Connect with us

Dâmboviţa

Ludovic Orban tace pe subiectul demisiei preşedintelui PNL Dâmboviţa!

Publicat

pe

Sursa foto: https://s.iw.ro

Şi a fost Ludovic Orban în Dâmboviţa… La câteva zile fix după ce preşedintele Organizaţiei PNL, Marius Caraveţeanu, şi-a dat demisia, invocând între altele, un scurtcircuit de comunicare cu conducerea centrală a partidului, sincopă cauzată de unul dintre prim-vicepreşedinţi, respectiv Gabriel Grozavu – consilier judeţean!

Şi, ce credeţi? A trecut sub tăcere acest subiect care a lovit grav în credibilitatea şi imaginea PNL Dâmboviţa! Bine, în aceste zile, însuşi liderul suprem al liberalilor suferă puternic la capitolul credibilitate şi imagine, după ce s-a descoperit că este angajat la o firmă de construcţii din Mureş, renumită în sfera companiilor care au obţinut contracte cu statul…

CITEŞTE ŞI: Gabriel Grozavu, cel mai mare rău din politica liberală dâmboviţeană!

„Dl. Președinte Ludovic Orban a atras atenția că toți aleșii locali ai PNL trebuie să se comporte ca reprezentanți ai principalului partid de opoziție la PSD. Să fie în dialog permanent cu cetățenii din Târgoviște și din județul Dâmbovița. Să le explice oamenilor ce dorește PNL să facă pentru a echilibra economia României”, se arată într-un comunicat remis de PNL Dâmboviţa.

În acest context, întrebăm şi noi, nu cumva dâmboviţenii şi-ar fi dorit să afle şi de ce preşedintele Organizaţiei PNL, ales în mod democratic cu un an în urmă, şi-a dat demisia, spunând public că o persoană de bază din echipa sa a scurtcircuitat comunicarea cu Bucureştiul? Cum să aibă oamenii încredere în liberalii din Dâmboviţa, că vor face şi vor drege, când ei n-au fost în stare să conducă fără probleme nici măcar propria organizaţie de partid? Practic, Ludovic Orban îi îndeamnă pe alţii la dialog, dar dovedeşte că, la rându-i, nu ştie să dialogheze!

ACTUALITATE

A murit Ghiorghi Zotic, patronul Ziarului Dâmbovița. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Publicat

pe

Am aflat cu durere că astăzi, cu doar câteva ore în urmă, a încetat din viață într-un spital din Capitală cunoscutul om de afaceri Gheorghi Zotic, patronul Ziarului „Dâmbovița”. Avea doar 68 de ani, dar se lupta de mai multă vreme cu o boală cruntă…

Gheorghi Zotic a investit masiv și în sportul rege, fotbalul, ținând în viață, într-o perioadă dură din punct de vedete economic, Fotbal Club Municipal Târgoviște. La Șotânga, comuna sa natală, înființase Academia de Fotbal, unde încuraja și pregătea tinerele talente.

Gheorghi Zotic a cochetat și cu politica, dar s-a retras din această zonă. În ultimii ani, afaceristul s-a detașat și de viața publică, preferând să-și vadă de sănătate, să stea mai mult în preajma familiei.

L-am cunoscut foarte bine pe Gheorghi Zotic în perioada în care am lucrat ca reporter de investigații la Ziarul Dâmbovița. Tipul șefului care ținea la oameni, îi prețuia și dojenea părintește atunci când greșeau. Avea mereu pregătite sfaturi pentru fiecare om din echipa sa. Prin trecerea la cele veșnice a domnului Gheorghi Zotic, „șefu”, cum îi ziceam cu toții, golul rămas în peisajul public dâmbovițean, în sufletele noastre, s-a adâncit. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citește în continuare

ACTUALITATE

Trooper a făcut senzație la Festivalul Peștera-Padina

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița a organizat, în acest sfârșit de săptămână, Festivalul „Peștera – Padina”, eveniment desfășurat în Munții Bucegi, zona „Telecabina Peștera”.

„Fiecare dintre cele trei zile ale festivalului (23 – 25 iulie) a promovat câte un gen muzical, cu sprijinul talentului unor mari artiști români, în mijlocul naturii și al atracțiilor turistice oferite de zona Masivului Bucegi.


Astfel, în prima zi a festivalului, în cadrul spectacolului folcloric susținut de Orchestra Populară Chindia, sub bagheta dirijorului Ionuț Dumitrescu, publicul s-a putut bucura de cântecul popular prin invitații săi, artiști de seamă ai folclorului românesc: Ionuț Dolănescu, Florentina Mîinea, Simona Dinescu, Niculina Stoican, Constantin Enceanu și Nicoleta Vasile.


În a doua zi a festivalului, în zona Telecabina Peștera au răsunat ritmuri de rock simfonic. Orchestra Simfonică Muntenia, condusă de apreciatul dirijor Daniel Jinga, a susținut un concert extraordinar, urmat de un al doilea concert al serii, oferit de tenorul Florin Georgescu, solistul Alin Dincă și formația Trooper.

Ultima zi a Festivalului „Peștera-Padina” va fi dedicată muzicii ușoare și de petrecere, atmosfera de bunăvoie și distracție din inima munților Bucegi fiind asigurată de cunoscutul solist Nelu Vlad și formația Azur”, se precizează într-un comunicat remis de CJ Dâmbovița.

Sâmbătă – 24 iulie, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a fost prezent în mijlocul turiștilor.

„Mă bucur că, în acest an, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură, a readus în atenția publicului iubitor de muzică Festivalul „Peștera – Padina”, un eveniment care își propune pe lângă actul cultural să promoveze Munții Bucegi și turismul la mare altitudine.

Zona montană a județului Dâmbovița este una deosebită, cu peisaje absolut fascinante, fiind o alternativă excepțională pentru petrecerea timpului liber sau a concediilor.

Așa cum am mai spus, voi susține toate demersurile menite să aducă popularitatea binemeritată acesei zone și voi promova la nivelul aparatului Consiliului Județean Dâmbovița, acele proiecte care să pună în valoare potențialul acesteia”, ne-a declarat președintele CJ Dâmboviţa  – Corneliu Ștefan. 

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT