Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Alo, SNCFR! Aici pot muri oameni! Comuna Bradu, judeţul Argeş. VIDEO

Publicat

pe

Accidentele la nivel cu calea ferată se sfârşesc, în rare cazuri, doar cu pagube materiale. Îndeosebi, se pierd vieţi omeneşti. Multe! Dar, credeţi că această realitate crudă îi scoate din nepăsare pe responsabilii SNCFR? Nicidecum!

Astăzi, exemplificăm cu situaţia din comuna Bradu, judeţul Argeş, unde trecerea la nivel cu calea ferată aproape că a fost „înghiţită” de vegetaţie şi nimeni nu vede! Din locul unde sunt montate „Crucea Sfântului Andrei”, care semnalizează trecerea peste calea ferată fără bariere, şi indicatorul rutier „Stop”, un şofer n-are cum să se asigure că nu vine trenul, din cauza arbuştilor şi a bălăriilor.

Da, este vorba despre un drum lăturalnic ce duce spre rafinărie, dar asta n-ar trebui să conteze! Conducătorii auto n-ar trebui puşi niciodată în situaţia de a traversa calea ferată în orb. Ce aşteptaţi, domnilor din cadrul SNCFR? Să se întâmple întâi o tragedie şi apoi să luaţi măsuri?

VIDEO

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Vicepremierul Daniel Vasile Suciu, vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

Sursa: https://specialarad.ro

Miercuri – 27 martie, vin în judeţul Dâmboviţa, într-o vizită de lucru, Daniel Vasile Suciu – vicepremier şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Admninistraţiei Publice, Rovana Plumb – ministrul Fondurilor Europene şi preşedinta PSD Dâmboviţa, Adrian Ionuţ Gâdea – secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Liviu Muşat – director al Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud Muntenia.

Prima parte de vizitei se va consuma la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, unde se vor implementa, cu fonduri europene nerambursabile, două proiecte deosebit de importante pentru unitatea medicală şi pentru cetăţenii judeţului Dâmboviţa. Apoi, se va desfăşura, la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, o întâlnire cu reprezentanţii administraţiei publice locale şi judeţene.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Doamna primar Floarea Rădulescu a fost un om bun. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul său!

Publicat

pe

de

Senatorul Adrian Ţuţuianu, prim-vicepreşedinte Pro România la nivel naţional, este alături de familia greu încercată a primăriţei comunei Cornăţelu, Floarea Rădulescu, care s-a stins din viaţă ieri, după o lungă şi grea suferinţă. Ţuţuianu a colaborat extrem de bine cu regretata edilă, pe vremea când era lider la PSD Dâmboviţa şi preşedinte al Consiliului Judeţean.

„Doamna primar al comunei Cornățelu, Floarea Rădulescu, a plecat dintre noi lăsând urmele puternice ale unui OM care a dat totul pentru comunitate. Cadru didactic și primar de vocație, am cunoscut-o și am colaborat foarte bine în relația primar – președinte al Consiliului Județean.

A fost un om bun, un om cu credință în Dumnezeu și cu o aplecarea sufletească extraordinar de puternică pentru semeni. Un om care lasă urme adâci în dezvoltarea comunei pe care a păstorit-o. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul său”, a scris Adrian Ţuţuianu pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web



error: Conținutul este protejat!!