Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

SENATOR: Lipsa unor măsuri fiscale atractive îi îndepărtează pe investitori de România!

Publicat

pe

Iancu Caracota, senator PNL de Dâmboviţa, susţine că România a pornit pe un drum greşit în ceea ce priveşte stimularea mediului de afaceri. Măsurile neatractive luate de actualii guvernanţi ne îndepărtează şi mai mult de ţările din regiune, care au trecut la reducerea impozitului pe profit, aducânu-l, în cazul Ungariei şi Bulgariei, la cote de 9%, respectiv 10%.

Spune senatorul liberal că o creştere economică bazată doar pe consum nu poate reprezenta o reţetă a succesului, iar lipsa de viziune a Guvernului PSD-ALDE, care nu ia nicio măsură reală în vederea impulsionării investiţiilor, ne va duce anul acesta la o creştere economică mult mai mică, în raport cu 2017.

„Guvernul nu are un buget solid pentru investiţii publice şi nici nu pregăteşte măsuri fiscale avantajoase pentru investitorii privaţi. Toate acestea se întâmplă în timp ce statele vecine României se pregătesc pentru a face faţă concurenţei şi unei posibile recesiuni economice la nivelul Uniunii Europene. Avem exemplul Ungariei şi Bulgariei, care şi-au redus nivelul de fiscalitate“, precizează Iancu Caracota.

Senatorul atrage atenţia guvernanţilor că oamenii de afaceri, în lipsa unor măsuri care să încurajeze investiţiile, vor migra spre alte pieţe, unde taxele sunt mult mai mici.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Cursele auto ilegale de pe Aleea Mănăstirii Dealu, în sfârşit, sancţionate de poliţişti!

Publicat

pe

Poliţiştii dâmboviţeni de la Rutieră au aplicat, în sfârşit, primele sancţiuni, plecând de la informaţiile privind organizarea de întreceri auto neautorizate pe Aleeea Mănăstirii Dealu! Verificările au fost dispuse de conducerea IPJ, urmare materialelor apărute în mediul online. Reamintim că ziarul nostru a difuzat chiar şi un filmuleţ pus la dispoziţie de un cetăţean din zonă.

CITEŞTE ŞI: Directorul amendat răspunde Poliţiei, filmând cursele ilegale de maşini. VIDEO

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Dâmboviţa, s-au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale, dintre care 24 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și una la Legea nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică. De asemenea, au fost reținute 3 permise de conducere.

Sperăm ca oamenii legii să nu se limiteze la această acţiune şi să-i ţină permanent sub observaţie pe şoferii care-şi fac de cap pe Aleeea Mănăstirii Dealu.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Accident cu două victime la Mija, judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

Un accident de circulaţie a avut loc pe DN 72, la Mija, pe teritoriul comunei IL Caragiale. Două autoturisme s-au tamponat frontal. Cauza probabilă a evenimentului soldat cu două persoane rănite grav: pătrunderea unuia dintre autoturismele implicate pe sensul opus de mers. Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea unuia dintre ocupanţi.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!