Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Surprinde momentele unice de la nuntă cu lentila obiectivului foto!

Publicat

pe

Unul din cele mai importante momente din viața unei persone este marcat de gloriosul eveniment al nunții. Cu ocazia acestei împrejurări, perechea de îndrăgostiți iși făgăduește iubire veșnică și dorința de a rămâne împreună până la adânci bătrâneți.

Are o însemnătate substanțială ca după mai mulți ani să existe un suport material care să amintească de acele clipe. Fie că evenimentul este înregistrat în formă video sau doar ca fotografii, există anumite momente care necesită imortalizate cu orice preț.

Încărcătura emoțională, expresivitatea îndrăgostiților, energia invitaților sau decorurile specifice sunt menite a fi aduse la cunoștință și după o perioada îndelungată.

Implicarea celor care sunt responsabili de fericitul eveniment capătă proporții inimaginabile, își doresc să aducă totul la cel mai înalt nivel de bun gust și rafinament. Cunoscându-se faptul că nunta reprezintă o etapă unică în viață unei personae, se face tot ce e posibil ca niciun detaliu să nu fie pierdut din vedere. Astfel că după ce au fost soluționate elementele ce asigură cadrul vizual de poveste sau fondul muzical în armonie cu aprecierile celor prezenți, este mai mult decât necesar a se găși acel fotograf nuntă.

Importanța unui fotograf la nuntă este inutil a fi discutată deoarece sunt binecunoscute motivele pentru care se apelează la acesta. În desfășurarea evenimentului, au loc anumite momente ce redau o încărcătură afectivă imensă, momente ce necesită cu prioritate a fi capturate.

1.Primul sărut! După încheierea juramintelor unul față de altul, fericitul cuplu are prilejul de a se săruta pentru prima dată că și soț și soție, dar și în fața numeroșilor invitați prezenți.

2. Intrarea miresei în locație! Indiferent că este vorba despre biserica sau un alt loc stabilit la liberă alegere a celor implicați, clipa în care mireasa își face prezența pentru prima dată în fața invitaților creează un moment foarte emoționant, dar marchează și detaliile fizice pentru care a optat aceasta.

3. Dansul mirilor! Indiferent de genul de dans ce a fost adoptat de către aceștia, în minutele desfășurării, este foarte important a fi surprinse mai multe ilustrații de către obiectivul camerei foto. Un fotograf profesionist este cel care poate reda cel mai fidel acele clipe, surprinzând totodată și decorul feeric în care se încadrează.

4. Întrunirea rară a întregii familii! Nu este vreun obicei uzual că toți membrii familiei, atât din partea miresei cât și a mirelui, dar și apropiații prieteni să se găsească în același loc. Fotografierea unei astfel de împrejurări va reda o nostalgie foarte agreabilă tuturor celor care vor vizualiza ulterior imaginile.

5. Aruncarea buchetului! Un moment unic în cadrul serii îl constituie acel gest al miresei când își aruncă buchetul către domnișoarele aflate în spatele sau. Surprinderea miresei, dar și expresiile de impaciența și curiozitate a celor prezenți dezvăluie o splendoare aparte.

Aceste momente și încă multe altele sunt menite a fi captate în mod indispensabil. Aparatura pe care o posedă un fotograf profesionist reproduce cel mai fidel, dar și într-o manieră artistică diversele momente ce se desfășoară pe fondul stralucitorului eveniment al nunții. O multitudine de astfel de fotografii se gasesc pe jadoris.com, alături de servicii profesionale de fotografiat.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Femeie atacată pe o stradă din Târgovişte. Individul a fost prins

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://specialarad.ro)

Poliţiştii târgovişteni de la Investigaţii Criminale l-au depistat şi reţinut pe bărbatul care, în cursul nopţii de 24 iunie, a atacat o femeie care se deplasa pe o stradă din municipiu şi a încercat, prin acte de violenţă, să-i sustragă poşeta.

Individul, în vârstă de 33 de ani, va fi prezentat, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de tâlhărie calificată şi tâlhărie calificată, întrucât oamenii legii au stabilit că a pătruns şi în locuinţa unui bărbat căruia i-a sustras, prin ameninţări, un televizor. Bunul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Dâmbovițean rănit grav, după ce a căzut de pe acoperişul unei case

Publicat

pe

Foto arhiva

Un bărbat de 65 de ani, din comuna Gura Suții, a căzut în această dimineață de pe acoperișul unei case. Se pare că omul se afla acolo pentru a efectua unele lucrări.

În urma impactului cu solul, trupul bietului om a suferit leziuni puternice. La fața locului a fost trimis un elicopter SMURD pentru a-l prelua pe rănit și a-l transporta la un spital din Capitală.

Poliția efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!