Connect with us

Dâmboviţa

Deputatul Cezar Preda renunţă la Parlament! „De ce să stau în moţul politicii”?

Publicat

pe

Deputatul PNL de Dâmboviţa Cezar Preda este decis să nu mai candideze pentru un nou mandat. Are deja la activ 13 ani în Parlamentul României, iar în 2020 vrea să iasă la pensie, să lase locul liber pentru generaţia tânără. Este momentul, spune liberalul.

„De ce să stau în moţul politicii? Cred că pot să fac şi alte lucruri. Sunt un parlamentar la ultimul mandat. Îmi fac în continuare treaba, sunt în legătură cu toată lumea, desfăşor activitate în favoarea partidului”.

Cezar Preda a mai declarat că PNL este partidul său fiindcă s-a produs fuziunea cu PDL. Atât! Ca dovadă, a reacţionat cu întârziere în luna ianuarie 2018, când deputatul a fost ales preşedinte al Grupului Partidului Popular European de la Consiliul Europei.

„Aţi văzut, partidul meu, o săptămână, nici nu a vrut să dea ştirea că unul dintre membrii acestui partid a luat cea mai înaltă funcţie pe care putea să o ia vreodată”, a punctat deputatul Cezar Preda – preşedintele Grupului Partidului Popular European de la Consiliul Europei.

Parlamentarul liberal crede că PNL este pe un drum greşit în momentul de faţă şi, în cazul în care nu se vor lua măsuri, rezultatele electorale din viitor vor fi dintre cele mai proaste.

„Partidul nostru este aproape să atingă culmile! M-am culcat într-o seară cu 21% în sondaje şi m-am trezit dimineaţa cu 33%. Noroc cu Palada!”, a spus deputatul Cezar Preda, care şi-a amintit că, în PDL, se muncea cu drag.

„Cea mai mare aberaţie în sistemul de salarizare românesc şi în sistemul de pensii este că facem diferenţieri foarte mari între drepturile instituţiilor de forţă şi drepturile unor oameni obişnuiţi.

Noi am plătit eelctoral în 2012 pentru acea tăiere temporară, pentru a echilibra macroeconomic, plătim şi acum, pentru că lumea îşi aduce aminte şi orice discurs are în centrul lui faptul că PDL a tăiat salariile.

Dar, vă aduc aminte faptul că aceste drepturi au fost tăiate pe o perioadă limitată, în condiţiile în care România era într-o criză fantastică, nu avea o creştere economică de 7%, avea un deficit foarte mare şi treia făcute aceste corecţii. Recunosc că s-au făcut şi anumite greşeli”, a precizat Cezar Preda.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Muzeele din Dâmbovița vor fi închise pentru dezinsecție și deratizare. Detalii aici!

Publicat

pe

de

Vineri – 20 mai 2022 și luni – 23 mai 2022, se vor efectua acțiuni de dezinsecție și deratizare în muzeele din cadrul Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, pentru protejarea patrimoniului – ne informează Consiliul Județean Dâmbovița.

Ca urmare a acestui fapt, muzeele vor fi închise pe rând, câte o zi, după cum urmează:

Vineri, 20.05.2022
– Muzeul Scriitorilor Dâmboviţeni, Târgovişte
– Muzeul de Istorie, Târgovişte
– Muzeul de Artă, Târgovişte
– Muzeul Tiparului şi al Cărţii Româneşti Vechi, Târgovişte
– Casa – Atelier Gheorghe Petraşcu, Târgovişte
– Muzeul „Vasile Blendea”, Târgovişte
– Ansamblul Monumental Curtea Domnească, Târgovişte
– Muzeul Evoluţiei Omului şi Tehnologiei în Paleolitic, Târgovişte
– Expoziţia „Metamorfozele unui loc al memoriei: de la cavalerismul Şcolii de Ofiţeri „Ferdinand I” la spaţiul profan al procesului şi execuţiei soţilor Ceauşescu şi al sfârşitului regimului totalitar din România”, Târgovişte
Muzeul „Casa Romanţei”, Târgovişte

Luni, 23.05.2022
– Ansamblul Brâncovenesc Potlogi
– Casa – Atelier „Gabriel Popescu” din Vulcana-Pandele
– Casa Memorială „Ion Luca Caragiale” din comuna I. L. Caragiale
– Muzeul Etnografic „Dumitru Ulieru” Pietroşiţa
Muzeul de Etnografie Pucioasa

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

350 de posturi disponibile la Bursa locurilor de muncă organizată în Dâmbovița, pe 20 mai 2022

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

35 de agenți economici și-au exprimat intenția de a participa la „Bursa generală a locurilor de muncă” organizată în județul Dâmbovița, vineri – 20 mai 2022, de la ora 10:00, la Clubul Studenților din Târgoviște. Aceștia oferă 350 de posturi, atât pentru persoanele calificate în diverse meserii și pentru absolvenții de studii superioare, cât și dâmbovițenilor fără calificare.

Potrivit AJOFM, sunt disponibile posturi de electrician, sudor, mecanic utilaj, mașinist pod rulant, buldoexcavatorist, galvanizator, bucatar, mecanic auto, lucrător comercial, ambalator manual, zugrav, rectificator, operator comandă numerică, strungar, ospătar, confecționer articole textile, brutar, frezor, șofer, dispecer, pizzar, tehnician în construcții, finisor laminate – trefilate, specialist achiziții, operator facturare, consilier vânzări, gestionar depozit, analist servicii clienți, manager retail, economist, specialist logistică, inginer mecanic, economist, inginer electromecanic, specialist resurse umane, inginer autovehicule rutiere, agent vânzări, muncitor necalificaţ.

„Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovita oferă și cu acest prilej, posibilitatea persoanelor care nu sunt calificate, să se informeze și să acceseze unul dintre cele 21 de cursuri de calificare în care instituția noastră este autorizată pentru formare profesională.

Standurile pentru Economie Socială, pentru informarea și consilierea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, vin în întâmpinarea persoanelor cu diferite vulnerabilități, precum persoane cu dizabilități, refugiați din Ucraina, tineri NEET și alte categorii aflate în dificultate, pentru sprijin în vederea ocupării pe piața muncii”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT