Connect with us

ANUNŢURI

Cauți o tipografie online cu livrare în 24 de ore? Află despre FLYERALARM

Publicat

pe

Când vine vorba de a organiza un eveniment special, cum ar fi deschiderea unui punct de lucru, promovarea unui produs nou, organizarea unui concert, trebuie să te asiguri că publicul tău țintă află această informație în timp util. Un mod de a face astfel de evenimente cunoscute sunt rețelele sociale, dar, pe lângă asta, poți folosi și una din tehnicile de marketing directe încercate și testate de-a lungul anilor pentru astfel de scopuri: flyerele și pliantele.

Profesioniștii de la Flyeralarm vin în sprijinul tău cu soluții complete și profesionale de realizare și printare materiale promoționale care să-ți aducă rezultatele dorite. Ei au obiective clare pe care și le propun în relația cu clienții, iar acestea se referă la: servicii și produse de calitate, design creativ, seriozitate și relație bazată pe încredere.

Această firmă oferă servicii tipografice prin indermediul online-ului pe segmentul B2B în Europa, și este una dintre cele mai mari companii e-comemerce din Germania. Echipa de lucru este formată din specialiști în tipografie care au beneficiat de perfecționare în Germania, și toate acestea pentru ca ei să ofere consiliere profesionistă clienților români. Toate produsele comercializate sunt tiparite în Germania, folosindu-se tehnologie și mașini de print digital si offset de ultimă generație de la producători de talie mondială, precum Heidelberg, KBA, Xerox si HP.

Pentru a vă convinge de calitatea produselor și a vă alunga teama de a plasa comenzi online, la Flyeralarm puteți solicita mostrarul de hârtie cu peste 40 de tipuri și gramaje diferite sau pachetul de mostre cu diverse produse tipărite ei. Portofoliul lor cuprinde: afișe, autocolante, bloc notes, broșuri și cataloage, cărți de vizită, cărți poștale, coli cu antet, facturier, flyere, mape, pliante, dar și grafică și machetare.

FLYERALARM, ACUM ȘI ÎN ROMÂNIA!

Flyeralarm România a fost înființată în anul 2015 și beneficează de o experiența de peste 14 ani în domeniul tipografic din Europa. Flyeralarm România, împreună cu echipa sa, oferă clienților nu doar produse tipografice de înaltă calitate și livrare în scurt timp, dar și servicii de machetare și consultanță în domeniul de marketing cu specializare pe publicitate printată.

Nu este ușor să fii credibil atunci când lumea nu a auzit de brand-ul pe care îl reprezinți și există jucători consacrați pe piața în care activezi. Tocmai de aceea este important ca managerul să se asigure că există o strategie pentru a construi încrederea publicului în noua companie prin: prezentarea experienței specialiștilor din cadrul firmei, obținerea de testimoniale și recomandari de la fiecare client, obținerea de certificate, diplome, afilierea la asociații profesionale cu autoritate, apariții media și campanii de brand awareness. Pas cu pas, Flyeralarm a trecut cu succes prin toate etapele, iar astăzi se bucură de a fi în topul tipografiilor online din Europa.

Alături de profesionalismul echipei și de tehnologia modernă de care dispun, aceștia vă garantează calitate, seriozitate și promptitudine în execuția lucrărilor, raportat la calitatea și durabilitatea lucrărilor pe care le execută. Contactează echipa Flyeralarm, iar afacerea ta va avea garantat cele mai originale și de impact materiale de promovare.

FLYERALARM vă oferă afise, autocolante, bloc notes, brosuri si cataloage, cărți de vizită, cărti poștale, coli cu antet, facturiere personalizate, flyere, mape de prezentare, pliante, dar și grafică și machetare. Gama de produse personalizate fiind permanent în dezvoltare.

Cei interesați pot opta pentru consiliere individuală gratuită pentru identificarea produselor care se potrivesc cel mai bine scopului de promovare. Comanda se poate face online, iar livrarea produselor se face gratuit oriunde în țară. Timpul de livrare se stabilește în funcție de produsul și cantitatea alese, iar multe dintre produse sunt oferite cu livrare în 24 sau 48 de ore în țară.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

GAL Dealurile Sultanului: Apel de selecție M3/2A, varianta simplificată

Publicat

pe

De

Numărul de referință al sesiunii cererii de proiecte: M3/2A -1/24-08.04.2024
Data publicării: 08.04.2024
Asociația Grupul de Acțiune Locală Dealurile Sultanului anunță lansarea unei noi sesiuni de cereri de proiecte pentru Măsura M3/2A -”Susținerea dezvoltării și diversificării activităților agricole”.
I. Data lansării apelului de selecție: 08.04.2024
II. Data limită de depunere a proiectelor: 17.05.2024
III. Locul și intervalul orar în care se pot depune proiectele: Depunerea proiectelor se va face la sediul Grupului de Acțiune Locală Dealurile Sultanului din comuna Vișinești, sat Vișinești, nr. 77, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 16:00.
IV. Beneficiari eligibili:
– Fermierii, cu excepția persoanelor fizice neautorizate, cu activitatea în teritoriul GAL, care au drept de proprietate și/sau drept de folosinţă pentru o exploatație agricolă cu o dimensiune economică cuprinsă între 4.000 – 250.000 € S.O.
– Întreprinderile (microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii conform Legii 346/2004 privind stimularea înființării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii cu modificările și completările ulterioare), cooperativele și grupurile de producători care realizează investiţii corporale şi necorporale pentru procesarea şi marketingul produselor agricole cuprinse în Anexa I la Tratatul de Instituire a Comunităţii Europene (TFUE), cu excepția produselor pescărești;
– asociațiile crescătorilor de animale și cooperativele (societățile cooperative agricole și cooperativele agricole), constituite în baza legislației naționale în vigoare, care activează în teritoriul GAL, cu condiţia ca investiţiile realizate să deservească interesele propriilor membri.
Această măsură se adresează și celor care au beneficiat direct de măsurile M6/3A –fermierii și M7/3A –structurile asociative constituite (care sunt punctate și la criteriile de selecție), rezultând astfel complementaritatea măsurii M3/2A cu M6/3A și M7/3A.
V. Fondul disponibil – alocat pentru această sesiune:
– Fondul disponibil pentru această sesiune de cerere de proiecte este de 82.326.98 euro, fonduri FEADR
– Suma maximă nerambursabilă ce poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect este 41.163.49 Euro
Termenul de finalizare a proiectelor (inclusiv efectuarea ultimei plăți) – 31.12.2025.
VI. Datele de contact ale GAL unde solicitanții pot obține informații detaliate:
Pentru o obține informații detaliate ne puteți contacta de luni până vineri, de la 8,30-16,30, la sediul GAL Dealurile Sultanului din Comuna Vișinești, nr. 77, județul Dâmbovița sau prin telefon la 0245.662.654/0787.508.655 sau prin e-mail la office@gal-dealurilesultanului.ro
VII. Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului elaborate de GAL Dealurile Sultanului și pot fi descărcate de pe pagina de internet a GAL Dealurile Sultanului www.gal-dealurilesultanului.ro
VIII. La sediul GAL Dealurile Sultanului este disponibilă versiunea pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferente măsurii M3/2A.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ANUNŢURI

Primăria Corbii Mari: Anunț actualizare Decizie etapă de încadrare

Publicat

pe

De

Primăria comunei Corbii Mari anunță publicul interesat asupra luării deciziei de actualizare a Deciziei etapei de încadrare nr. 506 din 18.14.2023 emisă de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița pentru proiectul „Înființare rețea de canalizare în satele Petrești, Bărăceni, Moara din Groapă, Vadu Stanchii, comuna Corbii Mari, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în comuna Corbii Mari, județul Dâmbovița.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Dâmbovița din municipiul Târgoviște, strada Calea Ialomiței, nr. 1, județul Dâmbovița, în zilele de luni-vineri, între orele 09:00-16:00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii / observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Data: 05.04.2024

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite