Conectați-vă cu noi

Prahova

PRAHOVA: Descinderi la locuinţele fabricanţilor neautorizaţi de alcool!

Poliţiştii prahoveni efectuează, la această oră, nouă percheziţii, la domiciliul unor persoane bănuite de producerea, comercializarea și deținerea de alcool în afara unui antrepozit fiscal autorizat. Vor fi puse în aplicare şapte mandate de aducere. Din cercetările efectuate au rezultat indicii că, în perioada 2016 – 2018, suspecţii ar fi produs băuturi spirtoase fără a fi autorizaţi conform legii, pe care le-au vândut către diferiţi clienţi.

Publicat

pe

Poliţiştii prahoveni efectuează, la această oră, nouă percheziţii, la domiciliul unor persoane bănuite de producerea, comercializarea și deținerea de alcool în afara unui antrepozit fiscal autorizat. Vor fi puse în aplicare şapte mandate de aducere.

Din cercetările efectuate au rezultat indicii că, în perioada 2016 – 2018, suspecţii ar fi produs băuturi spirtoase fără a fi autorizaţi conform legii, pe care le-au vândut către diferiţi clienţi. De asemenea, oamenii legii au informaţii că persoanele în cauză ar deține cantități de astfel de băuturi peste limita admisă de lege.

La percheziţii participă și inspectori vamali din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Ploieşti.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Fetiță de 6 ani a căzut dintr-un telescaun în stațiunea Sinaia

Publicat

pe

O fetiță de 6 ani a căzut, astăzi – 26 februarie, dintr-un telescaun, de la aproximativ 4 metri înălțime, în stațiunea Sinaia, județul Prahova. Minora se afla în timpul antrenamentului de schi cu lotul Clubului Carpaţi Sinaia – potrivit DC News.

Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Fata a fost preluată de la Cota 1.400 cu un elicopter SMURD și transportată la spital pentru investigații medicale suplimentare.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Numire controversată la Penitenciarul Târgșor

Publicat

pe

de

Sursa foto: ph-online.ro

Un doctor stomatolog din Ploiești, condamnat să plătească daune materiale și morale într-un caz de malpraxis, a fost împuternicit medic șef al Penitenciarului Târgșor – potrivit PrisonInfo. Sentința, pronunțată de Judecătoria Ploiești în data de 10 decembrie 2020, nu este definitivă.

„Solicităm de urgență Ministerului Justiției, Adminitrației Naționale a Penitenciarelor și Avocatului Poporului anchete cu privire la cazul prezentat. Considerăm că sarcinile de serviciu trebuie să primeze intereselor personale, drepturile deținuților trebuie respectate”, este apelul lansat de PrisonInfo.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!