Connect with us

ACTUALITATE

Stand de sănătate în Piaţa Tricolorului din Târgovişte, pentru prevenirea consumului de droguri

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa desfăşoară, în perioada 26 iunie – 20 iulie 2018, în parteneriat cu Societatea de Cruce Roşie şi Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dâmboviţa, campania de informare „În primul rând, ASCULTĂ”, în vederea prevenirii consumului de droguri.

În acest sens, marţi – 26 iunie, va fi organizat, începând cu ora 09:00, un stand de sănătate în Piaţa Tricolorului din Târgovişte. De asemenea, în intervalul sus-menţionat, se vor derula întâlniri de informare – educare – comunicare şi activităţi sportive, toate având rolul de a sublinia importanţa unei atitudini vigilente şi responsabile din partea adulţilor, părinţi, educatori, personal din serviciile preventive, decidenţi, şi de a-i încuraja pe copii şi tinerii să stea departe de droguri.

Atenţie! La nivel global, există un minim estimat de 190.000 de decese premature (în cele mai multe cazuri evitabile), din cauza consumului de droguri, majoritatea atribuite utilizării opioidelor. Tulburările cauzate de consumul de droguri subminează relaţiile cu persoanele apropiate, deteriorează viaţa familială şi pot ruina oportunităţile copiilor și tinerilor, de educaţie şi angajare.

26 iunie a fost declarată, prin Rezoluţia 42/112 din 7 decembrie 1987 a Adunării Generale a ONU, drept „Ziua internaţională de luptă împotriva consumului şi traficului de droguri”.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

CAS Dâmbovița, sesiune de contractare servicii medicale în ambulatoriu

Publicat

pe

de

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa organizează, în luna decembrie 2022, sesiune de contractare pentru încheierea de contracte cu furnizorii de servicii medicale din asistența medicală ambulatorie de specialitate pentru specialități clinice.

Sesiunea de contractare se va desfășura conform următorului calendar de contractare:

„Documentele necesare încheierii contractelor / actelor adiționale se transmit în format electronic asumate fiecare în parte prin semnătură electronică extinsă / calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea și exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

Lista documentelor necesare contractării pentru fiecare tip de asistență medicală poate fi consultată accesând pagina web a CAS Dâmbovița, www.casdb.ro în sectiunea FURNIZORI – CONTRACTARE 2021”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Moș Crăciun vine la Târgoviște pe 16 decembrie și le împarte copiilor daruri trei seri la rând

Publicat

pe

Moș Crăciun va sosi la Târgoviște, vineri – 16 decembrie 2022, și, împreună cu alaiul său, va porni în paradă pe străzile din zona de centru a orașului, așa cum de altfel se întâmplă de câțiva ani buni, până în „Orășelul copiilor” din Piața Tricolorului.

Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, timp de trei seri, respectiv pe 16, 17 și 18 decembrie, Moșul va împărți daruri copiilor. În acest sens, este nevoie ca părinții să meargă la scena din Piața Tricolorului, începând cu ora 16:00, și să-i înscrie pe cei mici pe lista care va fi întocmită în ziua respectivă.

De precizat că administrația publică locală a pregătit pentru această acțiune câteva mii de cadouri.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats