Connect with us

ACTUALITATE

Stand de sănătate în Piaţa Tricolorului din Târgovişte, pentru prevenirea consumului de droguri

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa desfăşoară, în perioada 26 iunie – 20 iulie 2018, în parteneriat cu Societatea de Cruce Roşie şi Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dâmboviţa, campania de informare „În primul rând, ASCULTĂ”, în vederea prevenirii consumului de droguri.

În acest sens, marţi – 26 iunie, va fi organizat, începând cu ora 09:00, un stand de sănătate în Piaţa Tricolorului din Târgovişte. De asemenea, în intervalul sus-menţionat, se vor derula întâlniri de informare – educare – comunicare şi activităţi sportive, toate având rolul de a sublinia importanţa unei atitudini vigilente şi responsabile din partea adulţilor, părinţi, educatori, personal din serviciile preventive, decidenţi, şi de a-i încuraja pe copii şi tinerii să stea departe de droguri.

Atenţie! La nivel global, există un minim estimat de 190.000 de decese premature (în cele mai multe cazuri evitabile), din cauza consumului de droguri, majoritatea atribuite utilizării opioidelor. Tulburările cauzate de consumul de droguri subminează relaţiile cu persoanele apropiate, deteriorează viaţa familială şi pot ruina oportunităţile copiilor și tinerilor, de educaţie şi angajare.

26 iunie a fost declarată, prin Rezoluţia 42/112 din 7 decembrie 1987 a Adunării Generale a ONU, drept „Ziua internaţională de luptă împotriva consumului şi traficului de droguri”.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Serviciile de transport și închiriere Bolt, acum și la Târgoviște!

Publicat

pe

Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, a lansat, astăzi – 5 august 2021, serviciile de ride-hailing în Târgoviște. Compania este prezentă acum în 16 orașe: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Brașov, Iași, Oradea, Arad, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Sibiu, Bacău, Buzău și Târgoviște.

Bolt oferă servicii de transport la cerere, dar și de închiriere de trotinete electrice sau de transport de mâncare, prin Bolt Food

Utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store.

Prețul curselor Bolt din Târgoviște începe de la 7 lei, iar pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%. Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt le recomandă șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform reglementărilor în vigoare.

În plus, lansarea acestui serviciu este și o oportunitate pentru cei care doresc un program flexibil și o sursă de venit suplimentară. Persoanele interesate se pot înscrie contactând partenerii oficiali Bolt.

Citește în continuare

ACTUALITATE

România trimite pompieri în zonele afectate de incendii din Grecia

Publicat

pe

de

Un modul de intervenție specializat în stingerea incendiilor de pădure va fi dislocat în Grecia pentru a putea sprijini salvatorii eleni în zonele puternic afectate de incendii – se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Modul va fi format din 112 pompieri salvatori cu 23 de autospeciale: 6 autospeciale de stingere incendii de pădure, 2 cisterne, 1 centru de comandă, 4 containere Multirisc, 1 generator, 2 tabere mobile, 1 autocar de intervenție, 2 microbuze, 4 autospeciale de primă intervenție și comandă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT