Connect with us

Dâmboviţa

Ludovic Orban tace pe subiectul demisiei preşedintelui PNL Dâmboviţa!

Publicat

pe

Sursa foto: https://s.iw.ro

Şi a fost Ludovic Orban în Dâmboviţa… La câteva zile fix după ce preşedintele Organizaţiei PNL, Marius Caraveţeanu, şi-a dat demisia, invocând între altele, un scurtcircuit de comunicare cu conducerea centrală a partidului, sincopă cauzată de unul dintre prim-vicepreşedinţi, respectiv Gabriel Grozavu – consilier judeţean!

Şi, ce credeţi? A trecut sub tăcere acest subiect care a lovit grav în credibilitatea şi imaginea PNL Dâmboviţa! Bine, în aceste zile, însuşi liderul suprem al liberalilor suferă puternic la capitolul credibilitate şi imagine, după ce s-a descoperit că este angajat la o firmă de construcţii din Mureş, renumită în sfera companiilor care au obţinut contracte cu statul…

CITEŞTE ŞI: Gabriel Grozavu, cel mai mare rău din politica liberală dâmboviţeană!

„Dl. Președinte Ludovic Orban a atras atenția că toți aleșii locali ai PNL trebuie să se comporte ca reprezentanți ai principalului partid de opoziție la PSD. Să fie în dialog permanent cu cetățenii din Târgoviște și din județul Dâmbovița. Să le explice oamenilor ce dorește PNL să facă pentru a echilibra economia României”, se arată într-un comunicat remis de PNL Dâmboviţa.

În acest context, întrebăm şi noi, nu cumva dâmboviţenii şi-ar fi dorit să afle şi de ce preşedintele Organizaţiei PNL, ales în mod democratic cu un an în urmă, şi-a dat demisia, spunând public că o persoană de bază din echipa sa a scurtcircuitat comunicarea cu Bucureştiul? Cum să aibă oamenii încredere în liberalii din Dâmboviţa, că vor face şi vor drege, când ei n-au fost în stare să conducă fără probleme nici măcar propria organizaţie de partid? Practic, Ludovic Orban îi îndeamnă pe alţii la dialog, dar dovedeşte că, la rându-i, nu ştie să dialogheze!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Muzeele din Dâmbovița vor fi închise pentru dezinsecție și deratizare. Detalii aici!

Publicat

pe

de

Vineri – 20 mai 2022 și luni – 23 mai 2022, se vor efectua acțiuni de dezinsecție și deratizare în muzeele din cadrul Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, pentru protejarea patrimoniului – ne informează Consiliul Județean Dâmbovița.

Ca urmare a acestui fapt, muzeele vor fi închise pe rând, câte o zi, după cum urmează:

Vineri, 20.05.2022
– Muzeul Scriitorilor Dâmboviţeni, Târgovişte
– Muzeul de Istorie, Târgovişte
– Muzeul de Artă, Târgovişte
– Muzeul Tiparului şi al Cărţii Româneşti Vechi, Târgovişte
– Casa – Atelier Gheorghe Petraşcu, Târgovişte
– Muzeul „Vasile Blendea”, Târgovişte
– Ansamblul Monumental Curtea Domnească, Târgovişte
– Muzeul Evoluţiei Omului şi Tehnologiei în Paleolitic, Târgovişte
– Expoziţia „Metamorfozele unui loc al memoriei: de la cavalerismul Şcolii de Ofiţeri „Ferdinand I” la spaţiul profan al procesului şi execuţiei soţilor Ceauşescu şi al sfârşitului regimului totalitar din România”, Târgovişte
Muzeul „Casa Romanţei”, Târgovişte

Luni, 23.05.2022
– Ansamblul Brâncovenesc Potlogi
– Casa – Atelier „Gabriel Popescu” din Vulcana-Pandele
– Casa Memorială „Ion Luca Caragiale” din comuna I. L. Caragiale
– Muzeul Etnografic „Dumitru Ulieru” Pietroşiţa
Muzeul de Etnografie Pucioasa

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

350 de posturi disponibile la Bursa locurilor de muncă organizată în Dâmbovița, pe 20 mai 2022

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

35 de agenți economici și-au exprimat intenția de a participa la „Bursa generală a locurilor de muncă” organizată în județul Dâmbovița, vineri – 20 mai 2022, de la ora 10:00, la Clubul Studenților din Târgoviște. Aceștia oferă 350 de posturi, atât pentru persoanele calificate în diverse meserii și pentru absolvenții de studii superioare, cât și dâmbovițenilor fără calificare.

Potrivit AJOFM, sunt disponibile posturi de electrician, sudor, mecanic utilaj, mașinist pod rulant, buldoexcavatorist, galvanizator, bucatar, mecanic auto, lucrător comercial, ambalator manual, zugrav, rectificator, operator comandă numerică, strungar, ospătar, confecționer articole textile, brutar, frezor, șofer, dispecer, pizzar, tehnician în construcții, finisor laminate – trefilate, specialist achiziții, operator facturare, consilier vânzări, gestionar depozit, analist servicii clienți, manager retail, economist, specialist logistică, inginer mecanic, economist, inginer electromecanic, specialist resurse umane, inginer autovehicule rutiere, agent vânzări, muncitor necalificaţ.

„Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovita oferă și cu acest prilej, posibilitatea persoanelor care nu sunt calificate, să se informeze și să acceseze unul dintre cele 21 de cursuri de calificare în care instituția noastră este autorizată pentru formare profesională.

Standurile pentru Economie Socială, pentru informarea și consilierea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, vin în întâmpinarea persoanelor cu diferite vulnerabilități, precum persoane cu dizabilități, refugiați din Ucraina, tineri NEET și alte categorii aflate în dificultate, pentru sprijin în vederea ocupării pe piața muncii”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT