Connect with us

ADMINISTRAŢIE

DÂMBOVIŢA: Primăria Pietrari n-a recuperat bunurile lipsă la inventar! Ancheta trenează

Ultimul raport al Curţii de Conturi arată că, la Primăria Pietrari, s-a constatat în urma inventarierii, o lipsă în gestiune în valoare de 280 de milioane de lei vechi. Prejudiciul, se mai precizează în document, nu a fost recuperat până acum de la persoanele vinovate. Gheorghe Neacşu, actualul edil al localităţii, spune că problema menţionată în Raportul Curţii de Conturi se referă la obiectele de valoare pe care nu le-a găsit în Primărie la data când a preluat mandatul.

Publicat

pe

Ultimul raport al Curţii de Conturi arată că, la Primăria Pietrari, s-a constatat în urma inventarierii, o lipsă în gestiune în valoare de 280 de milioane de lei vechi. Prejudiciul, se mai precizează în document, nu a fost recuperat până acum de la persoanele vinovate.

Gheorghe Neacşu, actualul edil al localităţii, spune că problema menţionată în Raportul Curţii de Conturi se referă la obiectele de valoare pe care nu le-a găsit în Primărie la data când a preluat mandatul.

CITEŞTE ŞI: Din Primăria Pietrari lipsesc obiecte de inventar de peste 430 de milioane de lei!

În anul 2016, lipseau bunuri de inventar de 43.984, 41 lei. Erau dispărute scaune, motopompe, motocositoare, tablouri, frigider, canapea, telefoane mobile etc. Între timp, s-au mai recuperat din ele, râmânând acum un prejudiciu de 28.000 de lei.

Ne-a spus primarul Gheorghe Neacşu că, încă din acea perioadă, există la Inspectoratul Judeţean de Poliţie un dosar în lucru despre care nu mai ştie nimic. Purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa ne-a confirmat acest lucru şi ne-a îndrumat către Parchet pentru a obţine alte detalii.

ADMINISTRAŢIE

Primar Târgoviște: Nu acceptăm încălcarea legii, indiferent cât se vor plânge unii pe rețelele de socializare!

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, le-a răspuns astăzi celor care au acuzat administrația publică locală că nu le permite, având în vedere că vom avea alegeri în data de 9 iunie 2024, să se promoveze electoral folosindu-se de mașini colantate care să circule prin oraș. A precizat edilul că, potrivit articolului 46 din Legea 185/2013, pentru vehiculele de publicitate, este necesară autorizație de la administrația publică locală, cu indicarea traseului. Cât îi privește pe acuzatori, spune primarul Daniel Cristian Stan, ori nu știu care este legea, ori se fac că nu știu…

„Nu o să închidem ochii atunci când se încalcă legea, indiferent cât de mult se vor plânge pe rețelele de socializare. Nu vrem să transformăm orașul într-un iarmaroc. În zonele istorice, potrivit Regulamentului de publicitate aprobat de Consiliul Local, cu referire strictă la Legea 185, nu vor fi admise aceste elemente de campanie electorală sau de precampanie electorală.

Eu cred că putem să facem campanie electorală și fără să împânzim orașul cu tot felul de afișe și materiale de campanie care, din punctul meu de vedere, nu pot să ajute foarte mult. Legea este lege și trebuie respectată de toată lumea”, a declarat Daniel Cristian Stan – primarul municipiului Târgoviște.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Gata cu așteptarea! Intrare nouă în Gradina Zoologică Târgoviște și Parcul Chindia

Publicat

pe

Joi – 29 martie 2024, devine funcțională noua cale de acces în Grădină Zoologică Târgoviște și în Parcul Chindia – a anunțat, astăzi, primarul Daniel Cristian Stan. Este vorba despre intrarea amenajată dinspre strada Cornel Popa (arteră paralelă cu Râul Ialomița, de la Arhiepiscopia Târgoviștei până în apropierea sediului Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița). Precizăm că a fost construită și o parcare, dar și că aici există și un skateparc.

„Sunt aproximativ 30 de locuri de parcare aici, plus cele pentru autobuze, de natură să deservească Parcul Chindia și Grădina Zoo. Începând de mâine dimineață, prin această intrare cu acces din strada Cornel Popa, se va putea ajunge foarte ușor atât în parc cât și la zoo. Era necesară o asemenea intrare suplimentară, mai ales că urmează să se încălzească vremea și vom avea un aflux mare de vizitatori.

Adaug, legat de Parcul Chindia, că a fost obținută autorizația de construcție. Așteptăm deschiderea finanțării și cel mai mare proiect de reabilitare a Parcului Chindia va intra în linie dreaptă și vom lansa licitația de execuție. Vom avea o nouă investiție deosebit de importantă, probabil una dintre cele mai importante din istoria municipiului Târgoviște”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite