Connect with us

ACTUALITATE

Semnal! Podul peste Ialomiţa de la Pietroşiţa trebuie pus în siguranţă urgent!

Publicat

pe

Oana Vlăducă - deputat PSD de Dâmboviţa

Deputata PSD Oana Vlăducă i-a solicitat ministrului Transporturilor, Lucian Şova, să includă în bugetul anului 2018 fonduri pentru expertizare şi executarea lucrărilor de punere în siguranţă a podului peste râul Ialomiţa, din comuna Pietroşiţa.

În susţinerea demersului său, parlamentara a explicat că, urmare precipitaţiilor abundente înregistrate în ultimii doi ani, au avut loc eroziuni ale m alurilor, atât în amonte, cât şi în aval.

„Pragul de fund parțial degradat și lipsa lucrărilor de amenajare a albiei pe zona de siguranță a obiectivului pot conduce la avarierea infrastructurii și închiderea circulației rutiere la repetarea viiturilor pe cursul de apă.

Domnule ministru, în răspunsul pe care Ministerul Transporturilor l-a transmis Consiliului Județean Dâmbovița la o scrisoare similară, se precizează că obiectivul de care facem vorbire este parte a investiției «Drum Trans-Regio A1 – Bâldana – Târgoviște – Sinaia» (cuprinsă în Master Planul General de Transport al României), având un orizont de timp neprecizat. Din păcate, situația actuală impune demersuri de urgentare a lucrărilor”, a precizat deputata Oana Vlăducă.

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa prezintă firmelor prima soluție de plată instanță a avansului salarial

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița organizează, miercuri – 22 septembrie 2021, la sediul instituției, de la ora 12:00, o întâlnire în cadrul căreia vor fi prezentate agenților economici din județ Salarium – prima soluție de plată instantă a avansului salarial și de educație financiară din România. Platforma a fost lansată la începutul acestui an

Companiile care optează pentru această soluție vor reduce la zero birocrația asociată avansurilor din salariu – fără cereri, hârtii, aprobări, transferuri individuale – și impactul asupra fluxului de numerar. În cazul angajaților, este nevoie doar de instalarea unei aplicații pe smartphone pentru a putea gestiona propriul salariu, așa cum consideră.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Anunț începere implementare proiect „Înființare Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice Cornești”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT