Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Surprinde momentele unice de la nuntă cu lentila obiectivului foto!

Publicat

pe

Unul din cele mai importante momente din viața unei persone este marcat de gloriosul eveniment al nunții. Cu ocazia acestei împrejurări, perechea de îndrăgostiți iși făgăduește iubire veșnică și dorința de a rămâne împreună până la adânci bătrâneți.

Are o însemnătate substanțială ca după mai mulți ani să existe un suport material care să amintească de acele clipe. Fie că evenimentul este înregistrat în formă video sau doar ca fotografii, există anumite momente care necesită imortalizate cu orice preț.

Încărcătura emoțională, expresivitatea îndrăgostiților, energia invitaților sau decorurile specifice sunt menite a fi aduse la cunoștință și după o perioada îndelungată.

Implicarea celor care sunt responsabili de fericitul eveniment capătă proporții inimaginabile, își doresc să aducă totul la cel mai înalt nivel de bun gust și rafinament. Cunoscându-se faptul că nunta reprezintă o etapă unică în viață unei personae, se face tot ce e posibil ca niciun detaliu să nu fie pierdut din vedere. Astfel că după ce au fost soluționate elementele ce asigură cadrul vizual de poveste sau fondul muzical în armonie cu aprecierile celor prezenți, este mai mult decât necesar a se găși acel fotograf nuntă.

Importanța unui fotograf la nuntă este inutil a fi discutată deoarece sunt binecunoscute motivele pentru care se apelează la acesta. În desfășurarea evenimentului, au loc anumite momente ce redau o încărcătură afectivă imensă, momente ce necesită cu prioritate a fi capturate.

1.Primul sărut! După încheierea juramintelor unul față de altul, fericitul cuplu are prilejul de a se săruta pentru prima dată că și soț și soție, dar și în fața numeroșilor invitați prezenți.

2. Intrarea miresei în locație! Indiferent că este vorba despre biserica sau un alt loc stabilit la liberă alegere a celor implicați, clipa în care mireasa își face prezența pentru prima dată în fața invitaților creează un moment foarte emoționant, dar marchează și detaliile fizice pentru care a optat aceasta.

3. Dansul mirilor! Indiferent de genul de dans ce a fost adoptat de către aceștia, în minutele desfășurării, este foarte important a fi surprinse mai multe ilustrații de către obiectivul camerei foto. Un fotograf profesionist este cel care poate reda cel mai fidel acele clipe, surprinzând totodată și decorul feeric în care se încadrează.

4. Întrunirea rară a întregii familii! Nu este vreun obicei uzual că toți membrii familiei, atât din partea miresei cât și a mirelui, dar și apropiații prieteni să se găsească în același loc. Fotografierea unei astfel de împrejurări va reda o nostalgie foarte agreabilă tuturor celor care vor vizualiza ulterior imaginile.

5. Aruncarea buchetului! Un moment unic în cadrul serii îl constituie acel gest al miresei când își aruncă buchetul către domnișoarele aflate în spatele sau. Surprinderea miresei, dar și expresiile de impaciența și curiozitate a celor prezenți dezvăluie o splendoare aparte.

Aceste momente și încă multe altele sunt menite a fi captate în mod indispensabil. Aparatura pe care o posedă un fotograf profesionist reproduce cel mai fidel, dar și într-o manieră artistică diversele momente ce se desfășoară pe fondul stralucitorului eveniment al nunții. O multitudine de astfel de fotografii se gasesc pe jadoris.com, alături de servicii profesionale de fotografiat.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Caravana „Vrem respect” a Partidei Romilor a ajuns la Ungureni-Dragomireşti

Publicat

pe

Campania „Vrem respect”, inițiată de Partida Romilor PRO Europa, continuă în judeţul Dâmbovița. Președintele Partida Romilor Dâmboviţa, Tudorică Răducanu, împreună cu membrii echipei de conducere şi cu mai mulţi tineri din organizație, se află de ieri în comuna Dragomirești, satul Ungureni, unde există o comunitate de romi puternică. Tudorică Răducanu a dialogat cu cetățenii pe teme de educație, cultură, sănătate, dar și despre alte probleme ce țin de viaţa de zi cu zi, precum colaborarea cu administrația locala şi cu celelalte autorități ale statului.

CITEŞTE ŞI: Vrem respect, campanie de identificare a problemelor din comunităţile de romi!

Liderul Partidei Romilor Dâmboviţa a mers chiar și la sediul Primăriei Dragomirești, unde a purtat un dialog cu edilul Dragoș Vladulescu. Problemele abordate în discuție au fost legate de nevoile romilor care trăiesc pe teritoriul comunei, de implicarea și rolul pe care aceștia îl au în comunitate, de modul în care reprezentanții administrației publice locale îi sprijină în satisfacerea anumitor doleanțe etc.

Ca și la Băleni, reprezentanții Partidei Romilor PRO Europa vor zăbovi la Ungureni de Dragomirești pe parcursul a trei zile. În această perioadă, vor merge din poartă în poartă, din casă în casă, consecvenți în a susține dialogul de la om la om, cel mai util pentru aflarea tuturor problemelor familiilor de romi din localitate.

Alături de președintele filialei Dâmbovița a Partidei Romilor – Tudorică Răducanu, se află coordonatorul regional Andrei Ionescu.

„Continuăm acțiunile noastre lansate sub egida «Vrem respect», care au rolul de a arata membrilor tuturor comunităților de romi din județ că nu sunt singuri, că îi sprijinim și că vom interveni ori de câte ori este nevoie pentru a-i ajuta în rezolvarea problemelor ce țin de integrare, de educație, sănătate, cultură, de viaţă în general.

Am avut la Dragomirești un dialog constructiv, deschis, cu primarul comunei, Dragoș Vladulescu, care ne-a asigurat că se va implica în rezolvarea tuturor problemelor care apar în comunitatea romilor din localitate. L-am asigurat de tot sprijinul nostru, al celor din Partida Romilor, ori de câte ori are nevoie. Vom media, dacă situația o va impune, toate problemele ce pot să apară între autoritatea publică și membrii comunității noastre.

Vrem să fim, prin liderii noștri locali, un sprijin pentru membrii comunității noastre, un sprijin pentru reprezentanții administrației publice”, ne-a declarat Tudorică Răducanu – președintele Partidei Romilor PRO Europa Dâmbovița.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Incendiu, propagat la trei gospodării în comuna Valea Lungă!

Publicat

pe

Pompierii Detaşamentelor din Moreni şi Pucioasa au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă din comuna Valea Lungă, judeţul Dâmboviţa. Din cauza rafalelor de vânt, flăcările s-au extins la alte două construcţii învecinate.

O femeie a făcut un atac de panică, în momentul în care a văzut grăzăvia, fiind necesară intervenţia echipajelor medicale, care au transportat-o la spital.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!