Connect with us

SOCIAL

Fată de 15 ani s-a spânzurat, fiindcă tatăl i-a interzis să mai stea pe telefon!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://portalsm.ro)

Că dependenţa creată de telefoanele mobile poate duce la adevărate tragedii nu este o poveste! La nivel mondial, au fost semnalate zeci de cazuri de sinucideri urmare faptului că adolescentul căruia i-au interzis părinţii să mai petreacă mult timp cu ochii în smartphone s-a decis, supărat, să-şi pună capăt zilelor. Aşa s-a întâmplat duminică, 29 aprilie 2018, şi în satul Păiseni, comuna Cornu Luncii, judeţul Suceava.

O fată de 15 ani nu a suportat faptul că tatăl ei i-a reproşat că uită de alte probleme fireşti ale vieţii şi şade concentrată în telefonul mobil, astfel că a hotărât să se omoare. Adolescenta s-a dus într-o magazie din spatele casei şi s-a spânzutrat. A fost găsită fără viaţă chiar de tatăl ei. Echipajul Ambulanţei sosit de la Fălticeni a încercat să o resusciteze, dar fără rezultat. Se pare că moartea survenise cu câteva ore înainte de apariţia cadrelor medicale.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

350 de posturi disponibile la Bursa locurilor de muncă organizată în Dâmbovița, pe 20 mai 2022

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

35 de agenți economici și-au exprimat intenția de a participa la „Bursa generală a locurilor de muncă” organizată în județul Dâmbovița, vineri – 20 mai 2022, de la ora 10:00, la Clubul Studenților din Târgoviște. Aceștia oferă 350 de posturi, atât pentru persoanele calificate în diverse meserii și pentru absolvenții de studii superioare, cât și dâmbovițenilor fără calificare.

Potrivit AJOFM, sunt disponibile posturi de electrician, sudor, mecanic utilaj, mașinist pod rulant, buldoexcavatorist, galvanizator, bucatar, mecanic auto, lucrător comercial, ambalator manual, zugrav, rectificator, operator comandă numerică, strungar, ospătar, confecționer articole textile, brutar, frezor, șofer, dispecer, pizzar, tehnician în construcții, finisor laminate – trefilate, specialist achiziții, operator facturare, consilier vânzări, gestionar depozit, analist servicii clienți, manager retail, economist, specialist logistică, inginer mecanic, economist, inginer electromecanic, specialist resurse umane, inginer autovehicule rutiere, agent vânzări, muncitor necalificaţ.

„Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovita oferă și cu acest prilej, posibilitatea persoanelor care nu sunt calificate, să se informeze și să acceseze unul dintre cele 21 de cursuri de calificare în care instituția noastră este autorizată pentru formare profesională.

Standurile pentru Economie Socială, pentru informarea și consilierea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, vin în întâmpinarea persoanelor cu diferite vulnerabilități, precum persoane cu dizabilități, refugiați din Ucraina, tineri NEET și alte categorii aflate în dificultate, pentru sprijin în vederea ocupării pe piața muncii”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Argeș

Doi bărbați răniți într-un accident rutier în județul Argeș

Publicat

pe

Accident de circulație, în această dimineață, în comuna Stâlpeni, județul Argeș. Doi bărbați, în vârstă de 42 și 47 de ani, primesc îngrijiri medicale.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme. La fața locului au intervenit pompierii de la Mioveni, cu o autospecială e stingere și o ambulanță SMURD.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT