Connect with us

ROMANI IN LUME

ACCIDENT: Urmărea filmul preferat, în timp ce conducea un TIR pe autostradă!

Mare este grădina lui Dumnezeu și mulți români cu capul în nori sunt în ea! Aşa am putea spune după incidentul petrecut pe o autostradă din Germania. Șoferul unui TIR, român de origine, se uita la un film pe telefonul mobil în timp ce apăsa pedala de acceleraţie a mastodontului – relatează www.idowa.de.

Publicat

pe

Mare este grădina lui Dumnezeu și mulți români cu capul în nori sunt în ea! Aşa am putea spune după incidentul petrecut pe o autostradă din Germania. Șoferul unui TIR, român de origine, se uita la un film pe telefonul mobil în timp ce apăsa pedala de acceleraţie a mastodontului – relatează www.idowa.de.

Absorbit de acțiune, nu a realizat că pierde controlul asupra volanului și intră cu putere într-un alt camion care circula în faţa sa. În urma accidentului, românul a suferit răni grave, fiind transportat de urgenţă la spital. Marfa, care trebuia să ajungă în Anglia, a fost luată în custodie de polițiști.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Poți călători în Spania fără vaccin sau testare COVID-19

Publicat

pe

De luni – 21 iunie 2021, Spania a scos România de pe lista țărilor cu risc de infectare cu coronavirus, astfel că nu mai aveți nevoie de certificat de vaccinare, test negativ PCR sau adeverință că ați trecut prin boală – scrie DC News.

Rămâne însă valabilă obligația ca toate persoanele care călătoresc spre Spania să completeze, anterior efectuării călătoriei, un formular privind starea de sănătate, prin intermediul aplicației Spain Travel Health (SpTH) sau a paginii de internet www.spth.gob.es. În situația în care pasagerul este minor sau o persoană dependentă, formularul poate fi completat de către tutore, care va fi responsabil pentru veridicitatea informațiilor furnizate.

Ulterior completării formularului, se va genera un cod unic QR de sănătate, care va trebui prezentat (digital sau pe suport hârtie) la controlul de sănătate efectuat în aeroportul/portul de destinație. Dacă formularul va fi semnat din aplicație, acesta va apărea în secțiunea ”Călătoria mea”, iar utilizatorul va recepționa și un e-mail care poate fi imprimat.

Citește în continuare

ROMANI IN LUME

137 de români cu teste PCR false opriți de vameșii francezi

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Două autocare pline cu români care se întorceau în România au fost oprite la granița dintre Franța și Spania. Cei 137 de conaționali au fost opriți de Poliția franceză în localitatea Jonquera, pentru faptul că s-a descoperit că testele PCR pe care le aveau asupra lor erau false.

Potrivit primelor date oferite Poliția Națională Franceză, a fost vorba de o rețea dedicată falsificării testelor PCR cu rezultate negative pentru românii care circulau cu o companie de transport care făcea curse între Spania și România. Cinci persoane au fost reținute, patru șoferi ai celor două autocare care au fost depistate în Franța și un cetățean implicat în această afacere ilegală.

Certificatele falsificate care se aflau în posesia românilor arătau că au fost testați într-un laborator din Barcelona. Reprezentanții laboratorului au confirmat că aceste teste nu au fost efectuate la ei. Polițiștii au descoperit 137 de falsuri, care au fost descărcate pe telefoanele șoferilor autovehiculelor de transport călători. Românii depistați de poliția franceză au fost întorși din drum, polițiștii refuzând accesul lor în Franța.

Din cercetări a reieșit că pachetul călătoriei achiziționat de români și plătit în avans a inclus testul PCR pentru 40 de euro. Li se spusese că îl vor efectua pe drum, într-un laborator din Barcelona, ​​lucru care nu s-a întâmplat.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT