Connect with us

Dâmboviţa

Grav accident de circulaţie pe DN 7, la Sălcuţa!

Publicat

pe

Sursa foto: IPJ Dâmboviţa

Vremea neprielnică din ultimele zile, aşa cum se întâmplă de obicei, a afectat şi circulaţia pe drumurile publice. Din cauza condiţiilor meteo, la care se adaugă neglijenţa unor şeferi, s-au produs în judeţul Dâmboviţa o serie de evenimente rutiere soldate cu rănţi şi importante pagube materiale.

Astăzi, în zona Sălcuţa, pe DN 7, două autoturisme s-au tamponat violent. Din primele cercetări reiese că impactul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Conducătorul auto al uneia dintre cele două maşini implicate în accident, un bărbat de 44 de ani, a fost transportat în stare gravă la Spitalul Floreasca din Bucureşti. O altă persoană, pasager în celălalt autoturism implicat în evenimentul rutier, a ajuns la spitalul din Titu.

La Comişani, o femeie de 68 de ani a fost acroşată de un autovehicul la volanul căruia se afla un tânăr de 20 de ani. Se pare că bătrâna, accidentată uşor, se angajase în traversarea neregulamentară a drumului.

Aseară, în Târgovişte, la intersecţia străzilor Pârvan Popescu şi Poet Grigore Alexandrescu, două autoturisme s-au tamponat. Cauza accidentului – neacordarea priorităţii de trecere de către unul dintre conducătorii auto, un bărbat de 38 de ani.

Sursa foto: IPJ Dâmboviţa

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

SC Stones Business Development SRL, anunț organizate dezbatere publică

Publicat

pe

de

SC Stones Business Development SRL, cu sediul în București, sector 1, str. Căderea Bastiliei Nr. 41, etaj P, ap. 3, anunță publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactului asupra mediului pentru proiectul „Realizare lac pentru agrement prin explorarea agregatelor minerale, organizare de șantier, cântar și birouri”, propus a fi amplasat în comuna Sălcioara, județul Dâmbovița.

Tipul deciziei posibile luate de APM Dâmbovița poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

Documentația supusă dezbaterii (raportul privind impactul asupra mediului) este afișată pe site-ul APM Dâmbovița http://www.anpm.ro/ro/web/apm-dambovita.

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc la sediul Primăriei Sălcioara, în data de 20.06.2022, începând cu ora 16:00.

Observațiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc în scris (în termen de 30 de zile de la data publicării anunțului) la adresa de e-mail office@apmdb.anpm.ro sau la sediul APM Dâmbovița din municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței Nr. 1, județul Dâmbovița, până la data de 10.06.2022 (o zi înainte de data dezbaterii).

Citește în continuare

Dâmboviţa

Biciclist, lovit mortal de o mașină în comuna Corbii Mari

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Aseară, în jurul orei 21:30, pe DN 61, Găești-Ghimpați, pe teritoriul comunei Corbii Mari, județul Dâmbovița, s-a produs un grav accident de circulație. Un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 44 de ani, a lovit un localnic de 65 de ani, care se deplasa pe o bicicletă.

Se pare că biciclistul ar fi pătruns fără să se asigure pe drumul național de pe o stradă din sat, moment în care a fost acroșat de autovehicul. În urma impactului, bărbatul aflat pe bicicletă a decedat.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT