Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Nevasta senatorului condamnat Marius Ovidiu Isăilă, numită membru în CA al CNAS!

Publicat

pe

Sursa foto: Digi24.ro

Premierul Viorica Dăncilă sprijină familia Isăilă, greu încercată prin condamnarea fostului parlamentar de Dâmboviţa Marius Isăilă la 5 ani şi patru luni de închisoare pentru fapte de corupţie. Sentinţa a rămas definitivă în noiembrie 2016. Recent, nevasta fostului senator, Diana Isăilă, a fost numită membru în Consiliul de Administraţie al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Marius Isăilă a trecut prin mai multe partide. În 2012 a fost ales senator în Dâmboviţa pe listele PDL. În 2015, a devenit membru PSD, a trecut apoi pe la UNPR, iar ultima haltă politică a făcut-o la Partidului România Unită.

În iulie 2014, DNA l-a trimis în judecată pe Marius Ovidiu Isăilă, pentru săvârşirea a trei infracţiuni de trafic de influenţă şi o infracţiune de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Concert Compact, în deschiderea Retro Club Târgovişte!

Publicat

pe

Sâmbătă – 15 decembrie 2018, se deschide Retro Club Târgovişte, pe Centrul Vechi, în locaţia fostului restaurant Don Quijote. Surpriza serii – COMPACT, împreună cu care veţi putea fredona superbele melodii „Fata din vis,” „Cântec pentru prieteni,” „Eşti totul pentru mine”, „Mi-e tare dor de tine” sau cel mai recent hit al trupei – „Doare al naibii de tare”, în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci, vocea care a făcut celebre aceste refrene.

Show-ul exploziv de la ora 22:00, colecţia impresionantă de suveniruri muzicale care îți reamintesc de legenda COMPACT și calitatea ireproșabilă a sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live!

Retro Club Târgovişte înseamnă şi o misiune umanitară, profitul urmând să fie redirecţionat, în procent de 100%, către „Wonderland”, adăpostul pentru animale fără stăpân înfiinţat de Cristina Păun.

Citește în continuare

ACTUALITATE

„Dor de… Nichita”, matineu muzeal organizat la Ploieşti

Publicat

pe

Muzeul Memorial „Nichita Stănescu”, din Ploieşti, organizează joi, 13 decembrie 2018, de la ora 10:30, la 35 de ani de la trecerea în nefiinţă a „Poetului Necuvintelor”, matinerul muzeal „Dor de… Nichita”.

„Momentele evocatoare, lirice, depunerile de flori la bustul poetului din incinta muzeului şi colindele din Casa Îngerului Blond vor fi susţinute în colaborare cu elevi şi profesori ai Colegiului Naţional „Nichita Stănescu” Ploieşti şi ai Şcolii Gimnaziale „Nichita Stănescu” Ceptura” se arată într-un comunicat remis de muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova.

Nichita stănescu spunea despre Ploieşti că este „colţ de inimă şi ruptură de aripă de înger, oraş festiv al limbii române, unde înteţirea silabei înroşeşte oul şi epitetul deraiază crivăţul iarna…”.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!