Connect with us

ACTUALITATE

CONGRES: Poliţiştii au întâmpinat poporul PSD-ist cu lozinci de protest!

Publicat

pe

Participanții la congresul PSD, care are loc astăzi, 10 martie 2018, la Sala Palatului din Bucureşti, au fost întâmpinați în stradă de reprezentanții Sindicatului Poliţiştilor, condus de Dumitru Coarnă.

Polițiștii alergau înaintea social-democratilor și le plasau în față lozinci pe care scria „avem onoarea să vă raportăm abuzurile și indiferenţa voastră”.

„Domnul Dragnea nu ştie ce vorbeste, doamna Carmen Dan nu are niciun fel de referinţă pe sitem, doamna Olguţa Vasilescu nu înţelege termenii. Munca suplimentară este şi a fost prevăzută în lege. Practic, în ordonanţa 90 emisă de Guvernul lor în decembrie 2017, au interzis plata muncii, ci doar recuperarea în natură.

Acum şi-au dat seama că nu există posibilitatea să recuperăm în natură şi încearcă o manervă de asta ieftină, spunând că ni se plăteşte munca suplimentară – fals, au plafonat-o la 3%, nu o să beneficieze nimeni. În fond, problema noastră nu a fost rezolvată.

Noi rămânem pe salariul de bază din decembrie 2009. Suntem singura categorie socio-profesională unde salariul de bază este din decembrie 2009, unde suntem plătiţi la încadrare la nivel de necalificaţi”, a declarat, marţi, Dumitru Coarnă, citat de ziare.com.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Deputat Carmen Holban: Lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, a participat, astăzi – 12 aprilie 2024, alături de ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse – Natalia Intotero și alți colegi parlamentari, la întâlnirea organizată în cadrul Caravanei naționale „Fără bariere – Tot adevărul despre droguri”.

Evenimentul s-a dovedit a fi, consideră Carmen Holban, o experiență profundă și emoționantă, toți cei prezenți având ocazia să asculte poveștile unor persoane care au suferit din cauza consumului de droguri.

„Fiecare poveste spusă în fața tinerilor prezenți la Cinematograful „Independența” a fost o lecție de viață, un apel la conștiință și un semnal de alarmă pentru toți cei care pot fi tentați să încerce drogurile. Acum, mai mult ca oricând, lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun”, ne-a precizat deputata Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Tânărul Dragoș Lucian Predescu, 28 de ani, este noul prefect al județului Argeș

Publicat

pe

Județul Argeș are de astăzi, 12 aprilie 2024, un nou prefect, după ce Radu Perianu a demisionat întrucât va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Noul reprezentant al Guvernului în Argeș este liberalul Dragoș Lucian Predescu, în vârstă de 28 de ani. Acesta a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și a profesat avocatura. În 2021, a fost numit subprefect al județului Argeș, iar din 2022 a fost director al Cancelariei Prefectului Județului Argeș.

“Vin cu bună credință și încrezător că pot arăta că generația tânără poate face lucruri foarte bune dacă i se oferă șansa. Îi mulțumesc pentru încredere prefectului Radu Perianu. Am făcut o echipă foarte bună la Instituția Prefectului județului Argeș și experiența acestor ani o voi folosi pentru a lua cele mai bune decizii din noua poziție. Îmi doresc să fiu un prefect deschis spre oameni, spre comunicare, așa cum aș vrea să fie toate instituțiile publice. Voi continua proiectele prefectului Radu Perianu”, a fost mesajul transmis de noul prefect al județului Argeș – Dragoș Lucian Predescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite