Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Insistenţele Primăriei Pucioasa din ultimii 2 ani au dat roade. Se asfaltează DN71!

Publicat

pe

Primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana, a anunţat, cu uşurare, că, după luni de aşteptare şi stres, se pune capăt calvarului de pe DN 71 Bucureşti-Sinaia, în zona de intrare în Pucioasa, unde traficul rutier se desfăşoară cu dificultate din cauza unor lucrări la reţeaua de canalizare.

A mărturisit edilul de la Pucioasa că, după 2 ani de discuţii, procese şi contestaţii, reprezentanţii Companiei Naţionale de Investiţii vor utiliza garanţia de bună execuţie depusă de constructor pentru a reface carosabilul pe DN 71, respectiv un sector de 240 de metri, afectat de lucrarea de intervenţie între căminele 222 bis şi 227 bis. Procedura de achiziţie de lucrări a fost deja finalizată.

„Cred că vom reuşi să închidem, odată pentru totdeauna, discuţiile despre acest proiect început în anul 2005. Mai mult decât atât, o altă veste bună vine de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri care ne-a informat că, odată cu aducerea drumului afectat de lucrările de canalizare la starea iniţială, vor veni cu un covor asfaltic pe 1,8 km rămaşi neasfaltaţi, de la intrarea în Pucioasa până în zona Cartierului Filatură”, a precizat Constantin Ana.

Şi fiindcă tot vorbim despre infrastructura rutieră, edilul de la Pucioasa intenţionează să reabiliteze trotuarele din zona centrală a oraşului-staţiune, care arată deplorabil în momentul de faţă, nefăcând cinste urbei. Pentru realizarea acestui deziderat, primarul Constantin Ana a adus la masa discuţiilor reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pe cei ai Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri şi proiectantul, pentru a găsi cea mai bună soluţie.

„Zona de trotuare pe care o avem în vedere pentru modernizare este cea mai circulată, vizată de turiştii care ajung la Pucioasa. Dorim să schimbăm radical faţa oraşului”, spune primarul de la Pucioasa.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. tass

    mai 4, 2018 at 10:54 am

    este diferenta intre fosta si actuala conducere a primariei.cea veche era in confict cu toata lumea din oras.bravo domnule ana.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Rețele de utilități pentru noile zone de locuit din comuna Dragomirești

Publicat

pe

Dragomirești este una dintre localitățile dâmbovițene care se dezvoltă frumos. Numărul de case moderne, construite cu gust, în stil european, a crescut simțitor. Sunt tot mai mulți tineri care solicită terenuri pentru a-și ridica locuințe. Primăria este preocupată, în acest moment, să extindă rețelele de utilități către zonele comunei unde s-au edificat construcții, iar oamenii au nevoie de condiții civilizate de trai. În acest sens, se lucrează la rețelele de gaze naturale și iluminat public, în perimetrul DN 72, Târgoviște-Câmpulung.

„Este o zonă deosebită, în care cetățenii comunei noastre au început să construiască. Trebuie să fim alături de ei și să grăbim procesele de execuție a rețelelor de utilități. Nu avem acolo nici alimentare cu apă potabilă, nici curent electric. Vom face tot ceea ce ne stă în putință pentru a realiza cât mai repede aceste obiective absolut necesare pentru cetățenii care își ridică case, care pun bazele unor noi familii”, ne-a declarat primarul Dragoș Vlădulescu.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Rezolvări concrete în Bucegi, în numai 24 de ore de la dezlănțuirea naturii

Publicat

pe

În mai puțin de 24 de ore de la viiturile de ieri-noapte, Consiliul Județean Dâmbovița a redat circulației rutiere podul peste Ialomița spre Cabana Horoabele și a fost redeschisă Peștera Ialomiței.

„Așa cum am promis, am adus în munte proiectanții care vor înainta soluția tehnică pentru refacerea drumului distrus de debitul mare al Ialomiței din zona Cheile Tătarului.

În cel mai scurt timp, vreau să începem lucrările la drumul și podurile afectate de apele rîului Ialomița care, din spusele specialiștilor, niciodată nu au fost atât de mari în zona Cheile Tătarului.

Citește și: Guvernul Cîțu a sărit județul Dâmbovița și la repartizarea fondurilor pentru calamități

În primă fază, trebuie reparate apărările de mal și racordurile pod-rampă care au fost avariate de aluvinile și materialul lemnos aduse de ape, iar zidurile de rambleu din piatră, trebuie consolidate prin refacerea fundațiilor.

În urma acestor lucrări, se poate trece la reconstruirea terasamentului drumului și a întregului sistem rutier”, precizează președintele CJ Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT