Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Liderul PMP Dâmboviţa, apel către celelalte partide anti-PSD!

Publicat

pe

Preşedinta PMP Dâmboviţa, Liliana Niţu, a lansat un apel public către membrii PNL, USR şi UNPR, să se alăture campaniei Partidului Mişcarea Populară „Alegerea primarului în două tururi” şi să strângă semnături pentru susţinerea acestui demers.

„Trebuie să lăsăm orgoliile deoparte şi să ne dăm mâna să trimitem în anul 2020, la alegerile locale, PSD-ul în opoziţie. de asemenea, invit toţi foştii PDL-işti care nu îşi regăsesc locul în actualul PNL, să se alăture echipei PMP Dâmboviţa”, este mesajul Lilianei Niţu.

În prima săptămână de la demararea campaniei „Alegem primarul în două tururi”, PMP Dâmboviţa a reuşit să strângă 5.000 de semnături. Targetul asumat este ca, până în 15 iunie, să ajungă la 25.000 de susţinători în dâmboviţa şi 1.000.000 la nivel naţional.

„Cei care vor să semneze ne pot găsi în Târgovişte, la sediul central situat pe Bulevardul Unirii, bloc 44, parter, de luni până vineri, între orele 09:00–16:00, la echipele mobile din judeţ sau online, pe site-ul web https://2tururi.ro/„, precizează Liliana Niţu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Ţuţuianu: PRO România va aborda cu curaj alegerile locale din 2020 în Dâmboviţa

Publicat

pe

Procesul de consolidare a organizaţiilor PRO România se desfăşoară în judeţul Dâmboviţa conform graficului stabilit, care este unul alert. Potrivit senatorului Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PRO România la nivel naţional, imediat după finalizarea alegerilor prezidenţiale, vor începe să prezinte opiniei publice candidaţii pentru ocuparea funcţiilor de primar.

„Am găsit oameni buni, oameni tineri cu care vom aborda cu curaj alegerile locale de anul viitor. De asemenea, pregătim şi, până la sfârşitul acestei luni, vom avea, în 40-45 de localităţi, listele de candidaţi pentru consiliile locale. Până la sfârşitul anului, ne vom îndeplini obiectivul de consolidare a organizaţiilor noastre locale”, a precizat senatorul Adrian Ţuţuianu.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Câştigătorii concursului Europe Direct Târgovişte dedicat bibliotecarilor

Publicat

pe

Echipa Centrului Europe Direct Târgoviște a considerat că o competiție între bibliotecari ar crește calitatea evenimentelor organizate și a informației care ajunge la cetățeni, astfel că organizează, de cinci ani, concursul „Activ, informat și nonformal în…Europa de acasă”.

Câştigătorii de anul acesta sunt:

1. Pentru implicarea în proiecte – Grigorescu Nicoleta – Biblioteca Orășenească Titu.
2. Cea mai bună fotografie a unui eveniment –Antohi Ana Georgiana – Biblioteca Comunală Conțești.
3. Cel mai bun eveniment (în aer liber, de interior sau mixt) – Ilie Roxana – Biblioteca Comunală Moțăieni.
4. Cel mai bun proiect de promovare a tradițiilor locale într-o bibliotecă – Lixăndroiu Mariana – Biblioteca Comunală Gura Foii.
5. Cel mai bun film de prezentare al unei biblioteci (maxim 5 minute) – Belbe Florentina – Biblioteca Comunală Voinești.
6. Cel mai bun eveniment pentru copii/tineri – Gogioiu Luminița – Biblioteca Orășenească Pucioasa.
7. Evenimentul cu cel mai mare număr de participanți realizat în parteneriat (biblioteci, ONG, biserică, școală, agenți economici, persoane fizice etc) – Barbu Cateluța Georgiana – Biblioteca Comunală Raciu.
8. Cel mai bun material tipărit de promovare (pliante, fluturași, afișe, programe, semn de carte, reviste, calendare, broșuri, etc) – Loliceru Aurora – Biblioteca Comunală Valea Mare.
9. Cea mai frumoasă bibliotecă/Cel mai frumos punct de informare europeană din Dâmbovița – Avrămescu Maria – Biblioteca Orășenească Fieni.
10. Cel mai interesant experiment științific/Cel mai înmdemânatic și rapid bibliotecar – Radu Abdreea Cristina – Biblioteca Comunală Braniștea.

La cele 10 secțiuni au fost înscrise peste 57 de lucrări din 28 de biblioteci, însemnând tot atâtea puncte de informare europeană reprezentate.

Citește în continuare

PUBLICITATE ELECTORALĂ

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web