Connect with us

ACTUALITATE

EXAMEN: Astăzi şi mâine, simularea probelor de evaluare naţională

Publicat

pe

Astăzi şi mâine, elevii de clasa a VIII-a susţin simularea evaluării naţionale. Probele încep la ora 09:00, moment în care vor fi distribuite subiectele. Timpul destinat rezolvării lucrării este de două ore. Accesul elevilor în săli este permis până la 08:30.

„Simularea Evaluarii naționale se va face în conditii reale de examen, în vederea pregătirii tuturor detaliilor pentru desfășurarea corecăa a examenului propriu-zis din luna iunie a anului curent.

La finalul săptămânii încheiate au avut loc simulări tehnice organizate de minister cu inspectoratul scolar si cu persoanele de contact de unitățile de învaățământ și au fost instruiți membrii comisiilor de organizare a simulării din unitățile școlare”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa.

CITEŞTE ŞI: Profesorii din 1.100 de şcoli boicotează simularea evaluării naţionale!

În Dâmboviţa, sunt aşteptaţi să susţină simularea probelor de evaluare naţională 4.662 de elevi şi au fost organizate 132 de centre, în unităţile şcolare care deţin cel puţin o clasă a VIII-a.

„În urma desfășurării acestor simulari se vor realiza rapoarte ale unităților de învățământ care vor cuprinde și planuri de acțiune cu măsuri de remediere a situației acolo unde acestea se impun. Pe baza acestor rapoarte ISJ Dâmbovița va elabora un raport care analizeaza rezultatele simularilor în care va fi cuprins și un plan de monitorizare, control și remediere acolo unde rezultatele nu sunt mulțumitoare”, precizează aceeeaşi sursă.

FOTO ARHIVĂ (Sursa: realitatea.net)

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

CAS Dâmbovița, sesiune de contractare servicii medicale în ambulatoriu

Publicat

pe

de

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa organizează, în luna decembrie 2022, sesiune de contractare pentru încheierea de contracte cu furnizorii de servicii medicale din asistența medicală ambulatorie de specialitate pentru specialități clinice.

Sesiunea de contractare se va desfășura conform următorului calendar de contractare:

„Documentele necesare încheierii contractelor / actelor adiționale se transmit în format electronic asumate fiecare în parte prin semnătură electronică extinsă / calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea și exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

Lista documentelor necesare contractării pentru fiecare tip de asistență medicală poate fi consultată accesând pagina web a CAS Dâmbovița, www.casdb.ro în sectiunea FURNIZORI – CONTRACTARE 2021”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Moș Crăciun vine la Târgoviște pe 16 decembrie și le împarte copiilor daruri trei seri la rând

Publicat

pe

Moș Crăciun va sosi la Târgoviște, vineri – 16 decembrie 2022, și, împreună cu alaiul său, va porni în paradă pe străzile din zona de centru a orașului, așa cum de altfel se întâmplă de câțiva ani buni, până în „Orășelul copiilor” din Piața Tricolorului.

Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, timp de trei seri, respectiv pe 16, 17 și 18 decembrie, Moșul va împărți daruri copiilor. În acest sens, este nevoie ca părinții să meargă la scena din Piața Tricolorului, începând cu ora 16:00, și să-i înscrie pe cei mici pe lista care va fi întocmită în ziua respectivă.

De precizat că administrația publică locală a pregătit pentru această acțiune câteva mii de cadouri.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats