Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Pe 30 mai, Primăria Titu organizează crosul oraşului şi o petrecere pentru copii!

Publicat

pe

Miercuri, 30 mai 2018, va fi o zi specială în oraşul Titu, judeţul Dâmboviţa. Dimineaţa, locuitorii sunt invitaţi să ia parte la cros. La ora 10:00, elevii şcolilor gimnaziale se vor alinia la start în zona magazinului Lidl, iar linia de sosire va fi pe platoul pieţei.

Liceenii şi adulţi vor avea de alergat pe un traseu mai lung, cu start la 10:20, de pe platoul pieţei şi revenire în acelaşi loc, după efectuarea turului oraşului.

La ora 17:00, debutează în Parcul Orăşenesc, manifestările cultural-artistice şi distractive dedicate copiilor: jocuri interactive, bătaie cu pudră colorată ecologică, teatru, trambuline, pictură pe faţă etc.

Acţiunile sunt organizate de administraţia publică locală.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Delegaţie academică din Bulgaria, în vizită la Universitatea Valahia din Târgovişte

Publicat

pe

de

Universitatea „Valahia” din Târgoviște a primit astăzi, 22 iunie 2018, vizita unei delegații a Academiei de Științe Economice D.A. Tsenov, din Sviştov, Bulgaria, condusă de rectorul universității – prof. dr. Ivan Marchevski.

În cadrul discuțiilor, au fost abordate aspecte privind mobilitățile Erasmus, cooperare bilaterală în domeniul cercetării științifice, posibile colaborări în cadrul Programului Orizont 2020, participări la conferințe, precum și apariții editoriale în jurnalele celor două universități.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Tabără internaţională de pictură la „Curtea Domnească” din Târgovişte

Publicat

pe

Nouă artişti din ţară şi din străinătate participă la cea de-a doua ediţie a Taberei internaţionale de pictură „Târgoviştea veche”, organizată de Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, în perioada 24 iunie – 1 iulie, la Curtea Domnească din Târgovişte. Amfitrion va fi cunoscutul artist plastic Mihai Şerbănescu, expert la clasa de pictură a Şcolii Populare de Arte “Octav Enigărescu”.

Lucrările realizate în cadrul taberei de pictură vor face obiectul unei expoziţii al cărei vernisaj se va desfăşura sâmbătă, 30 iunie 2018, la ora 18:00, tot la Curtea Domnească.

Citește în continuare

PUBLICITATE

ad

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!