Connect with us

SPORT

FOTBAL: Chindia Târgovişte joacă, după 22 de ani, un baraj de promovare în Liga 1

Publicat

pe

Chindia Târgovişte va juca sâmbătă, 9 iunie, de la ora 19:00, în deplasare, primul meci al barajului de promovare în Liga 1, împotriva formaţiei FC Voluntari, urmând ca returul să se dispute miercuri, 13 iunie, la Târgovişte, cel mai probabil începând cu ora 17:30. La club, atmosfera este una optimistă, spune preşedintele Marcel Ghergu. Jucători, antrenori, staff, cu toţii sunt animaţi de dorinţa de a face performanţă. Chindia are în faţă perspectiva promovării în primul eşalon fotbalistic al ţării după 22 de ani!

„Sunt două meciuri foarte grele, dar avem şansa noastră. O să ne batem pentru ea până în ultima secundă, când va fluiera arbitrul. Sperăm să facem posibilă promovarea. Toţi ne dorim să facem acest pas. Este un moment important în viaţa echipei noastre, este un moment important pentru municipiul Târgovişte şi pentru judeţul Dâmboviţa”, a declarat Marcel Ghergu, în cadrul unei conferinţe de presă care a fost organizată, astăzi – 7 iunie, la sediul Primăriei Târgovişte.

Şi antrenorul Nicu Croitoru priveşte cu încredere dubla de baraj, chiar dacă adversarul are experienţă în Liga 1.

„De partea cealaltă, noi venim cu o dorinţă extraordinară de a face performanţă, mai ales că avem o echipă foarmată în mare parte din jucători târgovişteni sau din judeţul Dâmboviţa. Sunt jucători tineri şi cred că un rezultat foarte bun în aceste două meciuri ar însemna o confirmare a talentului lor şi, pentru unii, un start de carieră extraordinar, iar pentru alţii o relansare. Ne bucură faptul că întreg lotul este pregătit şi îşi doreşte foarte mult promovarea. Sperăm ca, la ora jocului, să avem toţi jucătorii apţi, pentru că, acum, mai sunt mici probleme, dar sperăm să le rezolvăm până atunci, şi, după primul joc, de sâmbătă, să-l privim cu şi mai mult optimism pe cel de acasă”, a spus Nicu Croitoru.

În perspectiva promovării, discuţiile despre buget şi stadion sunt la ordinea zilei printre fanii FC Chindia, care îşi doresc, evident, ca echipa să nu fie nevoită să joace pe teren străin meciurile de… acasă. Vor putea Primăria Târgovişte şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa să asigure finanţare de Liga 1? De asemenea, vor investi bani în actualul stadion, având în vedere că există un proiect care vizează construirea altuia, în zona fostei unităţi militare de la gară?

În cadrul conferinţei de presă de astăzi, primarul Cristian Daniel Stan şi vicepreşedintele CJD Alin Manole au precizat că se va găsi o soluţie financiară pentru a susţine echipa de fotbal, mai ales că nu înseamnă un buget cu mult mai mare faţă de cel actual, având în vedere câştigurile din drepturile de televiziune. Totodată, edilul Cristian Daniel Stan este convins că vor apărea şi sponsori, întrucât Chindia va avea o cu totul altă vizibilitate dacă promovează în Liga 1. De asemenea, Primăria Târgovişte ia în calcul şi o redistribuire a fondurilor alocate pentru sport, în funcţie de performanţele obţinute pe fiecare disciplină în parte.

„După 22 de ani, Chindia Târgovişte are, din nou, perspectiva promovării în prima ligă. Cred că am ajuns aici şi datorită faptului că Primăria Târgovişte şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa au asigurat, constant, de ceva vreme, toate condiţiile financiare şi toate obligaţiile salariale şi de altă natură către club. În 2015, echipa a promovat din Liga 3 în Liga 2 şi, iată că, în sezonul 2017-2018, are în faţă perspectiva promovării în Liga 1”, a punctat primarul Cristian Daniel Stan.

La rândul său, vicepreşedintele CJD Alin Manole spune că, şi la nivelul administraţiei judeţene, s-au făcut deja calcule financiare şi nu vor fi probleme în susţinerea echipei. Cât priveşte stadionul, se va găsi o soluţie astfel încât Chindia să joace meciurile de acasă în faţa propriilor suporteri, nu pe alt teren, fiindcă la Târgovişte nu sunt condiţii de Liga 1.

„Este un drum început acum mult timp, acesta spre promovare. Din 2012, Consiliul Judeţean şi Primăria Târgovişte au dat credit unei echipe de pe plan local, că ştiţi cum era cu Chindia înainte. Ne învăţau alţii cum să antrenăm, cum să facem… Avem încredere în antrenor, în preşedinte şi în băieţii noştri că vor avea determinarea necesară pentru a promova. Şi suporterii, şi oraşul aşteaptă de foarte mult timp acest lucru”, a spus Alin Manole.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPORT

Ce înseamnă şansă dublă la pariuri?

Publicat

pe

de

Poate ai auzit de multe ori vorbindu-se despre şansă dublă la pariuri şi te-ai întrebat ce este cu ea. Ei bine, şansă dublă se întâlneşte în sporturi în care meciurile se încheie la egalitate în timp regulamentar de joc, la fotbal, hochei pe gheaţă sau la handbal şi baschet.

Ți-am pregătit în următoarele rânduri mai multe informații despre pariurile cu șansă dublă. Sperăm că aceste informații te vor ajuta să evaluezi mai bine următoarele pariuri.

Ce cote au pariurile cu șansă dublă?

La pariuri şansă dublă se poate referi la acele pariuri care au cote mai mici şi care sunt mult mai avantajoase decât pariurile pe final. Se acoperă două din trei posibilităţi, 1X, ai victorie echipa gazda sau meci egal, ai X2, meci egal sau victorie echipa oaspete şi 12, oricare dintre echipe câştiga, rezultat final. Cote bune găsești la Favbet Pariuri pe acest tip de pronosticuri.

La pariurile pe 1X2 ai şanse matematice mici, 33%, dar cu şansă dublă ajungi la 67%. Singurul lucru rău la şansa dublă e cota mai mică, dar măcar nu pierzi multe pariuri.

Ai două şanse de câştig practic din trei variante de pariere. Cotele pentru şansa dublă se vor calculat în funcţie de nişte formule matematice, cotele se află în strânsă legătură cu cele pentru rezultatul final 1X2. Deci avem la şansă dublă raportul dintre produsul celor două rezultate finale ale şansei duble şi suma lor. Cotele de la casele de pariuri pentru şansa dublă se vor învârti în jurul valorilor rezultate din calculele precise.

Ce este handicapul asiatic?

O alternativă la şansa dublă este handicapul asiatic +0.5. Dacă pariezi şansă dublă 12 handicapul asiatic nu are alternativă. Să nu confundaţi şansă dublă cu DNB-ul. Draw No Bet este pariu fără egal, şansă dublă pariezi pe egal. Se termină meci la egalitate primeşti miza înapoi, nu câştigi nimic, dar nici nu pierzi, ceea ce e foarte important. Cota primită e cota 1 şi cam atât.

Alegi să pariezi la şansa dublă când ai meci decisiv, când rezultatul de egalitate nu te ajuta pentru că echipele nu au ce face cu el, se pariază şansă dublă 12, dar şi când vrei să pariezi pe meci şi cotele la 1X2 sunt egale, nu ai favorită certă. Mai foloseşti şansă dublă când ai bilete cu mai multe meciuri, cota finală va fi bună asta deşi ai cote foarte mici 1.25, de exemplu, în medie, pe bilet.

Cea mai bună strategie pentru şansa dublă e strategia Fork, se pariază în direct, unde prinzi cote mari la rezultatul unei remize, rămâi în negru. Asta înseamnă că vei câştiga mult mai bine cu şansă dublă dacă începi să înveţi cum se aplică strategia şi dacă o vei combina cu alte strategii la fel de eficiente şi cu matematica pusă în slujba pariurilor sportive.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

CJ Dâmbovița rămâne alături de echipa de fotbal Chindia Târgoviște

Publicat

pe

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, este în permanență preocupat de bunul mers al echipei de fotbal Chindia Târgoviște, o emblemă a sportului dâmbovițean, un exemplu de reușită pe acest traseu dificil al menținerii în prima ligă și al avansării pe locuri fruntașe în campionat.

Astăzi, Corneliu Ștefan le-a făcut jucătorilor o vizită când se aflau la antrenament împreună cu Toni Petrea și Cristian Țermure. Președintele CJ a discutat cu aceștia despre situația financiară a clubului târgoviștean. Șeful administrației județene i-a asigurat pe jucători, dar și pe membrii staff-ului, că Primăria Municipiului Târgovişte și Consiliul Județean Dâmbovița își vor duce până la capăt angajamentele asumate.

„Am vrut să vorbesc cu toți jucătorii, în primul rând pentru că au nevoie de liniște pentru a-și putea păstra parcursul bun în Liga I, dar și pentru a prezenta starea reală a situației de la club, mai ales că modul în care aceasta a fost prezentată în ultimele zile nu reflectă în mod just ceea ce se întâmplă la echipă. Atât eu, cât și Daniel Cristian Stan vom fi alături de Chindia Târgoviște, de stafful echipei și de suporteri. Încă o dată, îi felicit pentru meciurile bune făcute”, a precizat Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats