Connect with us

ROMANI IN LUME

ACCIDENT: Urmărea filmul preferat, în timp ce conducea un TIR pe autostradă!

Mare este grădina lui Dumnezeu și mulți români cu capul în nori sunt în ea! Aşa am putea spune după incidentul petrecut pe o autostradă din Germania. Șoferul unui TIR, român de origine, se uita la un film pe telefonul mobil în timp ce apăsa pedala de acceleraţie a mastodontului – relatează www.idowa.de.

Publicat

pe

Mare este grădina lui Dumnezeu și mulți români cu capul în nori sunt în ea! Aşa am putea spune după incidentul petrecut pe o autostradă din Germania. Șoferul unui TIR, român de origine, se uita la un film pe telefonul mobil în timp ce apăsa pedala de acceleraţie a mastodontului – relatează www.idowa.de.

Absorbit de acțiune, nu a realizat că pierde controlul asupra volanului și intră cu putere într-un alt camion care circula în faţa sa. În urma accidentului, românul a suferit răni grave, fiind transportat de urgenţă la spital. Marfa, care trebuia să ajungă în Anglia, a fost luată în custodie de polițiști.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Cătălin, pompierul argeșean erou în Grecia!

Publicat

pe

De

El este Cătălin. Este pompier și merită din plin să fie felicitat de noi toți. Datorită lui, un om trăiește!

Era în concediu în Grecia. Merge spre Muntele Athos, însoțit de doi prieteni, care sunt cu altă mașină, în urma lui.

În localitatea Serres, Cătălin vede cum o mașină părăsește carosabilul și se izbește de un stâlp. Imediat a tras pe dreapta, a pus luminile de avarii și a coborât rapid. Ajunge în câteva clipe la mașina accidentată.

Șoferul, un bărbat de aproximativ 30 de ani, este încarcerat și nu putea fi scos pe ușă. În jurul mașinii se adună rapid mai multe persoane, care încearcă zadarnic să tragă de ușă.

Deoarece nu cunoaște limba greacă, Cătălin încearcă să le explice bărbaților în engleză:
– Please, let me help you. I am a fireman in Romania. I know what to do!

Un bărbat a înțeles și le-a transmis celorlalți să procedeze după cum le va explica Cătălin. Avariile erau destul de mari, iar din zona motorului ieșea fum. Pentru că exista pericolul ca mașina să ia foc, decide să efectueze extragerea de urgență. Ajutat de alți bărbați, a scos parbrizul mașinii și reușește să extragă victima.

Bărbatul e conștient, dar are dureri puternice în piept și la picioare. Cătălin observă că fumul care iese din mașină este din ce în ce mai puternic. Cu un clește reușește să scoată bornele de baterie și să oprească un posibil incendiu.

Între timp, sosesc și pompierii greci. Au stabilizat victima și au mers către mașina accidentată. Cineva le-a explicat ce au făcut și l-au arătat pe Cătălin.

– E român, e pompier român. El l-a salvat!
– “Efcharistó, Cătălin!” sunt cuvintele pompierilor greci!

În timpul intervenției, Cătălin s-a tăiat la mână, dar din fericire rana a fost una ușoară. Cu mâna bandajată, dar cu sufletul împlinit, el și-a continuat drumul alături de prietenii săi către Muntele Athos.

Încă o dovadă că menirea de salvatori a pompierilor noștri este în suflet! Cătălin Cristescu lucrează în cadrul ISU Argeș – Detașamentul Mioveni. Felicitări, eroule!

Sursa: Ministerul Afacerilor Interne

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ROMANI IN LUME

Vacanță tragică în Bulgaria pentru o familie de români. Unul dintre copii s-a înecat în mare

Publicat

pe

Un băiețel de 8 ani din România a murit înecat în Marea Neagră, în zona Stațiunii bulgărești Elenite. Copilul ar fi intrat în mare împreună cu mama și cu fratele său mai mic.

Copilul se afla pe o saltea pneumatică în momentul în care valurile puternice l-au târât în larg. Mama a încercat, disperată, din răsputeri, să îl tragă înapoi, dar nu a reușit. Femeia l-a dus pe cel mic la mal și a cerut ajutor angajaților unei firme de închiriat ski-jeturi aflată în apropiere. Omenii au ieşit în larg, dar, din păcate, au constatat că băiatul s-a înecat.

Corpul neînsuflețit al copilului a fost adus pe plajă şi transportat pentru autopsie la Selecţia de Medicină Legală din cadrul Spitalul General Universitar din Burgas. Pe surse, am aflat că băiețelul este din București.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite