Conectați-vă cu noi

Călăraşi

17 suspecţi de contrabandă cu ţigări, săltaţi de poliţiştii din Călăraşi!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.sansanews.ro)

Poliţiştii din Călăraşi efectuează, la această oră, 22 de percheziţii în judeţ şi în Bu cureşti, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări. 17 suspecţi vor fi aduşi la audieri.

Din cercetări a rezultat că, în perioada ianuarie – mai 2018, cei în cauză ar fi achiziţionat, transportat, deţinut şi comercializat importante cantităţi de ţigarete provenite din contrabandă.

Dosarul este instrumentazt de Serviciuul de Investigare a Criminalităţii Economice Călăraşi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oltenița.

Vom reveni.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Călăraşi

24 de tone de îngrăşăminte chimice, depozitate la întâmplare!

Publicat

pe

Poliţiştii din Călăraşi au indisponibilizat 24 de tone de îngrăşăminte chimice, pe care un bărbat de 51 de ani, din comuna Jegălia, administrator al unei societăţi comerciale, le-a depozitat în condiţii necorespunzătoare.

Cel în cauză s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea obligației de depozitare a îngrășămintelor chimice și produselor de protecția plantelor numai ambalate și în locuri protejate.

Oamenii legii din Călăraşi vor continua acţiunile de verificare a modului cum sunt depozitate substanțele periculoase.

Citește în continuare

Călăraşi

Jandarmii din Călăraşi, alături de cetăţenii afectaţi de tornada din 30 aprilie

Publicat

pe

Foto: IJJ Călăraşi

30 de jandarmi din cadrul IJJ Călăraşi au acordat, astăzi – 2 mai, sprijin autorităţilor locale şi cetăţenilor din localitatea Constantin Brâncoveanu, pentru înlăturarea efectelor tornadei care s-a abătut asupra aşezării în data de 30 aprilie.

Militarii au ajutat la evacuarea unor bunuri din cadrul a șapte gospodării, repararea unui gard distrus de vânt, precum și la încărcarea, descărcarea și transportul materialelor de construcție necesare refacerii acoperișurilor caselor și anexelor grav avariate.

VIDEO

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!