Connect with us

POLITIC

INIŢIATIVĂ: Românii buni de muncă nu vor mai primi ajutor social!

Publicat

pe

Reprezentanţii ALDE s-au hotărât să ia taurul de coarne şi să promoveze o iniţiativă legislativă care să pună capăt nemuncii şi pomenelor oferite de stat celor în putere, sub formă de ajutor social.

Propunera deputatului ALDE Alexandru Băişanu prevede ca persoanele care refuză un loc de muncă oferit şi cele care nu participă la serviciile pentru stimularea ocupării forţei de muncă şi de formare profesională să nu mai beneficieze de ajutorul social.

„Este o măsură necesară care se adresează tocmai acelor cetăţeni care au într-adevăr nevoie de sprijinul statului în momentele grele şi care, de multe ori, nu sunt adevăraţii beneficiari. Resursele financiare se vor îndrepta către oamenii în nevoi şi nu către persoanele care s-au obişnuit să nu muncească”, precizează Ionel Petre – preşedintele ALDE Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Puterea PNL – USR PLUS a pregătit PNRR pentru firmele de casă

Publicat

pe

Deputatul PSD Radu Popa nu îl slăbește deloc pe ministrul haștag Cristian Ghinea, de la Fondurile Europene. Și pe bună dreptate!

La criticile reprezentanților PSD vizavi de intenția puterii PNL – USR PLUS de a da cu dedicație fonduri prin PNRR unor firme, chiar nominalizate în Plan, ministrul Ghinea a răspuns perfid, pentru a manipula opinia publică în sensul dorit, că social-democrații fabulează și confundă, tendențios, denumirile unor mărci de computere cu numele unor presupuse firme.

Declarațiile lui Ghinea, spune Radu Popa, vin din disperarea cu care ministrul Fondurilor Europene vrea să acopere încredințarea cu dedicație a unor contracte de sute de milioane de euro, din PNRR, către firmele de casă ale PNL și USR.

„Dacă explicația ministrului în cazul „autorului Toshiba” e că „s-a lucrat pe un calculator Toshiba”, atunci PSD îi cere să ne arate și calculatoarele Franklin Templeton, KPMG, Comisia Europeană sau BEI. Acestea sunt nume care apar și printre beneficiarii finali ai banilor din PNRR, dar și printre cei care au întocmit si au conceput anexele și o parte din programele din PNRR, ceea ce reprezintă un grav conflict de interese care intră sfera penală”, a precizat deputatul Radu Popa.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Alegeri în PNL Târgovişte. Aurelian Cotinescu vrea un nou mandat de președinte

Publicat

pe

Liderul PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu, a anunțat astăzi – 11 iunie 2021, în cadrul unei conferințe de presă, că își depune candidatura pentru un nou mandat de președinte al organizației. Alegerile vor avea loc în data de 17 iunie, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște.

Cotinescu vine în fața membrilor PNL Târgovişte cu o echipă formată în mare parte din oamenii care i-au fost alături în ultimul an: Tică Dan Alexandru, Niculescu Quintus – prim vicepreședinți, Lavinia Ionescu, Mihai Eritina, Horea Mădălina, Diaconu Diana, Sandu Dănuț – vicepreședinți.

„Suntem o echipă unită, puternică. Avem oameni de calitate, avem oameni care au o bună recunoaștere în societate, avem buni profesioniști. Cred că suntem într-un moment al maturității noastre ca echipă. Am creat premisele pentru alegerile viitoare. Cred că reușim, în acest moment, să capitalizam suficientă simpatie în rândul târgoviștenilor. Credem în ceea ce facem”, a declarat Aurelian Cotinescu.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT