Connect with us

ACTUALITATE

Panică printre călători! S-au epuizat biletele la tren!

Publicat

pe

Cetăţenii care s-au aflat ieri, 28 mai 2018, în Gara Târgovişte-Sud, pentru a pleca spre Bucureşti, cu trenul de 10:22, au avut parte de o surpriză care i-a lăsat năuci.

La casele de bilete li s-a spus scurt, aproape politicos, când au solicitat bilete pentru Nucet, Titu, ba chiar şi pentru staţia finală, Bucureşti, că nu se mai pot elibera tichete de călătorie. S-au ocupat toate locurile disponibile, iar centrul a blocat calculatorul!

Oamenii au insistat, spunând că au programate întâlniri, sunt aşteptaţi care pe unde, pierd legăturile pentru alte rute etc. Nimic! Nu mai pot fi eliberate bilete şi gata! Adică, cine urcă în tren poate fi considerat pasager fraudulos.

În final, s-a găsit o soluţie de rezolvare. Dar nu la casa de bilete, ci în tren. Călătorilor fără loc li s-a emis bilet de şeful de tren. Asta aşa, ca să nu rămână cetăţenii prin gară. Chiar dacă s-a rezolvat problema cam pe genunchi, oamenii tot şi-au exprimat nemulţumirea faţă de deciziile aberante ale SNCFR.

„Aşa ceva nu am mai auzit. Să nu îţi mai elibereze bilet dacă nu mai sunt locuri în tren. Păi, de unde să ştiu eu de decizia asta? Până la urmă, nu ar fi prima dată când stau în tren în picioare. Doar la noi se poate întâmpla aşa ceva”, ne-a spus, mâhnit, un călător care trebuia musai să ajungă la Titu.

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa prezintă firmelor prima soluție de plată instanță a avansului salarial

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița organizează, miercuri – 22 septembrie 2021, la sediul instituției, de la ora 12:00, o întâlnire în cadrul căreia vor fi prezentate agenților economici din județ Salarium – prima soluție de plată instantă a avansului salarial și de educație financiară din România. Platforma a fost lansată la începutul acestui an

Companiile care optează pentru această soluție vor reduce la zero birocrația asociată avansurilor din salariu – fără cereri, hârtii, aprobări, transferuri individuale – și impactul asupra fluxului de numerar. În cazul angajaților, este nevoie doar de instalarea unei aplicații pe smartphone pentru a putea gestiona propriul salariu, așa cum consideră.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Anunț începere implementare proiect „Înființare Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice Cornești”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT