Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Deputatul Dumitru Lupescu, primul preşedinte ales al USR Dâmboviţa

Publicat

pe

Membrii USR Dâmboviţa şi-au desemnat prin vot, la sfârşitul săptămânii trecute, echipa de conducerea, în cadrul primei conferinţe judeţene de alegeri de la constituirea organizaţiei, în noiembrie 2017. Preşedinte a fost desemnat deputatul Dumitru Lupescu. Parlamentarul a îndeplinit, până luna trecută, funcţia de şef al USR Sector 4, din care a demisionat pentru a se înscrie în USR Dâmboviţa, fiind vorba despre judeţul natal şi în care activează ca deputat.

Ca preşedinte ales al USR Dâmboviţa, Dumitru Lupescu spune că va acţiona cu prioritate pentru atragerea de noi membri şi extinderea organizaţiei. În acest sens, a realizat deja o analiză corectă şi realistă a activităţilor întreprinse până acum, au fost identificate punctele slabe şi a fost pus la punct programul de urmat, astfel încât USR să aibă, în scurt timp, filiale în cât mai multe localităţi din judeţ.

În cadrul conferinţei judeţene de alegeri a USR Dâmboviţa, care a avut loc vineri – 25 mai 2018, vicepreşedinte a fost desemnat Giorgian Neculoiu – cercetător la Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti. Acesta este de fel din comuna Ocniţa şi va îndeplini şi funcţia de coordonator al USR Târgovişte.

ALEGERI

Sorin Ion, candidatul PNL pentru Consiliul Judeţean: Dâmboviţenii vor găsi în mine un adevărat partener

Publicat

pe

de

Prioritatea mea sunt dâmboviţenii le garantez că vor găsi în mine un adevărat partener! Voi avea ca prioritate binele cetăţeanului.

Am mers mult prin întreg județul și îi cunosc pe dâmbovițeni, majoritatea întâlnirilor nu au fost de campanie, au fost pur și simplu întâlniri cu cetățenii care mi-au spus păsurile lor. Acum la final tragem linie și avem un numitor comun: dâmbovițenii își doresc lucruri normale și simple: apă, rețea de canalizare, rețea de gaze, școli moderne care să le asigure copiilor confortul necesar actului educațional.

Se poate să deschidem Un capitol mou pentru Dâmbovița și să începem cu adevărat reconstrucția județului Dâmbovița. Pe 27 septembrie, să mergem la vot iar pe 28 septembrie, să trecem la treaba!

Sorin Ion,
Candidatul PNL pentru Consiliul Judeţean Dâmboviţa, susținut și de USR-PLUS

Material la comanda PNL Dâmboviţa. Cod unic mandatar financiar: 21200012

Citește în continuare

ALEGERI

Echipa USR PLUS pentru Consiliul Local Târgoviște

Publicat

pe

Echipa Alianței USR PLUS pentru Târgoviște este motivată şi pregătită să schimbe oraşul, cartier cu cartier și stradă cu stradă. Suntem convinşi că există speranță datorită oamenilor ca ei, veniți din mediul privat și din societatea civilă, fără interese și datorii în spate.

Marius Calomfirescu. Economist, antreprenor, absolvent al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității Valahia. Domenii de interes: antreprenoriat, infrastructură, sport, mediu.

Dan Mărgărit. Antreprenor, absolvent al Facultății de Științe Umaniste, Universitatea Valahia, specializarea Istorie-Arheologie. Domenii de interes: antreprenoriat, istorie, cultură, turism, mediu.

Daniel Codruț Blaga. Informatician, absolvent al Facultății de Matematică, din cadrul Universității București, specializarea Informatică. Domenii de interes: digitalizare, administrație publică, economie, mediu, sport.

Gabriel Mihăilă. Inginer, absolvent al Facultății de Inginerie Electrică, profilul Automatică, Masterat în cadrul Facultății de Studii Economice, profilul Marketing Internațional. Domenii de interes: infrastructură, dezvoltare urbanistică, protecția mediului.

Elena Păpușa Costache. Profesor, absolvent al Facultății de Științe Politice, Litere și Comunicare din cadrul Universității Valahia cu specializarea Limba și literatura română-limba și literatura engleză, Masterat ,,Multilingvism și interculturalitate în context european”. Domenii de interes: educație.

Alin Mihai Predescu. Jurist, investment manager. Domenii de interes: infrastructură, educație, agricultură, energia regenerabilă, sănătate.

Robert Bărăcea. Economist, absolvent al Facultății de Științe Economice, Finanțe – Bănci, Universitatea Valahia Târgoviște. Domenii de interes: infrastructură, sănătate, mediu, economie.

Bogdan Costache. Inginer de mediu, absolvent al Universității de Agronomie și Medicină Veterinară din București, specializarea Ingineria și Protecția Mediului, Masterat Managementul Investițiilor în Ecosisteme. Domenii de interes: mediu, administrație publică.

Ioan Andrei Picioruș. Economist, antreprenor. Domenii de interes: educație/formare, antreprenoriat.

Ciprian Stavăr. Absolvent al Facultății de Inginerie, Master în Telecomunicații, și absolvent al Facultății de Drept și Științe Administrative, antreprenoriat IT. Domenii de interes: mediu, digitalizare, administrație publică.

Alexandru Munteanu. Economist, absolvent al Facultății de Științe Economice, Finanțe – Bănci, Master în Management Financiar Bancar la Universitatea Valahia Târgoviște. Domenii de interes: infrastructură, fonduri europene, antreprenoriat, turism.

Material realizat la comanda Uniunii Salvaţi România, parte a Alianţei USR PLUS. Cod unic mandatar financiar: 21200251

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!