Connect with us

ACTUALITATE

CONGRES: Poliţiştii au întâmpinat poporul PSD-ist cu lozinci de protest!

Publicat

pe

Participanții la congresul PSD, care are loc astăzi, 10 martie 2018, la Sala Palatului din Bucureşti, au fost întâmpinați în stradă de reprezentanții Sindicatului Poliţiştilor, condus de Dumitru Coarnă.

Polițiștii alergau înaintea social-democratilor și le plasau în față lozinci pe care scria „avem onoarea să vă raportăm abuzurile și indiferenţa voastră”.

„Domnul Dragnea nu ştie ce vorbeste, doamna Carmen Dan nu are niciun fel de referinţă pe sitem, doamna Olguţa Vasilescu nu înţelege termenii. Munca suplimentară este şi a fost prevăzută în lege. Practic, în ordonanţa 90 emisă de Guvernul lor în decembrie 2017, au interzis plata muncii, ci doar recuperarea în natură.

Acum şi-au dat seama că nu există posibilitatea să recuperăm în natură şi încearcă o manervă de asta ieftină, spunând că ni se plăteşte munca suplimentară – fals, au plafonat-o la 3%, nu o să beneficieze nimeni. În fond, problema noastră nu a fost rezolvată.

Noi rămânem pe salariul de bază din decembrie 2009. Suntem singura categorie socio-profesională unde salariul de bază este din decembrie 2009, unde suntem plătiţi la încadrare la nivel de necalificaţi”, a declarat, marţi, Dumitru Coarnă, citat de ziare.com.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

România, sub cod portocaliu de vijelii și grindină!

Publicat

pe

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare cod portocaliu vijelii puternice, grindină de medii și mari dimensiuni și averse torențiale, valabilă în aproape toată țara, în perioada 5 august, ora 12:00 – 6 august, ora 06:00.

În acest interval, vor fi perioade cu vijelii puternice, cu rafale de peste 80…100 km/h, frecvente descărcări electrice, averse torențiale și grindină, îndeosebi de medii și mari dimensiuni. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și pe alocuri 40…60 l/mp.

De asemenea, meteorologii au emis și un cod galben de caniculă valabil astăzi, conform hărții de mai jos. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor situa între 34 și 38 de grade.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Târgoviște vrea să deschidă Cinematograful Independența de „Zilele Cetății”

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a anunțat că, la început de septembrie, de Zilele Cetății 2021, ar putea fi inaugurat Cinematograful Independența.

„După o perioadă în care, pe fondul unor proceduri derulate între Compania Națională de Investiții și constructor, proiectul a fost întârziat, în sfârșit investiția a intrat în linie dreaptă. Astfel, se fac ultimele retușuri, concomitent cu realizarea curățeniei generale, intenția noastră fiind ca cinematograful să fie recepționat cu prilejul Zilelor Cetății din acest an.

Ca și concluzie de ansamblu, dincolo de întârzierea menționată, puține lucruri pot fi reproșate în legătură cu această investiție prin care o construcție emblematica a orașului nostru, care devenise o ruină, este transformată într-un obiectiv modern, cu multiple funcționalități”, a scris primarul Daniel Cristian Stan pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT