Connect with us

Ialomiţa

Poliţiştii l-au lăsat fără peşte şi i-au întocmit şi dosar penal!

Publicat

pe

Sursa foto: IPJ Ialomiţa

A vrut să facă bani, vânzând peşte, şi s-a ales cu dosar penal! Omul şi-a ales foarte bine momentul, având în vedere că duminică, 25 martie, este dezlegare la peşte, numai că socotelile de acasă nu s-au potrivit cu cele de pe traseu. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, de fel din Constanţa, a fost prins de poliţiştii din comuna Stelnica, judeţul Ialomiţa.

În autoturismul acestuia, oamenii legii au găsit 106 kg de peşte din speciile novac, hering și crap, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă. Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea confiscării.

Poliţiştii vor continua acţiunile de prevenire şi combatere a faptelor de braconaj piscicol, transport şi comercializare ilegală.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ialomiţa

Lebădă rănită, salvată de polițiștii de la Protecția Animalelor din Ialomița

Publicat

pe

Poliţiştii de la Biroul pentru Protecţia Animalelor din județul Ialomița au intervenit, în urma unei sesizări, pentru salvarea unei lebede rănite, care zăcea pe partea carosabilă, în apropierea lacului de acumulare Dridu.

Pasărea a fost preluată și încredințată reprezentanţilor unui centru de salvare și reabilitare a animalelor sălbatice, care îi va acorda toate îngrijirile necesare până când va putea să se reintegreze în mediul natural.

Reamintim că lebedele sunt protejate prin lege, fiind interzisă „uciderea sau capturarea acestora, indiferent de metodă utilizată, perturbarea habitatului lor, deteriorarea sau distrugerea cuiburilor.

Citește în continuare

Ialomiţa

Două accidente rutiere în Ialomița, în această dimineață

Publicat

pe

În această dimineață, salvatorii de la Garda de intervenție Țăndărei au intervenit la două accidente de circulație.

Primul eveniment rutier, în care au fost implicate un autoturism și un tractor, a avut loc în comuna Scânteia. A rezultat o victimă rănită ușor, care, după acordarea primului ajutor medical de către echipajul SMURD, a refuzat transportul la spital.

Al doilea accident rutier s-a produs în comuna Mihail Kogălniceanu – Popas Chirana și au fost implicate două autoturisme. Au rezultat două victime care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției, ulterior fiind preluate și transportate la Spitalul Orășenesc Țăndărei.

La ambele accidente rutiere pompierii militari au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT