Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Atenţie! Trenuri anulate în zilele de Paşte pe ruta Târgovişte-Titu şi retur!

Publicat

pe

CFR a pregătit o surpriză neplăcută românilor de Sfintele Sărbători de Paşte. O serie de trenuri de călători au fost anulate. Motivaţia? În aceste zile, respectivele rute nu sunt chiar aşa de solicitate!

A fost afectat de aceste modificări de program şi traseul Târgovişte-Titu şi retur. În ziua de Paşte, nu vor circula trenurile de călători IR 1887 (plecare din Titu la 17:40), IR 1885 (plecare din Titu la 14:40), IR 1888 (plecare din Târgovişte la 17:32) şi IR 1883 (plecare din Titu la 10:40).

În cea de-a doua zi de Paşte, sunt anulate trenurile IR 1880 (plecare din Târgovişte la 05:22) şi IR 1886 (plecare din Târgovişte la 13:30).

ACTUALITATE

O femeie din comuna Nucet, răpusă de coronavirus. Fiul, în stare gravă, intubat la spitalul din Sibiu

Publicat

pe

Foto arhivă

Pacienta, de 56 de ani, împreună cu fiul său au fost transportaţi cu elicopterul, intubaţi, în stare deosebit de gravă, la Spitalul din Sibiu, unde femeia a decedat. Este vorba de cazul familiei infectate cu coronavirus în urmă cu 10 zile, probabil de o persoană care a venit în vizită. Fiul a rămas internat la Sibiu, iar trupul bietei mame va fi adus acasă pentru înmormântare. Femeia suferea şi de alte afecţiuni.

Am aflat că, astăzi – 7 iulie, în judeţul Dâmboviţa, au fost depistate pozitiv 36 de persoane. Autorităţile fac în continuare apel la cetăţeni pentru a respecta măsurile de distanţare fizică şi normele de protecţie cu măşti, unde este cazul, şi spălatul pe mâini din abundenţă, cu apă şi săpun.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Medicul de familie din Crângurile care a contactat COVID-19 a decedat!

Publicat

pe

Sursa foto: Cronica de Găești

Daniela Toma, medicul de familie din comuna Crângurile, județul Dâmbovița, care a contactat noul coronavirus de la asistenta să, depistată pozitiv în a doua jumătate a lunii iunie, a pierdut lupta cu viața.

Doctorița fusese transferată la un spital din Capitală, starea sa de sănătate deteriorându-se foarte rapid, deși era un om activ, care a lucrat până în momentul când rezultatul testului a confirmat faptul că a contactat COVID-19.

Condoleanțe familiei! Dumnezeu să o odihnească în pace pe doctorița Daniela Toma.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!