Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Preşedintele Iohannis trebuie să respecte legea, nefiind nici el mai presus de lege!

Publicat

pe

Curtea Constituţională a României a tranşat, săptămâna trecută, conflictul juridic apărut între Preşedinţie şi Ministerul Justiţiei, în ceea ce priveşte revocarea din funcţie a procurorului şef al DNA – Laura Codruţa Kovesi. Potrivit deciziei CCR, Klaus Iohannis „urmează să emită decretul de revocare”.

În contextul în care, în ultimele zile, au apărut luări de poziţie potrivit cărora preşedintele este obligat să semneze ca notarul, deputata PSD de Dâmboviţa Oana Vlăducă a prezentat, astăzi – 4 iunie 2018, în cadrul unei conferinţe de presă, cum funcţionează relaţia procurorilor cu ministrul Justiţiei în alte state ale Uniunii Europene, punctând că ceea ce face „propaganda statului paralel”, după apariţia deciziei CCR, este o „manipulare grosolană”.

„Curtea Constituţională elimină tocmai deciziile acestea discreţionare. Nici domnul Iohannis nu poate respinge o revocare doar pentru că aşa îşi doreşte el, după cum nici ministrul Justiţiei nu poate cere o revocare fără să aibă o bază legală şi să fie în afara procedurii legale. Preşedintele trebuie să respecte legea, nefiind nici el mai presus de lege”, a punctat deputata Oana Vlăducă.

A mai spus parlamentara că, în prezent, nu a fost luată în discuţie, în cadrul PSD, suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, în situaţia în care refuză să respecte decizia CCR.

VIDEO

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

 1. moshu49

  iunie 5, 2018 at 9:13 am

  despre „bază legală” și respectarea legii tot zic pe unde apuc și eu aud…
  de ce pensionarilor nu ne-ați indexat veniturile cu 01 ianuarie a.c. conf. legii?
  sau voi sînteți mai presus de lege? curat ipocrizie!
  mai bine hai cu suspendarea Marelui Mut de la Cotroceni, că poate așa scapă țara de voi! 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

0800.800.326, numărul TelVerde la care comunici cu Primăria Pucioasa!

Publicat

pe

Primăria Pucioasa a pus la dispoziţia locuitorilor oraşului un număr de telefon gratuit – 0800.800.326, pentru a sesiza problemele cu care se confruntă şi, totodată, pentru a propune măsuri care să contribuie la îmbunătăţirea activităţii administraţiei publice locale.

Pucioasa este prima localitate din judeţul Dâmboviţa care implementează o astfel de măsură pentru a înlesni comunicarea cu cetăţenii.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Ploaia a cauzat, din nou, probleme în judeţul Dâmboviţa!

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Dâmboviţa

Furtuna care s-a abătut, în această după-amiază, peste judeţul Dâmbovița a cauzat probleme în sânul mai multor comunități.

La Gura Ocnitei, vântul a pus la pământ mai mulți stâlpi din lemn care susțineau o rețea de cablu TV și internet.

În satul Valea Voievozilor un brad s-a prăvălit peste rețeaua de curent electric, a rupt cablurile oprindu-se peste un gard.

La Moreni pompierii au intervenit cu două motopompe pentru a scoate apa acumulată în două gospodării.

Sursa foto: ISU Dâmboviţa

Citește în continuare

PUBLICITATE

ad

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!