Conectați-vă cu noi

Argeș

REVOLTĂTOR: Femeie înjunghiată de concubin, uitată în drum de echipajul de pe ambulantă!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.ziuaconstanta.ro)

O femeie din Călineşti, judeţul Argeş, a fost înjunghiată, astăzi, de concubinul său în mijlocul străzii. Bărbatul, de 47 de ani, a încercat apoi să se sinucidă.

Echipajul medical sosit la faţa locului s-a concentrat asupra agresorului, care era foarte agitat, l-a urcat în ambulanţă şi a pornit către spital. Adevărata victimă, femeia lovită cu cuţitul, aflată în stare gravă, a rămas în drum.

Oamenii care au asistat la incident, văzând că au trecut aproape două ore şi nu mai vine nicio ambulanţă, au sunat din nou la 112. Femeia a ajuns în cele din urmă la spital şi a fost supusă de urgenţă unei intervenţii chirurgicale.

Argeș

Jandarmii din Argeş, daruri de „Moş Nicolae” pentru 23 de copii cu handicap

Publicat

pe

Câştigătorii competiţiei sportive „Cupa colonel Miron Tănase”, organizată de IJJ Argeş în luna noiembrie, şi-au donat premiile pentru a cumpăra dulciuri, produse alimentare şi articole de igienă celor 23 de beneficiari ai Complexului de servicii pentru copii cu handicap Trivale-Piteşti. Jandarmii le-au dus darurile astăzi, în ziua de Moş Nicolae.

Citește în continuare

Argeș

A fugit de la locul accidentului, apoi a încercat să-şi şteargă urmele

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.ziaruldevaslui.ro)

Un tânăr de 24 de ani, din judeţul Argeş, a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti pentru stabilirea unei măsuri preventive fiindcă a încercat să ascundă accidentul de circulaţie pe care l-a produs în după-amiaza zilei de 30 noiembrie. Evenimentul rutier a fost sesizat de un bărbat de 37 de ani, din Mălureni, pasager în maşină.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că tânărul care se afla la volan nu poseda permis de conducere, a intrat într-un stâlp din betzon aflat pe marginea DC 740, în satul Păuleasca, comuna Miceşti, a părăsit locul accidentului şi apoi a încercat să-şi şteargă urmele. Cu ocazia percheziţiilor efectuate, poliţiştii au găsit autoturismul implicat.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web