Conectați-vă cu noi

ROMANI IN LUME

ACCIDENT: Urmărea filmul preferat, în timp ce conducea un TIR pe autostradă!

Mare este grădina lui Dumnezeu și mulți români cu capul în nori sunt în ea! Aşa am putea spune după incidentul petrecut pe o autostradă din Germania. Șoferul unui TIR, român de origine, se uita la un film pe telefonul mobil în timp ce apăsa pedala de acceleraţie a mastodontului – relatează www.idowa.de.

Publicat

pe

Mare este grădina lui Dumnezeu și mulți români cu capul în nori sunt în ea! Aşa am putea spune după incidentul petrecut pe o autostradă din Germania. Șoferul unui TIR, român de origine, se uita la un film pe telefonul mobil în timp ce apăsa pedala de acceleraţie a mastodontului – relatează www.idowa.de.

Absorbit de acțiune, nu a realizat că pierde controlul asupra volanului și intră cu putere într-un alt camion care circula în faţa sa. În urma accidentului, românul a suferit răni grave, fiind transportat de urgenţă la spital. Marfa, care trebuia să ajungă în Anglia, a fost luată în custodie de polițiști.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Noi condiții de muncă și de cazare pentru persoanele care vor să lucreze în Germania

Publicat

pe

Ministerul Alimentației, Agriculturii si Pădurilor din Bavaria (Germania) a realizat un video informativ, subtitrat în limba română, cu privire la noile condiții de muncă și de cazare, precum și noile proceduri de protecție a salariaților, inclusiv sezonieri, împotriva infectării cu noul Coronavirus.

Filmul poate fi accesat la adresa https://www.youtube.com/watch?v=0DeVBKeR3vY.

„Printre măsurile recomandate regăsim: păstrarea distanțării de 1,5m in timpul lucrului, montarea de panouri transparente de protecție, spălarea regulată a mâinilor, folosirea dezinfectantului, purtarea maștilor de protecție care să acopere gura si nasul, limitarea numărului de persoane in salile de recreere sau bucătărie, aranjarea paturilor cu păstrarea unei distanțe suficiente in locurile de cazare comune, realizarea transportului lucrătorilor in vehicule cu dimensiuni suficient de mari, în încăperile comune si in grupurile sanitare, iar suprafețele de contact trebuie curățate sau dezinfectate zilnic.

Echipamentele de lucru se vor utiliza pe cât posibil in mod individual și se vor curăța regulat si temeinic, iar pe căile de circulație precum si in zona ușilor, trebuie păstrată o distanță suficientă.

Odată cu sosirea personalului sezonier la fermă, acesta va trebui sa efectueze un test de Coronavirus sau trebuie sa prezinte un test cu rezultat negativ care sa nu fie mai vechi de 48 de ore, iar în cadrul întreprinderilor agricole trebuie respectat principiul „locuim împreună, muncim impreună„ – LIMI. De asemenea, pentru a reduce riscul unei infecții cu noul Coronavirus, măsurile de igienă elementare se vor respecta si in timpul liber”, se arată într-un comunicat remis de ITM Dâmboviţa.

Citește în continuare

ACTUALITATE

34 de cetățeni români, expulzați astăzi din Marea Britanie

Publicat

pe

Foto arhivă

Autoritățile din Marea Britanie au organizat astăzi, 4 februarie 2021, un zbor charter pentru transportul a 34 de cetățeni români pe care i-au expulzat.

Potrivit IGPR, persoanele respective nu au fost trimise acasă ca urmare a unor proceduri judiciare, precum transferul de persoane condamnate, pentru a finaliza pedepsele pe teritoriul României sau extrădarea unor persoane urmărite de autoritățile române.

La București, pe aeroport, românii vor fi supuși triajului sanitar, reprezentanţii Direcției de Sănătate Publică urmând să decidă ce măsuri li se aplică, având în vedere că vin din Marea Britanie, stat aflat pe lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!