Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgovişte, 14-30 iunie, campanie de dezinsecţie la sol!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.cvlpress.ro)

Primăria Târgovişte va demara, joi – 14 iunie 2018, acţiunea de dezinsecţie la sol, până la o înălţime de 3 metri, împotriva ţânţarilor, muştelor şi omizilor. Sunt vizate parcurile, locurile de joacă, aliniamentele stradale, cimitirele și spațiile verzi din microraioane.

Campania se va derula până în data de 30 iunie, în intervalul orar 22:30-05:00. Programul va suferi decalaje atunci când condițiile meteo vor fi necorespunzătoare.

Se vor folosi substanţe ecologice, omologate de Ministerul Mediului, Ministerul Sănătății și Ministerul Apelor și Pădurilor. Combaterea dăunătorilor se va realiza cu insecticidele CALIPSO, FENDONA 15 SC şi SOLFAC EW 050.

Atenţie! Posesorii de animale de companie trebuie să evite zonele în care se va acţiona. De asemenea, apicultorii trebuie să ia toate măsurile care se impun în astfel de situaţii.

ADMINISTRAŢIE

Voineşti, singura comună din judeţul Dâmboviţa unde se spală străzile!

Publicat

pe

Primăria Voineşti a mai bifat săptămâna aceasta o premieră. Este singura comună din judeţul Dâmboviţa unde se spală străzile! De altfel, putem afirma fără să greşim că este între puţinele unităţi administrativ-teritoriale rurale din ţară unde se întâmplă acest lucru.

Administraţia locală de la Voineşti a cheltuit 5.200 de euro din bugetul propriu pentru achiziţionarea unei mături automate, care să poată fi ataşată unui tractor din parcul auto şi s-a pus pe treabă!

Primarul Dănuţ Gabriel Sandu ne-a spus că, în momentul de faţă, reţeaua de drumuri asfaltate măsoară 35 de kilometri şi toate aceste drumuri vor fi spălate ori de câte ori situaţia o va impune.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Poiana primeşte cereri pentru scutire de la plata penalităţilor de întârziere

Publicat

pe

De săptămâna aceasta, cetăţenii din comuna Poiana, judeţul Dâmboviţa, pot solicita să fie scutiţi de la plata penalităţilor de întârziere calculate pentru taxele şi impozitele restante – spune primarul Marian Şerban.

Potrivit hotărârii adoptate la nivelul administraţiei publice locale, cererile se pot depune până în data de 20 decembrie 2018 şi vor fi avizate favorabil, cu condiţia achitării integrale a debitelor.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!