Connect with us

Prahova

TRAGEDIE: Arşi de vii, din cauza ţigărilor uitate aprinse!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: botosaninews.ro)

Doi soţi, un bărbat de 64 de ani şi o femeie de 58 de ani, din Urlaţi, judeţul Prahova, au pierit într-un incendiu. Flăcările au cuprins casa în jurul orei 05:00, în această dimineaţă. Se pare că cei doi ar fi adormit cu ţigările aprinse. Pomierii, care au sosit rapid la locul intervenţiei, au avut parte de imagini macabre.

Femeia a fost descoperită carbonizată în dormitor, iar bărbatul, probabil într-o sforţare de a ieşi din casă, şi-a dat sfârşitul pe hol, intoxicat cu monoxid de carbon. Vâlvătaia a fost văzută de vecini, care au sunat imediat la 112.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Biroul Teritorial Ploiești al Instituției Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în 66 de cazuri

Publicat

pe

Reprezentanții Biroului Teritorial Ploiești al Instituției Avocatul Poporului, care are competență județele Dâmbovița, Prahova și Buzău, au primit în audiență, în primele 9 luni ale acestui an, 562 cetățeni, care au depus 209 petiții. De asemenea, au fost primite 700 apeluri telefonice. Totodată, au fost înregistrate 66 de sesizări din oficiu și au fost efectuate 15 anchete proprii, în urma cărora au fost emise de către Avocatul Poporului 7 recomandări pentru remedierea deficiențelor rezultate in urma verificărilor.

Situaţia activității pe perioada 01 ianuarie – 30 septembrie 2022, pentru județele arondate se prezintă astfel:

Reamintim că Biroul Teritorial Ploieşti al instituţiei Avocatul Poporului are sediul în municipiul Ploieşti, B-dul Republicii nr. 2-4, intrarea H, camera 155; tel./fax – 0244.593.227, program de audienţe: luni-joi – orele 09:00-16:00, vineri – orele 09:00-14:00, iar petiţiile pot fi trimise și prin poştă, prin e-mail la adresa avpprahova@avp.ro sau prin fax. Petițiile adresate Instituției Avocatul Poporului sunt scutite de taxe de timbru, iar audiențele sunt gratuite.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Prahova

Incendiu puternic la Ocolul Silvic din Măneciu

Publicat

pe

Sursa foto: captură video YouTube

Pompierii prahoveni au intervenit, în această după-amiază, pentru stingerea unui incendiu violent declanșat în Măneciu. Mai multe clădiri aflate în administrarea Ocolului Silvic din localitate au fost cuprinse de flăcări.

Militarii au acționat și pentru protejarea unui depozit de carburanți din apropiere, spre care se îndreptau limbile de foc. După câteva ore de luptă cu focul extins pe o suprafață de aproximativ 1.000 mp, incendiul a fost localizat iar pericolul de a ajunge la rezervoarele cu combustibil eliminat.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats