Connect with us

SOCIAL

Se caută 600 de manipulanţi de bagaje pentru Germania!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: gazetaoltului.ro)

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 1.225 locuri de muncă vacante. Persoanele interesate să lucreze în afara ţării pot vizualiza ofertele accesând site-ul www.eures.anofm.ro sau apelând la consilierul EURES din cadrul Agenţiilor Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Germania – 897 locuri de muncă: 600 manipulant bagaje, 200 electrician, 3 șofer de camion, 15 bucătar, 30 manipulant mărfuri, 30 personal în domeniul gastronomic,3 dezvoltator software, 5 ospătar pentru bachete, 4 îngrijitor de animale (bovine), 7 montator structuri din oțel;

Olanda – 185 locuri de muncă: 50 sortator și împachetator bulbi de flori, 50 operatori la mașini pentru bulbi de flori, 20 culegător căpșuni, 20 operator mașini, 10 culegător de ardei, 10 îngrijitor teren golf, 5 culegător și sortator de flori, 5 culegător afine, 5 recoltator și sortator de sparanghel, 5 îngrijitor porci, 5 sudor MIG/MAG;

Norvegia – 18 locuri de muncă: 3 consultant medicină geriatrică, 1 director tehnic,10 instalator, 4 măcelar;

Polonia – 40 locuri de muncă:20 sudor MAG, 10 dulgher de cofrare, 10 zidar;

Cehia – 30 locuri de muncă:15 forjor, 15 operator CNC;

Belgia – 1loc inginer proiectant CAD;

Finlanda – 10 locuri de muncă muncitor necalificat;

Luxembourg – 10 locuri de muncă:10 senior tehnician Chrome;

Spania – 10 locuri de muncă:4 muncitor fermă de porci, 3 tehnician, 2 șofer camion transport internațional, 1 supraveghetor fermă porci;

Ungaria – 14 locuri de muncă:9 mecanic auto, 5 tinichigiu carosier;

Austria – 10 locuri de muncă hair-stylist.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

UPDATE: 6 bărbați au ajuns la spital după prăbușirea unei grinzi a podului de la Orbeasca

Publicat

pe

de

Șase bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, au fost transportați la spital, cu multiple traumatisme, dar conștienți, ca urmare a evenimentului de la Orbeasca, județul Teleorman.

Reamintim că, în această dimineață, s-a anunțat faptul că podul peste râul Vedea s-a prăbușit. Se pare că, de fapt, este vorba despre desprinderea unei grinzi de la podul nou care se construiește în zonă, nu despre cel dat în folosință la 1905 – cum s-a crezut inițial, astfel că se pune problema unui accident de muncă.

Cazul a ramas în atenția autorităților competente pentru stabilirea împrejurărilor producerii acestui eveniment.

Citește în continuare

Argeș

Patru anexe gospodărești au ars azi-noapte în județul Argeș

Publicat

pe

Pompierii din Argeș au acționat, azi-noapte, timp de aproximativ 3 ore, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o anexă gospodărească din Topoloveni. La sosirea echipajelor, ardea acoperișul. Potrivit ISU Argeș, focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric.

Cu câteva ore înainte, pompierii argeșeni au mai avut o misiune la fel de grea în comuna Bradu, unde au ars trei anexe gospodărești. Și în acest caz, focul a pornit de la un scurtcircuit electric, provocat se pare de un trăsnet. Din fericire, nu s-au înregistrat decât pagube materiale, nu și victime omenești.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT