Connect with us

SPORT

ÎNOT: 379 de sportivi participă la „Cupa Contratimp Chindia” de la Târgovişte

Vineri, 16 februarie 2018, la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte, se dă startul celei de-a doua ediţii a concursului de înot „Cupa Contratimp Chindia”, competiţie la care s-au înscris 379 de sportivi, reprezentând 26 de cluburi din România. Evenimentul se va încheia duminică, 18 februarie.

Publicat

pe

Vineri, 16 februarie 2018, la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte, se dă startul celei de-a doua ediţii a concursului de înot „Cupa Contratimp Chindia”, competiţie la care s-au înscris 379 de sportivi, reprezentând 26 de cluburi din România. Evenimentul se va încheia duminică, 18 februarie.

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Daniel Stan, a profitat de ocazie pentru a dezvălui câteva cifre care reflectă activitatea Centrului Turistic de Nataţie Târgovişte, despre care spune că este cea mai modernă bază de nataţie din România.

„Lunar, la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte, iau lecţii de înot peste 1.000 de copii, iar în primele două luni ale acestui an, la cele două săli de fitness pe care le avem aici, s-au făcut peste 6.000 de antrenamente. Cred că este o statistică importantă, de natură să dovedească faptul că ceea ce se întâmplă aici este foarte apreciat de târgovişteni, de dâmboviţeni şi nu numai.

Încă o dată, îi invit pe toţi cei care sunt amatori de sport, de mişcare, de sănătate, să vină la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte pentru că sunt condiţii absolut deosebite şi îşi pot petrece câteva ore agreabile, fie în sala de forţă, fie în bazinul olimpic de înot, fie la saună”, a spus primarul Cristian Daniel Stan.

Octavian Postolache, antrenor de înot şi reprezentant al Asociaţiei Club Sportiv „Contratimp”, a mărturisit că, uşor-uşor, copiii din Târgovişte şi din judeţul Dâmboviţa s-au lăsat prinşi în vraja înotului, odată cu deschiderea Centrului Turistic de Nataţie.

„În momentul de faţă, avem 80 de copii înscrişi la cursuri. Avem 13 sportivi care merg către perfecţionare. Trei dintre ei vor participa şi în această competiţie. Va fi un test pentru ei, pentru faza regională a Campionatului Naţional. Cu siguranţă, se vor califica. Ne dorim să ridicăm cât mai mulţi copii din Târgovişte, care să atingă, în trei-patru ani, cele mai înalte vârfuri ale podiumului”.

La Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte, copiii pot începe antrenamentele de înot de la vârsta de 6 ani.

cupe inot

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

„Cupa răzvedeanului la fotbal” i-a scos din case pe tinerii din comună

Publicat

pe

Șapte echipe de tineri, reprezentând toate satele componente ale comunei Răzvad, își dispută în această după-amiază „Cupa răzvedeanului la fotbal” – o competiție inițiată de primarul Emanuel Spătaru în anul 2017. Finalista va reprezenta localitatea la turneul organizat cu prilejul „Zilelor județului Dâmbovița”, 1-5 iunie.

„Suntem aici să ne simțim bine împreună. Competiția de astăzi, pur și simplu, am adus-o în atenția tinerilor, pentru a rupe un pic perioada de muncă, de stres, de probleme și, cumva, să încercăm să readucem zâmbetul pe buzele tuturor. Cred că mișcarea este o metodă foarte bună. Sper să fie pe placul tuturor tinerilor care s-au înscris în această competiție”, ne-a declarat primarul Emanuel Spătaru, care a fost astăzi și jucător de fotbal alături de tinerii din comună.

Echipele înscrise în „Cupa răzvedeanului” (5 + 1 și două rezerve) au disputat meciuri cu reprize de câte 12 minute. Au intrat în semifinale următoarele echipe: Răzvad (trupa lui Voicu) și Gorgota (trupa lui Alin), respectiv Răzvad de Jos și Valea Voievozilor.

„Profit de această ocazie și urez un călduros La mulți ani! soției mele, că este Elena, și tuturor celor ce poartă numele Sfinților Constantin și Elena. La mulți ani!”, a fost mesajul de final transmis de primarul Emanuel Spătaru.

Vom reveni cu numele echipei care a câștigat competiția de fotbal de la Răzvad.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Jandarm din Dâmbovița, pe podium la concursul de mountainbike „MARVIN 2K22”

Publicat

pe

Maiorul George Dragoș Dedu, de la Jandarmeria Dâmboviţa, s-a clasat pe locul al III-lea la categoria Master 2 masculin (40 – 49 de ani) la finalul concursului de mountainbike „MARVIN 2K22”, organizat, sâmbătă – 14 mai 2022, în Urlați, județul Prahova, de către BikeXpertRacingTeam.

„Fiind unul dintre concursurile interne consacrate de ciclism, a atras la start peste 1.300 cicliști din toată țara, de nivel elite și amatori, care au optat pentru traseele de 18 km, 31 km sau 51 km, în funcție de nivelul de pregătire.

Pasionat de ciclism, jandarmul dâmbovițean a intrat în competiție pe traseul de 51 km cu aproximativ 1.200 metri elevație, destinat cicliștilor de nivel avansat, Master 2 masculin (40 – 49 de ani)”, se precizează într-un comunicat remis de IJJ Dâmboviţa.

Concursul de mountainbike de la Urlați a ajuns anul acesta la ediția cu numărul 10.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT