Connect with us

ACTUALITATE

CONGRES: Poliţiştii au întâmpinat poporul PSD-ist cu lozinci de protest!

Publicat

pe

Participanții la congresul PSD, care are loc astăzi, 10 martie 2018, la Sala Palatului din Bucureşti, au fost întâmpinați în stradă de reprezentanții Sindicatului Poliţiştilor, condus de Dumitru Coarnă.

Polițiștii alergau înaintea social-democratilor și le plasau în față lozinci pe care scria „avem onoarea să vă raportăm abuzurile și indiferenţa voastră”.

„Domnul Dragnea nu ştie ce vorbeste, doamna Carmen Dan nu are niciun fel de referinţă pe sitem, doamna Olguţa Vasilescu nu înţelege termenii. Munca suplimentară este şi a fost prevăzută în lege. Practic, în ordonanţa 90 emisă de Guvernul lor în decembrie 2017, au interzis plata muncii, ci doar recuperarea în natură.

Acum şi-au dat seama că nu există posibilitatea să recuperăm în natură şi încearcă o manervă de asta ieftină, spunând că ni se plăteşte munca suplimentară – fals, au plafonat-o la 3%, nu o să beneficieze nimeni. În fond, problema noastră nu a fost rezolvată.

Noi rămânem pe salariul de bază din decembrie 2009. Suntem singura categorie socio-profesională unde salariul de bază este din decembrie 2009, unde suntem plătiţi la încadrare la nivel de necalificaţi”, a declarat, marţi, Dumitru Coarnă, citat de ziare.com.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Inaugurări importante la Pucioasa, vineri – 9 decembrie 2022

Publicat

pe

Primăria Pucioasa inaugurează, vineri – 9 decembrie 2022, două obiective de investiții, proiecte implementate cu fonduri guvernamentale nerambursabile. Este vorba despre Piața Cartaxo și Colegiul Național „Nicolae Titulescu”.

„Începând cu ora 10:00, va avea loc deschiderea Pieței Cartaxo”. Aceasta a fost reabilitată, modernizată și extinsă printr-un proiect cu finanțare de la Compania Națională de Investiții, prin Programul național de construcții de interes public sau social”.

De la ora 12:00, Colegiul Național ”Nicolae Titulescu” își redeschide larg porțile, cu ocazia inaugurării clădirii recent reabilitată și modernizată cu finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală și din bugetul local”, se precizează într-un comunicat transmis de Primăria Pucioasa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

CAS Dâmbovița, sesiune de contractare servicii medicale în ambulatoriu

Publicat

pe

de

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa organizează, în luna decembrie 2022, sesiune de contractare pentru încheierea de contracte cu furnizorii de servicii medicale din asistența medicală ambulatorie de specialitate pentru specialități clinice.

Sesiunea de contractare se va desfășura conform următorului calendar de contractare:

„Documentele necesare încheierii contractelor / actelor adiționale se transmit în format electronic asumate fiecare în parte prin semnătură electronică extinsă / calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea și exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

Lista documentelor necesare contractării pentru fiecare tip de asistență medicală poate fi consultată accesând pagina web a CAS Dâmbovița, www.casdb.ro în sectiunea FURNIZORI – CONTRACTARE 2021”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats