Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Alo, SNCFR! Aici pot muri oameni! Comuna Bradu, judeţul Argeş. VIDEO

Publicat

pe

Accidentele la nivel cu calea ferată se sfârşesc, în rare cazuri, doar cu pagube materiale. Îndeosebi, se pierd vieţi omeneşti. Multe! Dar, credeţi că această realitate crudă îi scoate din nepăsare pe responsabilii SNCFR? Nicidecum!

Astăzi, exemplificăm cu situaţia din comuna Bradu, judeţul Argeş, unde trecerea la nivel cu calea ferată aproape că a fost „înghiţită” de vegetaţie şi nimeni nu vede! Din locul unde sunt montate „Crucea Sfântului Andrei”, care semnalizează trecerea peste calea ferată fără bariere, şi indicatorul rutier „Stop”, un şofer n-are cum să se asigure că nu vine trenul, din cauza arbuştilor şi a bălăriilor.

Da, este vorba despre un drum lăturalnic ce duce spre rafinărie, dar asta n-ar trebui să conteze! Conducătorii auto n-ar trebui puşi niciodată în situaţia de a traversa calea ferată în orb. Ce aşteptaţi, domnilor din cadrul SNCFR? Să se întâmple întâi o tragedie şi apoi să luaţi măsuri?

VIDEO

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Delegaţie academică din Bulgaria, în vizită la Universitatea Valahia din Târgovişte

Publicat

pe

de

Universitatea „Valahia” din Târgoviște a primit astăzi, 22 iunie 2018, vizita unei delegații a Academiei de Științe Economice D.A. Tsenov, din Sviştov, Bulgaria, condusă de rectorul universității – prof. dr. Ivan Marchevski.

În cadrul discuțiilor, au fost abordate aspecte privind mobilitățile Erasmus, cooperare bilaterală în domeniul cercetării științifice, posibile colaborări în cadrul Programului Orizont 2020, participări la conferințe, precum și apariții editoriale în jurnalele celor două universități.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Tabără internaţională de pictură la „Curtea Domnească” din Târgovişte

Publicat

pe

Nouă artişti din ţară şi din străinătate participă la cea de-a doua ediţie a Taberei internaţionale de pictură „Târgoviştea veche”, organizată de Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, în perioada 24 iunie – 1 iulie, la Curtea Domnească din Târgovişte. Amfitrion va fi cunoscutul artist plastic Mihai Şerbănescu, expert la clasa de pictură a Şcolii Populare de Arte “Octav Enigărescu”.

Lucrările realizate în cadrul taberei de pictură vor face obiectul unei expoziţii al cărei vernisaj se va desfăşura sâmbătă, 30 iunie 2018, la ora 18:00, tot la Curtea Domnească.

Citește în continuare

PUBLICITATE

ad

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!