Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

REVOLTĂTOR: Primarul din Bascov a pus funcţionarii să trimită sms-uri de 80.000 de lei la un concurs!

Publicat

pe

Când funcţionarii publici nu au de lucru își fac timp pentru diferite… minuni! Nu are importantă că apelează la banul public pentru a-și satisface placerile „nevinovate”. Dăm exemplu angajații Primăriei Bascov, din județul Argeș, care au trimis sms-uri în valoare de 80.000 de lei (800 de milioane de lei vechi) în timpul emisiunii lui Măruță.

Culmea, cel care i-ar fi îndemnat la o asemenea năstrușnicie este chiar primarul Gheorghe Stancu. Edilul a dat liber la sms-uri pentru a susține ansamblul folcloric „Doina Bascovului” la un concurs organizat de ProTV. Și, ca să nu fie probleme pentru funcționarii din primărie, edilul a inițiat un proiect de hotărâre astfel încât banii cheltuiți pe sms-uri să fie plătiți către operatorul de telefonie mobilă din bugetul local.

Numai că socoteala lui Gheorghe Stancu nu s-a potrivit cu votul, proiectul fiind respins. Consilierii liberali n-au acceptat așa ceva. La fel au procedat și unii dintre aleșii PSD, partid pe care-l reprezintă și primarul. Folclorostii de la „Doina Bascovului” au câștigat premiul, bazat se vede treaba pe cine obține cele mai multe sms-uri, nu pe talent curat. Ansamblul a venit acasă cu marele premiu, în valoare de vreo 3.000 de euro.

Rămâne să vedem cine va suporta factura telefonică în valoare de 800 de milioane de lei vechi, din moment ce consiliul Local a respins proiectul ce viza achitarea acesteia din fonduri publice.

Sursa foto: www.argesplus.ro

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Reprezentanţii Primăriei Ploieşti îşi pregătesc şi ei plecarea în îndepărtata Chină!

Publicat

pe

de

Foto: https://ziarulprahova.ro

Nu doar autorităţile dâmboviţene pregătesc călătorii mai mult de plăcere, ci şi vecinii din Prahova. Încă de pe acum, reprezentanţii Primăriei Ploieşti se pregătesc să participe la o conferinţă internaţională a oraşelor înfrăţite cu Harbin, din China, care se va ţine la începutul anului viitor. Culmea, fix atunci este organizat şi Festivalul Gheţii de la Harbin.

Consiliul Local Ploieşti, scriu jurnaliştii de la Observatorul Prahovean, pregătesc pentru şedinţa de la sfârşitul acestei luni un proiect de hotărâre privind numărul de aleşi locali care se vor deplasa în îndepărtata Chină. Este nevoie ca aprobarea să se dea din timp, fiindcă procedurile de obţinere a vizelor durează…

În Dâmboviţa, şedinţa Consiliului Judeţean de astăzi, 25 septembrie 2018, s-a lăsat cu reproşuri, când s-a ajuns la aprobarea proiectului de hotărâre privind componenţa delegaţiei care va merge luna viitoare în China. Proiectul a trecut cu votul consilierilor judeţeni PSD, mai puţin Alexandru Oprea.

Totuşi, urmare discuţiilor apărute, senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedintele Asociaţiei de Prietenie România-China, a comunicat că nu va mai participa la manifestările de la Guilin, respectiv Festivalul Internațional al Culturii și Turismului și Festivalul UNWTO/PATA – tendințele și perspectivele turismului.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Şefii judeţului Dâmboviţa pleacă iar în China!

Publicat

pe

Mai marii judeţului Dâmboviţa, în binecunoscuta tradiţie, adică mergem, vedem, admirăm, ne întoarcem acasă şi nu se întâmplă nimic, pregătesc o altă vizită oficială în îndepărtata Chină.

Din delegaţie fac parte senatorul Adrian Ţuţuianu, ca preşedinte al Asociaţiei de Prietenie România-China, Daniel Comănescu – preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florina Ramona Mureşan – subprefectul judeţului Dâmboviţa, Oana Ivanov şi Mihaela Vişan – din cadrul Biroului Comunicare şi Relaţii Externe.

Dâmboviţenii vor avea ce vedea înte 22 şi 29 octombrie, întrucât vor participa la Guillin, la Festivalul Internaţional al Culturii şi Turismului şi la Festivalul UNWTO / PATA privind tendinţele şi perspectivele turismului. Să fie într-un ceas bun!

De precizat că, din 1992 încoace, autorităţile încearcă să îi atragă pe chinezi în activităţi investiţionale în Dâmboviţa, dar până acum nu s-a materializat nimic. Avem în Târgovişte două-trei magazine chinezeşti. Atât. Mai sperăm şi îi mai vizităm…

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!