Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Nevasta senatorului condamnat Marius Ovidiu Isăilă, numită membru în CA al CNAS!

Publicat

pe

Sursa foto: Digi24.ro

Premierul Viorica Dăncilă sprijină familia Isăilă, greu încercată prin condamnarea fostului parlamentar de Dâmboviţa Marius Isăilă la 5 ani şi patru luni de închisoare pentru fapte de corupţie. Sentinţa a rămas definitivă în noiembrie 2016. Recent, nevasta fostului senator, Diana Isăilă, a fost numită membru în Consiliul de Administraţie al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Marius Isăilă a trecut prin mai multe partide. În 2012 a fost ales senator în Dâmboviţa pe listele PDL. În 2015, a devenit membru PSD, a trecut apoi pe la UNPR, iar ultima haltă politică a făcut-o la Partidului România Unită.

În iulie 2014, DNA l-a trimis în judecată pe Marius Ovidiu Isăilă, pentru săvârşirea a trei infracţiuni de trafic de influenţă şi o infracţiune de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Delegaţie academică din Bulgaria, în vizită la Universitatea Valahia din Târgovişte

Publicat

pe

de

Universitatea „Valahia” din Târgoviște a primit astăzi, 22 iunie 2018, vizita unei delegații a Academiei de Științe Economice D.A. Tsenov, din Sviştov, Bulgaria, condusă de rectorul universității – prof. dr. Ivan Marchevski.

În cadrul discuțiilor, au fost abordate aspecte privind mobilitățile Erasmus, cooperare bilaterală în domeniul cercetării științifice, posibile colaborări în cadrul Programului Orizont 2020, participări la conferințe, precum și apariții editoriale în jurnalele celor două universități.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Tabără internaţională de pictură la „Curtea Domnească” din Târgovişte

Publicat

pe

Nouă artişti din ţară şi din străinătate participă la cea de-a doua ediţie a Taberei internaţionale de pictură „Târgoviştea veche”, organizată de Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, în perioada 24 iunie – 1 iulie, la Curtea Domnească din Târgovişte. Amfitrion va fi cunoscutul artist plastic Mihai Şerbănescu, expert la clasa de pictură a Şcolii Populare de Arte “Octav Enigărescu”.

Lucrările realizate în cadrul taberei de pictură vor face obiectul unei expoziţii al cărei vernisaj se va desfăşura sâmbătă, 30 iunie 2018, la ora 18:00, tot la Curtea Domnească.

Citește în continuare

PUBLICITATE

ad

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!