Connect with us

ACTUALITATE

Numele militarilor români răniţi în atentatul din Afganistan

Publicat

pe

Sursa foto: https://www.brasil247.com

Opt militari români au fost răniţi, în această dimineaţă, în Afganistan, în urma unui unui atentat cu maşină capcană. Militarii, membri ai Batalionului 30 Protecţia Forţei „Vulturii Carpaţilor” din Câmpulung Muscel, judeţul Argeş, se aflau într-o misiune de patrulare în zona de responsabilitate. În urma exploziei, şi-au pierdut viaţa 11 copii.

Ministerul Apărării Naţionale a transmis un comunicat prin care informează opinia publică că militarii românii au primit îngrijiri la faţa locului, apoi au fost transportaţi la Spitalul Militar din Kandahar. În momentul de faţă, sunt în afara oricărui pericol.

Cei opt militari români răniţi sunt:
– plutonierul major Ionescu Marius Valentin (41 de ani, căsătorit, aflat la a treia misiune în Afganistan),
– plutonierul Rădoi Eugen Luci (39 de ani, căsătorit, o misiune în Kosovo, la a treia misiune în Afganistan),
– caporalul clasa a III-a Ganță Adrian Bogdan (40 de ani, căsătorit, la a doua misiune în Afganistan),
– caporalul clasa a III-a Popescu Florin Adrian (38 de ani, căsătorit, aflat la a doua misiune în Afganistan),
– caporalul clasa a III-a David George Marian (34 de ani, căsătorit, la a doua misiune în Afganistan),
– caporalul clasa a III-a Radu Ionel (39 de ani, căsătorit, la a treia misiune în Afganistan),
– caporalul clasa a III-a Popelcă Petre (43 de ani, căsătorit, la a treia misiune în Afganistan),
– caporalul clasa a III-a Bădulescu Nicolae Marian (43 de ani, căsătorit, la a doua misiune în Afganistan).

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Repere ale Festivalului Național de Romanțe „Crizantema de Aur”, ediția 2022

Publicat

pe

În perioada 20 – 22 octombrie 2022, se va desfăşura la Târgovişte, sub patronajul Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO, cea de-a 55-a ediţie a Festivalului Naţional de Interpretare şi Creaţie a Romanţei „Crizantema de aur”. Vorbim despre cel mai longeviv festival muzical din România, organizat neîntrerupt din anul 1968.

Concertele se vor desfășura anul acesta la Cinematograful Independența, vor începe în fiecare seară la ora 18:00 și vor fi transmise integral de TVR3 și TVR Craiova. Seară de Gală va fi în direct și pe Radio România Antena Satelor.

Cea de-a 55-a ediție a Festivalului „Crizantema de Aur” va fi structurată astfel:
– Concursul de Interpretare: joi, 20 octombrie și vineri, 21 octombrie;
– Concursul de Creaţie: vineri, 21 octombrie;
– Gala laureaților: sâmbătă, 22 octombrie;
– Microrecitaluri medalioane omagiale: în cele trei seri;
– Concertul omagial Eugen Doga–85 de ani: joi, 20 octombrie;
– Concertul „Tinerețea Romanței”: vineri, 21 octombrie;
-;Concertul „Romanța, regina inimilor”: sâmbătă, 22 octombrie.

Organizatorii ediţieia 55-a: Primăria şi Consiliul Local Municipal Târgovişte, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, Teatrul „Tony Bulandra” din Târgovişte, în colaborare cu Ministerul Culturii, Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din Româniași Uniunea Muzicienilor din Moldova. Director artistic: Alina Mavrodin Vasiliu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

COS Târgoviște angajează 250 de persoane. Detalii aici!

Publicat

pe

Combinatul de la Târgoviște, care și-a reluat activitatea în luna iunie, readucând România pe harta producătorilor de oțel beton, a demarat o nouă campanie de recrutare personal, respectiv 250 de persoane până la sfârșitul acestui an.

Locurile de muncă disponibile se adresează atât persoanelor cu studii medii, experiența în domeniu nefiind obligatorie, cât și absolvenților de studii superioare. Din punct de vedere geografic, campania vizează locuitorii municipiului Târgoviște și din localitățile limitrofe, dar și candidați din alte zone, dispuși să facă naveta sau să se relocheze.

Este nevoie de operatori laminare, oțelari, mecanici, electricieni, sudori, operatori macarale. De asemenea, compania angajează și absolvenți de studii superioare, specialiști în diverse domenii ale ingineriei – metalurgică, electrică, mecanică, hidraulică și civilă.

Pe lângă cursurile de pregătire de care vor beneficia, noilor angajați li se oferă un pachet salarial și de beneficii competitiv (care include asigurare medicală privată, tichete de masă, tichete de vacanță diverse prime și sporuri etc.), și un mediu de lucru care promovează incluziunea, în care activitatea se desfășoară în condiții de siguranță, alături de o echipă de profesioniști.

Persoanele interesate să afle mai multe informații despre abordarea companiei și despre posturile disponibile sunt invitați să acceseze pagina: https://gruppobeltrame.com/en/donalam-srl/.

COS Târgoviște este acum parte a AFV Beltrame Group Italia, unul dintre cei mai mari producători de bare din oțel şi oţeluri speciale din Europa. Filiala din România a AFV Beltrame Group, compania Donalam, deține două unități de producție: cea de la Călărași, având peste 15 ani de activitate în producția barelor de oțel laminate la cald și, începând din februarie 2022, combinatul de la Târgoviște – unde, în această vară, a fost repornită producția de oțel beton. Compania își propune investiții semnificative în perioada imediat următoare, dincolo de modernizarea și de retehnologizarea structurilor existente având în plan construcția unei unități noi de producție, unică în lume.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats