Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Asistenta medicală Mihaela Ciobanu este noul viceprimar al oraşului Titu

Publicat

pe

Administraţia publică a oraşului Titu are, de aseară, echipă executivă completă, odată cu alegerea unui nou viceprimar, în persoana Mihaelei Ciobanu – consilier local PNL, de profesie asistent medical. În aceeaşi şedinţă, au fost validate şi mandatele celor şase supleanţi ai Partidului Naţional Liberal: Bordeianu Cristian (35 ani, profesor), Bucur Robert (33 ani, profesor), Craiu Aurelian (33 ani, economist), Ciobila Aurelian (40 ani, tehnician zootehnist), Enescu Constantin (26 ani, tehnician economic) şi Popescu Ovidiu (45 ani, inginer).

Odată întregit Consiliul Local Titu, au putut fi aprobate şi proiectele de investiţii propuse de primarul Traian Niculae, documentaţiile urmând a fi depuse la ADR Sud Muntenia pentru obţinerea a peste 57 de milioane de lei, fonduri europene nerambursabile.

Aleşii PSD nu au participat la şedinţă, aceştia considerând Consiliul Local Titu ca fiind dizolvat începând cu data de 1 iunie 2018. La solicitarea publicaţiei noastre, reprezentanţii Instituţiei Prefectului ne-au comunicat că se vor propunţa cu privire la legalitatea şedinţei ordinare a CL Titu din 5 iunie 2018 după ce vor studia documentele aferente, ce urmează a le fi transmise.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Lucrări edilitar-gospodăreşti, în desfăşurare la Titu

Publicat

pe

Sursa foto: Gazeta de Titu

Primăria Titu desfăşoară, în această perioadă, lucrări edilitar-gospodăreşti în mai multe zone ale oraşului, respectiv: asfaltare parcări, înlocuire borduri şi pavaje trotuare, reparaţii şi reabilitări blocuri, întreţinere spaţii verzi, curăţare şanţuri etc. De asemenea, în perioada 4-8 august 2018, a fost repetată campania de dezinsecţie aeriană.

Sursa foto: Gazeta de Titu

În paralel, se derulează procedurile impuse de lege în vederea implementării proiectelor de dezvoltare pentru care s-a obţinut deja finanţare europeană nerambursabilă. Totodată, se lucrează la noi documentaţii, în baza cărora să fie accesate fonduri pentru alte obiective de investiţii.

Sursa foto: Gazeta de Titu

Primarul Traian Niculae are în vedere instituţiile de învăţământ din oraş, precum şi reabilitarea infrastructurii rutiere şi a sistemului de evacuare a apelor pluviale. Totodată, nu vor fi uitate domeniile cultural şi social.

 

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Sens unic pe străzile Cetăţii şi Berzei, din Târgovişte, începând cu 16 august!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

De joi, 16 august 2018, străzile Cetăţii şi Berzei, din municipiul Târgovişte, devin artere rutiere cu sens unic. Pe Cetăţii se va circula în direcţia Spitalul Judeţean, iar pe Berzei invers, până la intersecţia cu strada Ion Creanga.

Noile reglementări au fost aprobate în şedinţa comisiei de siguranţă rutieră şi sunt menite să fluidizeze traficul. Reamintim că Primăria Târgovişte a derulat, în perioada iulie-august 2018, lucrări de reabilitare şi modernizare pe strada Cetăţii.

„Avem în acest moment, în diferite stadii de execuţie şi de pregătire a documentaţiilor, trei loturi de străzi din municipiul Târgovişte care urmează să intre la reabilitare, la care mai adăugăm cele patru străzi din cartierul Prepeleac, Nicolae Filipescu şi Gimnaziului.

Pe lotul numărul unu care vizează străzile Tighina, Herţa, Leo Plângă şi altele, deja s-au deschis ofertele. Urmează ca, în perioada următoare, să desemnăm câştigătorul. Etapa de licitaţie publică este parcursă aproape în integralitate.

Cel de-al doilea lot, care se referă la străzile Nifon, Pădurii, Plantelor, are ca termen de deschidere a ofertelor data de 11 august 2018. Asta înseamnă că vor începe lucrările şi pe acest lot.

Cel de-al treilea lot de străzi se află în stadiul de proiectare. Probabil, până în primăvara anului viitor, nu vom reuşi să intrăm şi acolo”, ne-a precizat primarul Cristian Daniel Stan.

Citește în continuare

PUBLICITATE

ad

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!