Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Atenţie! Lidl nu oferă vouchere de 500 de dolari! Este o escrocherie!

Publicat

pe

Sursa foto: România TV

Lidl România avertizează clienții cu privire la o tentativă de fraudă, care circulă pe Facebook şi WhatsApp, prin care se promit vouchere de 500 de dolari pentru a sărbători cea de-a 11-a aniversare.

Utilizatorii de internet sunt sfătuiți să nu încerce să acceseze link-ul respectiv, care îi redirecţionează către ite-ul www.lídl.eu/anniversary, o pagină web care nu aparține Lidl România sau partenerilor săi.

Şi clienţii Carrefour sunt vizaţi de o escrocherie similară.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Locuri de muncă disponibile în județul Dâmbovița

Publicat

pe

de

În baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate astăzi 658 de locuri de muncă, din care 23 pentru persoanele cu studii superioare, 432 pentru meseriași și 203 pentru muncitorii necalificaţi.

Dintre acestea menţionăm: brutar, confecționer articole textile, cofetar, instalator, lăcătuș mecanic, electrician, mașinist la mașini pentru terasamente, mecanic auto, patiser, bucătar, casier, zidar, lucrător gestionar, muncitor–asamblor-montator piese, operator recepție, măcelar, rectificator universal, reprezentant comercial, asistent medical generalist, administrator rețea calculatoare, inginer mecanic, economist, director vânzări, formator, regizor scenă, expert relații sociale, manager proiect, lucrător comercial, magaziner, agent vânzări, vânzător, șofer, femeie de serviciu, ambalator manual, croitor, factor poștal, tâmplar, muncitor necalificat în industria metalurgică și muncitor necalificat în industria confecțiilor textile.

Detalii suplimentare se pot obţine consultând site-ul www.anofm.ro sau direct la sediul AJOFM Dâmbovița – Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr.1A, precum și la punctele de lucru din Moreni, Pucioasa, Găești, Băleni și Titu. Telefon de contact: 0245/615.932.

Citește în continuare

Dâmboviţa

În arest, după ce a încălcat ordinul de protecție mergând la domiciliul fostei soții

Publicat

pe

Un bărbat de 43 de ani, din comuna Ulmi, județul Dâmbovița, a ajuns înn arest preventiv pentru 30 de zile, întrucât a încălcat un ordin de protecție emis de instanța de judecată. Practic, individul, după ce s-a despărțit de soție, a vrut cu tot dinadinsul să se reîntoarcă la domiciliul acesteia.

Într-una din serile trecute, a intrat, fără drept, în locuința soției din satul Udrești, comuna Ulmi, și nu a mai vrut să plece. Femeia, în aceste condiții, panicată, a anunțat Poliția. Pentru fapta sa, de încălcare a unui ordin judecătoresc, fostul soț va fi anchetat și probabil condamnat.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT