Connect with us

Dâmboviţa

Tatăl şefului Poliţiei Rutiere Dâmboviţa, cercetat penal pentru distrugere!

Publicat

pe

Sursa foto: Captură MDI TV

E o vorbă din popor care zice că nu ne putem alege nici părinţii şi nici rudele. Astea sunt, cu ele defilăm! Aşa se poate spune şi în cazul care a făcut astăzi să vuiască opinia publică dâmboviţeană, după ce s-a aflat că tatăl unui şef din Poliţie se ocupa cu năzbâtâi.

Omul a înţepat cauciurile de la trei autoturisme aparţinând vecinilor săi. Ca să dea de urma vinovatului, cetăţenii rămaşi cu maşinile pe butuci, au vizionat imaginile surprinse de camera de luat vederi montată de un alt vecin. Când au văzut că cel care le gărea roţile era Nicolae Rizea, tătăl comisarului şef Răducu Rizea, şeful Poliţiei Rutiere Dâmboviţa, s-au luat cu mâinile de cap.

Fiindcă nu au reuşit să-l înduplece pe cale amiabilă pe cel care le-a provocat paguba, oamenii au mers la Poliţie şi au depus plângeri penale şi s-a declanşat ancheta. Biroul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie ne-a informat că pe numele unui bărbat de 67 de ani, din Fieni, s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că cel în cauză ar fi distrus, prin înţepare, anvelopele de la trei autoturisme.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Târgovişte: Pasajul Petru Cercel va fi redat circulației integral săptămâna viitoare

Publicat

pe

Pasajul Petru Cercel de pe centura municipiului Târgoviște (zona Dâmboviţa Mall) devine funcțional integral, săptămâna viitoare, după mai bine de zece ani de când se circulă pe un singur sens – a anunțat primarul Daniel Cristian Stan.

„De asemenea, la podul de la Teiș se lucrează la rosturi. Mai avem foarte puțin și dăm drumul circulației pe ambele poduri acolo, și pe cel vechi – reabilitat integral, și pe cel nou – construit prin proiect. Mai este puțin de asfaltat și se va finaliza și turnarea stratului doi pe Bulevardul Eroilor, zona dintre pasajul de la Aninoasa și podul de la Teiș. Strada Cornel Popa este gata, cu tot cu pasarelă.

Mai avem foarte puțin până când vom finaliza acest proiect de reabilitare și modernizare a centurii municipiului Târgoviște, de natură să conducă la depășirea unor probleme majore pe ceea ce înseamnă infrastructura rutieră a municipiului Târgoviște. Centura municipiului Târgoviște, 15 km de drumuri, se vede cu ochiul liber, este radical schimbată”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Testare COVID la farmacie. Rezultatul se raportează la DSP

Publicat

pe

Românii pot efectua în farmacie teste antigen rapide pentru depistarea infecției cu coronavirus – potrivit unui Ordin emis de Ministerul Sănătății.

„Seturile de teste vor fi puse la dispoziţie de Ministerul Sănătăţii gratuit, dar farmaciile pot percepe tarife pentru serviciul de testare. Numărul testelor distribuite farmaciilor va fi stabilit la nivel local, în funcţie de câte unităţi se înscriu în program. Aproximativ 1.000 de farmacii din întreaga țară s-au înscris până acum.

Farmaciile pot opta pentru desfășurarea activității doar după obținerea unui aviz temporar emis de Direcția de Sănătate Publică care este valabil șase luni, cu posibilitatea de prelungire succesive cu șase luni.

În urma efectuării testării, farmaciile emit un buletin de testare, semnat electronic, pe care îl comunică persoanei testate. De asemenea, au obligația de a raporta către direcțiile de sănătate publică județene, respectiv Direcția de Sănătate Publică Bucureşti, rezultatele tuturor testelor efectuate și situaţia stocurilor”, precizează deputata PSD de Dâmbovița Carmen Holban – membră în Comisia pentru Sănătate și Familie.

Instruirea personalului implicat în activitatea de testare va fi organizată gratuit de Colegiul Farmaciştilor din România, în colaborare cu Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT