Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Fost lider sindical de temut, umilit de gardienii din penitenciar!

Publicat

pe

Liviu Luca - fost lider de sindicat (Sursa foto: libertatea.ro)

Liviu Luca, om de afaceri, altădată un lider sindical de care se temea orice putere politică, a fost umilit în ultimul hal în Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Ploieşti, locul unde îşi ispăşeşte pedeapsa primită pentru fapte de corupţie.

Potrivit „Lumea Justiţiei”, fostul sindicalist a fost scos dezbrăcat complet din celulă de mai mulţi gardieni care au năvăşit peste el, oblihgându-l să ţină pe spate un cearşeaf. Se pare că a fost vorba de o răzbunare a personalului, pentru faptul că Liviu Luca ar fi reclamat instanţei unele aspecte ce ţin de condiţiile din penitenciar.

„Doamne, Dumnezeule, în ce ţară trăim! În loc să devină europene, autorităţile devin tot mai inchizitoriale. Când vor fi sancţionate asemenea apucături? Credem că se impune intervenţia urgentă a ministrului Justiţiei, căci asta ne mai lipsea, după ce sunt condiţii inumane de detenţie, mai avem un pic şi ajungem la bătai cu pulanul, ca pe vremea comunistă”, au scris ziariştii de la luju.ro.

ACTUALITATE

Butimanu și Glodeni au intrat în scenariul roșu COVID. Vezi incidență cazuri pe fiecare localitate din Dâmbovița!

Publicat

pe

Comunele Butimanu și Glodeni, din județul Dâmbovița, au depășit, astăzi – 20 octombrie 2020, rata de incidență 3/1.000 de locuitori a cazurilor de infectare cu coronavirus. Prin urmare, în următoarele 14 zile, se vor aplica măsurile de prevenire prevăzute de HG 856/14.10.2020, privind prelungirea stării de alertă în România. DETALII AICI.

De asemenea, Comitetul Judeţean pentru Situații de Urgență a inclus unitățile de învățământ din cele două unități administrativ-teritoriale în planul roșu de funcționare (online). Aceeași decizie și pentru:
– clasa a IX-a B din cadrul Școlii Gimnaziale Speciale Târgovişte
– clasele a V-a, a VI-a, a VII-a și a VIII-a din cadrul Școlii Gimnaziale Vulcana Pandele
– clasa a III-a B din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 1 IL Caragiale.

Incidența cazurilor COVID-19 pe fiecare localitate din Dâmbovița. Sursa: Instituția Prefectului

Citește în continuare

ACTUALITATE

Observații astronomice nocturne la Bilciurești, județul Dâmbovița

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Copiii de la Centrul Social „Şansa Ta”, din Bilciureşti, județul Dâmboviţa, vor participa, miercuri – 21 octombrie 2020, de la ora 18:00, la observații astronomice nocturne. Ei vor putea privi Luna, principalele stele din constelațiile cerului de toamnă şi planetele Saturn, Jupiter și Marte.

Acțiunea, care va continua joi, 22 octombrie 2020, de la ora 11:00 până la ora 13:00, este organizată de Asociația „Șansa Ta”, în parteneriat cu Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad cu scopul de a-i familiariza pe copii cu astronomia şi cu instrumentele performante de observare a spaţiului cosmic.

„Telescopul solar Lunt este conceput în aşa fel încât să observăm în condiţii de siguranţă cele mai fine detalii din atmosfera solară: protuberanţe, filamente şi erupţii solare. De asemenea, instrumentul va fi folosit pentru fotografierea suprafeţei Soarelui, cu scopul promovării ştiinţei şi cercetării în rândul copiilor. Acest proiect a fost posibil cu sprijinul financiar al Rostar SA”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!