum s-a exprimat, chiar din acest sezon. La Târgoviște trebuie construit ceva durabil.

Chestia este că acest tip de discurs l-am mai auzit în două rânduri. Diferă doar așezarea în pagină. Optimism. Mobilizare. Dorință. Facem. Dregem. Siguranță. Prea multă parcă! De la suporteri, care sunt nemulțumiți, mai ales după rezultatele obținute în ultimele partide, antrenorul Longo nu are mari deocamdată așteptări.

„Noi trebuie să îi completăm. Să îi aducem, să îi ținem lângă noi și asta o putem face numai prin atitudinea noastră. Cu efort, cu sacrificiu și, bineînțeles, cu felul nostru de a juca. Nu putem cere noi ceva suporterilor, trebuie noi să oferim”, a spus noul antrenor al Chindiei Târgoviște – Diego Longo.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Italianul Diego Longo este noul antrenor al Chindiei Târgoviște

Publicat

pe

AFC Chindia Târgoviște a anunțat, în această după-amiază, pe pagina oficială de Facebook a clubului, că noul antrenor principal al echipei de fotbal este Diego Longo.

„Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a fost antrenor principal al echipelor: KF Teuta, FC Flamurtari, FK Kukësi și antrenor secund la Dinamo Kiev, Al-Hilal, PAOK Salonic și Skoda Xanthi. Mult succes la Chindia Târgovişte şi cât mai multe reuşite la clubul nostru!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a AFC Chindia Târgoviște.

Potrivit gsp.ro, Diego Longo va va fi al treilea antrenor italian din fotbalul românesc în acest moment, după Cristiano Bergodi (Rapid) și Giovanni Costantino (FCU Craiova). Până să devină antrenor principal, Longo a fost secundul lui Mircea și Răzvan Lucescu – mai spun cei de la gsp.ro.

Mâine – 21 noiembrie 2023, de la ora 14:00, președintele AFC Chindia Târgoviște, Lorin Petrescu, va susține o conferință de presă împreună cu noul antrenor principal al echipei – Diego Longo.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite