Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Surprinde momentele unice de la nuntă cu lentila obiectivului foto!

Publicat

pe

Unul din cele mai importante momente din viața unei persone este marcat de gloriosul eveniment al nunții. Cu ocazia acestei împrejurări, perechea de îndrăgostiți iși făgăduește iubire veșnică și dorința de a rămâne împreună până la adânci bătrâneți.

Are o însemnătate substanțială ca după mai mulți ani să existe un suport material care să amintească de acele clipe. Fie că evenimentul este înregistrat în formă video sau doar ca fotografii, există anumite momente care necesită imortalizate cu orice preț.

Încărcătura emoțională, expresivitatea îndrăgostiților, energia invitaților sau decorurile specifice sunt menite a fi aduse la cunoștință și după o perioada îndelungată.

Implicarea celor care sunt responsabili de fericitul eveniment capătă proporții inimaginabile, își doresc să aducă totul la cel mai înalt nivel de bun gust și rafinament. Cunoscându-se faptul că nunta reprezintă o etapă unică în viață unei personae, se face tot ce e posibil ca niciun detaliu să nu fie pierdut din vedere. Astfel că după ce au fost soluționate elementele ce asigură cadrul vizual de poveste sau fondul muzical în armonie cu aprecierile celor prezenți, este mai mult decât necesar a se găși acel fotograf nuntă.

Importanța unui fotograf la nuntă este inutil a fi discutată deoarece sunt binecunoscute motivele pentru care se apelează la acesta. În desfășurarea evenimentului, au loc anumite momente ce redau o încărcătură afectivă imensă, momente ce necesită cu prioritate a fi capturate.

1.Primul sărut! După încheierea juramintelor unul față de altul, fericitul cuplu are prilejul de a se săruta pentru prima dată că și soț și soție, dar și în fața numeroșilor invitați prezenți.

2. Intrarea miresei în locație! Indiferent că este vorba despre biserica sau un alt loc stabilit la liberă alegere a celor implicați, clipa în care mireasa își face prezența pentru prima dată în fața invitaților creează un moment foarte emoționant, dar marchează și detaliile fizice pentru care a optat aceasta.

3. Dansul mirilor! Indiferent de genul de dans ce a fost adoptat de către aceștia, în minutele desfășurării, este foarte important a fi surprinse mai multe ilustrații de către obiectivul camerei foto. Un fotograf profesionist este cel care poate reda cel mai fidel acele clipe, surprinzând totodată și decorul feeric în care se încadrează.

4. Întrunirea rară a întregii familii! Nu este vreun obicei uzual că toți membrii familiei, atât din partea miresei cât și a mirelui, dar și apropiații prieteni să se găsească în același loc. Fotografierea unei astfel de împrejurări va reda o nostalgie foarte agreabilă tuturor celor care vor vizualiza ulterior imaginile.

5. Aruncarea buchetului! Un moment unic în cadrul serii îl constituie acel gest al miresei când își aruncă buchetul către domnișoarele aflate în spatele sau. Surprinderea miresei, dar și expresiile de impaciența și curiozitate a celor prezenți dezvăluie o splendoare aparte.

Aceste momente și încă multe altele sunt menite a fi captate în mod indispensabil. Aparatura pe care o posedă un fotograf profesionist reproduce cel mai fidel, dar și într-o manieră artistică diversele momente ce se desfășoară pe fondul stralucitorului eveniment al nunții. O multitudine de astfel de fotografii se gasesc pe jadoris.com, alături de servicii profesionale de fotografiat.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Accident la ieșire din Alexandria. Posibil, șapte persoane rănite

Publicat

pe

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident de circulație petrecut în această dimineață pe E 70 (KM 82, la ieșire din Alexandria spre București). Reprezentanții ISU Teleorman anunță că este posibil să fie vorba de șapte persoane rănite în urma acestui eveniment rutier.

La fața locului au fost trimise o mașină de stingere, un echipaj de descarcerare și o autospecială de transport personal și victime multiple. De asemenea, au mai plecat și trei ambulanțe de la Serviciul Județean.

UPDATE:

Patru victime au fost preluate de SAJ, 3 bărbați și o femeie gravidă, conștiente și cooperante, și transportate la UPU Alexandria. Acestea prezentau diferite traumatisme.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor PSI și îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil, astfel încât traficul să se desfășoare în condiții de siguranță.

 

Citește în continuare

Dâmboviţa

S-a dat cu mașina peste cap în mijlocul Târgoviştei!

Publicat

pe

Coliziune violentă între două autoturisme pe Calea Câmpulung din Târgoviște, în zona Camerei de Comerț. Conducătorul unuia dintre mașinile implicate, un bărbat de 34 de ani, a fost grav rănit.

Pompierii de la Detașamentul din Târgoviște au intervenit cu un ASAS, un echipaj pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili cauzele care au dus la producerea acestui eveniment rutier.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT