Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Panică printre călători! S-au epuizat biletele la tren!

Publicat

pe

Cetăţenii care s-au aflat ieri, 28 mai 2018, în Gara Târgovişte-Sud, pentru a pleca spre Bucureşti, cu trenul de 10:22, au avut parte de o surpriză care i-a lăsat năuci.

La casele de bilete li s-a spus scurt, aproape politicos, când au solicitat bilete pentru Nucet, Titu, ba chiar şi pentru staţia finală, Bucureşti, că nu se mai pot elibera tichete de călătorie. S-au ocupat toate locurile disponibile, iar centrul a blocat calculatorul!

Oamenii au insistat, spunând că au programate întâlniri, sunt aşteptaţi care pe unde, pierd legăturile pentru alte rute etc. Nimic! Nu mai pot fi eliberate bilete şi gata! Adică, cine urcă în tren poate fi considerat pasager fraudulos.

În final, s-a găsit o soluţie de rezolvare. Dar nu la casa de bilete, ci în tren. Călătorilor fără loc li s-a emis bilet de şeful de tren. Asta aşa, ca să nu rămână cetăţenii prin gară. Chiar dacă s-a rezolvat problema cam pe genunchi, oamenii tot şi-au exprimat nemulţumirea faţă de deciziile aberante ale SNCFR.

„Aşa ceva nu am mai auzit. Să nu îţi mai elibereze bilet dacă nu mai sunt locuri în tren. Păi, de unde să ştiu eu de decizia asta? Până la urmă, nu ar fi prima dată când stau în tren în picioare. Doar la noi se poate întâmpla aşa ceva”, ne-a spus, mâhnit, un călător care trebuia musai să ajungă la Titu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Gafă a premierului Cîțu: Bugetul pentru 2021 susține… relaxarea economiei!?

Publicat

pe

de

Sursa foto: Puterea.ro

Premierului Florin Cîțu i s-au cerut astăzi, după declarațiile de presă făcute la Palatul Victoria, detalii despre Legea Bugetului. Răspunsul a fost unul de Doamne ferește! – scrie DC News.

„Este un buget foarte important. Este un buget care, în același timp, trebuie să suțină relaxarea economiei, un buget care pune bazele unei economii puternice în perioada următoare 2021-2024”, a răspuns Cîțu.

RELAXAREA economiei?!

Doamne ferește! După ce PIB-ul a scăzut cu 6-7 procente în 2020, ar fi o adevărată tragedie ca economia să încetinească, să se relaxeze și în 2021.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Mașini rămase blocate în zăpadă pe mai multe drumuri din Ialomița

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: Tele M Iaşi)

În județul Ialomița, aflat sub cod galben de zăpadă și viscol până în această noapte la ora 23:00, au apărut probleme de trafic din cauza fenomenelor meteo.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, mai multe autovehicule au rămas blocate în zăpadă, pe mai multe drumuri din județ, după cum urmează:
– DJ 212, la ieșire din Fetești: două camioane, o dubă și un autoturism
– Fetești: persoană rămasă înzăpezită în camion
– Andrășești: un TIR a derapat
– Mihail Kogălniceanu: patru auto blocate pe un drum comunal
– DJ 201B, Rași: două TIR-uri nu pot înainta

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!