Connect with us

SOCIAL

Surprinde momentele unice de la nuntă cu lentila obiectivului foto!

Publicat

pe

Unul din cele mai importante momente din viața unei persone este marcat de gloriosul eveniment al nunții. Cu ocazia acestei împrejurări, perechea de îndrăgostiți iși făgăduește iubire veșnică și dorința de a rămâne împreună până la adânci bătrâneți.

Are o însemnătate substanțială ca după mai mulți ani să existe un suport material care să amintească de acele clipe. Fie că evenimentul este înregistrat în formă video sau doar ca fotografii, există anumite momente care necesită imortalizate cu orice preț.

Încărcătura emoțională, expresivitatea îndrăgostiților, energia invitaților sau decorurile specifice sunt menite a fi aduse la cunoștință și după o perioada îndelungată.

Implicarea celor care sunt responsabili de fericitul eveniment capătă proporții inimaginabile, își doresc să aducă totul la cel mai înalt nivel de bun gust și rafinament. Cunoscându-se faptul că nunta reprezintă o etapă unică în viață unei personae, se face tot ce e posibil ca niciun detaliu să nu fie pierdut din vedere. Astfel că după ce au fost soluționate elementele ce asigură cadrul vizual de poveste sau fondul muzical în armonie cu aprecierile celor prezenți, este mai mult decât necesar a se găși acel fotograf nuntă.

Importanța unui fotograf la nuntă este inutil a fi discutată deoarece sunt binecunoscute motivele pentru care se apelează la acesta. În desfășurarea evenimentului, au loc anumite momente ce redau o încărcătură afectivă imensă, momente ce necesită cu prioritate a fi capturate.

1.Primul sărut! După încheierea juramintelor unul față de altul, fericitul cuplu are prilejul de a se săruta pentru prima dată că și soț și soție, dar și în fața numeroșilor invitați prezenți.

2. Intrarea miresei în locație! Indiferent că este vorba despre biserica sau un alt loc stabilit la liberă alegere a celor implicați, clipa în care mireasa își face prezența pentru prima dată în fața invitaților creează un moment foarte emoționant, dar marchează și detaliile fizice pentru care a optat aceasta.

3. Dansul mirilor! Indiferent de genul de dans ce a fost adoptat de către aceștia, în minutele desfășurării, este foarte important a fi surprinse mai multe ilustrații de către obiectivul camerei foto. Un fotograf profesionist este cel care poate reda cel mai fidel acele clipe, surprinzând totodată și decorul feeric în care se încadrează.

4. Întrunirea rară a întregii familii! Nu este vreun obicei uzual că toți membrii familiei, atât din partea miresei cât și a mirelui, dar și apropiații prieteni să se găsească în același loc. Fotografierea unei astfel de împrejurări va reda o nostalgie foarte agreabilă tuturor celor care vor vizualiza ulterior imaginile.

5. Aruncarea buchetului! Un moment unic în cadrul serii îl constituie acel gest al miresei când își aruncă buchetul către domnișoarele aflate în spatele sau. Surprinderea miresei, dar și expresiile de impaciența și curiozitate a celor prezenți dezvăluie o splendoare aparte.

Aceste momente și încă multe altele sunt menite a fi captate în mod indispensabil. Aparatura pe care o posedă un fotograf profesionist reproduce cel mai fidel, dar și într-o manieră artistică diversele momente ce se desfășoară pe fondul stralucitorului eveniment al nunții. O multitudine de astfel de fotografii se gasesc pe jadoris.com, alături de servicii profesionale de fotografiat.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Polițiștii din Dâmbovița, percheziții la trafianți de droguri din patru județe VIDEO

Publicat

pe

Polițiștii BCCO din Dâmbovița au efectuat, astăzi – 28 iulie 2021, sub coordonarea unui procuror DIICOT, 13 percheziții domiciliare, la membrii unei grupări infracționale specializate în traficul intern și internațional de droguri de risc.

Oamenii legii din Dâmbovița au fost sprijiniți de colegii din Ploiești, Pitești, Timișoara și Brăila. Descinderile au avut loc în Dâmbovița, Olt, Timiș și Brăila. Cu această ocazie, polițiștii au descoperit și indisponibilizat aproximativ 800 de grame de cannabis, 2 cântare de precizie, 4 grindere, 11 telefoane mobile, 3.000 de euro, 1.700 de lire sterline și 9.100 de lei.

„Din cercetări a reieșit că 2 persoane, rezidente în Spania, ar fi trimis, prin intermediul firmelor de coletărie, pachete în care erau disimulate diferite cantități de cannabis.

Drogurile erau introduse de regulă în ambalaje de detergent, iar, ulterior, în țară, acestea ar fi fost preluate de alte 7 persoane, din județele Dâmbovița, Olt, Timiș și Brăila, care le-ar fi comercializat.

În acest caz, în cursul lunii februarie, în urma unor activități specifice, a fost indisponibilizat aproximativ 1 kilogram de cannabis”, se precizează într-un comunicat remis de IPJ Dâmbovița.

Citește în continuare

Dâmboviţa

343 de locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmboviţa

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ

În baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate astăzi, 28 iulie, 343 de posturi vacante: 33 pentru persoanele cu studii superioare, 253 pentru meseriași și 57 pentru muncitori necalificați.

– electrician auto, instalator tehnico-sanitare, barman, electrician exploatare rețele electrice, ospătar, lăcătuș mecanic, ajutor bucătar, agent transporturi, confecționer articole textile, controlor calitate, operator mașini unelte semiautomate și automate, ambalator manual, diriginte poștă, șofer, operator introducere validare date, lucrător comercial, bucătar, stivuitorist, operator mașini unelte comandă numerică, agent vânzări, strungar universal, gestionar depozit, manipulant mărfuri, casier, asistent manager, lucrător bucătărie, vânzător, zugrav, încărcător-descărcător, tehnician sisteme detecție, faianțar, lucrător comercial, asistent medical generalist, inginer mecanic, analist servicii client, secretară, inginer sisteme de securitate, inginer industria alimentară, șef depozit, consilier privind cariera, formator, economist, inginer tehnolog metalurg, consilier juridic, inginer autovehicule rutiere, muncitor necalificat în metalurgie, muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor și muncitor necalificat în construcții.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT