Connect with us

POLITIC

SURSE: Premierul Viorica Dăncilă vine la Nucet de Izvorul Tămăduirii!

Publicat

pe

Mănăstirea Nucet a devenit, de foarte mulţi ani, loc de pelerinaj îndrăgit de liderii PSD. În ziua hramului, adică de Izvorul Tămăduirii, au trecut pe aici personalităţi importante ale partidului.

Sărbătoarea a adus la Nucet premieri, miniştri, secretari de stat şi numeroşi parlamentari. În 2014, la fântâna de leac din pădurea din apropierea mănăstirii a mers şi Victor Ponta, pe atunci premier al României.

Şi anul acesta, pe 13 aprilie, se aude că va sosi la Nucet primul ministru Viorica Vasilica Dăncilă.

Nu ar fi pentru prima dată când doamna Dăncilă vizitează Mănăstirea refăcută de la zero cu sprijinul nemijlocit al social-democraţilor. Actualul premier a mai descins la Nucet în 2014, 2015 şi 2016. Se vede treaba că pelerinajul la locul sfânt de la Nucet i-a purtat noroc politic.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Puterea PNL – USR PLUS a pregătit PNRR pentru firmele de casă

Publicat

pe

Deputatul PSD Radu Popa nu îl slăbește deloc pe ministrul haștag Cristian Ghinea, de la Fondurile Europene. Și pe bună dreptate!

La criticile reprezentanților PSD vizavi de intenția puterii PNL – USR PLUS de a da cu dedicație fonduri prin PNRR unor firme, chiar nominalizate în Plan, ministrul Ghinea a răspuns perfid, pentru a manipula opinia publică în sensul dorit, că social-democrații fabulează și confundă, tendențios, denumirile unor mărci de computere cu numele unor presupuse firme.

Declarațiile lui Ghinea, spune Radu Popa, vin din disperarea cu care ministrul Fondurilor Europene vrea să acopere încredințarea cu dedicație a unor contracte de sute de milioane de euro, din PNRR, către firmele de casă ale PNL și USR.

„Dacă explicația ministrului în cazul „autorului Toshiba” e că „s-a lucrat pe un calculator Toshiba”, atunci PSD îi cere să ne arate și calculatoarele Franklin Templeton, KPMG, Comisia Europeană sau BEI. Acestea sunt nume care apar și printre beneficiarii finali ai banilor din PNRR, dar și printre cei care au întocmit si au conceput anexele și o parte din programele din PNRR, ceea ce reprezintă un grav conflict de interese care intră sfera penală”, a precizat deputatul Radu Popa.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Alegeri în PNL Târgovişte. Aurelian Cotinescu vrea un nou mandat de președinte

Publicat

pe

Liderul PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu, a anunțat astăzi – 11 iunie 2021, în cadrul unei conferințe de presă, că își depune candidatura pentru un nou mandat de președinte al organizației. Alegerile vor avea loc în data de 17 iunie, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște.

Cotinescu vine în fața membrilor PNL Târgovişte cu o echipă formată în mare parte din oamenii care i-au fost alături în ultimul an: Tică Dan Alexandru, Niculescu Quintus – prim vicepreședinți, Lavinia Ionescu, Mihai Eritina, Horea Mădălina, Diaconu Diana, Sandu Dănuț – vicepreședinți.

„Suntem o echipă unită, puternică. Avem oameni de calitate, avem oameni care au o bună recunoaștere în societate, avem buni profesioniști. Cred că suntem într-un moment al maturității noastre ca echipă. Am creat premisele pentru alegerile viitoare. Cred că reușim, în acest moment, să capitalizam suficientă simpatie în rândul târgoviștenilor. Credem în ceea ce facem”, a declarat Aurelian Cotinescu.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT