Connect with us

ECONOMIE

Finanţare: 50 de milioane de euro pentru întreprinderi sociale

Publicat

pe

România este unul din statele membre UE în care întreprinderile și organizațiile sociale pot beneficia de împrumuturi cu dobândă și garanții colaterale reduse, cu sprijinul Planului de investiții pentru Europa – informează Centrul Europe Direct Târgovişte.

Fondul European de Investiții (FEI) și cele șapte bănci membre ale grupului Erste au semnat, în data de 19 iunie, un acord de garanție pentru antreprenoriatul social în scopul de a oferi finanțare organizațiilor sociale, prin intermediul Programului UE pentru ocuparea forței de muncă și inovare socială (EaSI).

Rețeaua Erste de bănci locale va putea oferi, în următorii cinci ani, împrumuturi în valoare totală de 50 de milioane euro unui număr de cel puțin 500 de organizații sociale din 7 state membre UE. Grupul bancar va oferi finanțare pentru o gamă largă de sectoare ale antreprenoriatului social, fiind vizate organizații inovatoare, orientate spre mediul social, ce activează în domeniul educației, sănătății, serviciilor sociale sau ocupării forței de muncă ce provine din categorii defavorizate, marginalizate sau vulnerabile.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa, anunț important pentru femeile antreprenor

Publicat

pe

de

Joi – 18 august 2022, la ora 10:00, se va deschide apelul de finanțare „Femeia Antreprenor” pe platforma www.granturi.imm.gov.ro – ne informează Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

„Ne dorim să găsim soluții viabile pentru antreprenori și să îi sprijinim în implementarea proiectelor propuse! Consultanță inițială gratuită.
Alătură-te Comunității Femeilor de Afaceri din județul Dâmbovița, susținută de către Camera de Comerț Dâmbovița”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Link ➡️ http://turism.gov.ro/web/2022/08/11/18-august-2022-ora-1000-deschiderea-apelului-femeia-antreprenor-2022/?fbclid=IwAR3p_fRgigxFCTidxjEKY0QwfSBEwCR832h9bGX0UJE5-nLgxeDTcJstWLc

Serviciul Proiecte, Relații Interne și Internaționale
Tel: 0245.210.318
E-mail: info@cciadb.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa, apel către firmele din județ

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița pregătește, în această perioadă, „Topul Firmelor din județul Dâmbovița”, eveniment care va avea loc în luna noiembrie 2022.

Clasamentul este organizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a utilizării capitalului angajat. Topul este construit pe baza unei metodologii clare, transparente și unitare la nivel național, implementată de Camerele de Comerț în toate județele țării – se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

„Rugăm toate companiile care nu au depus bilanțurile la Ministerul Finanțelor Publice să ne transmită e-mail pe adresa info@cciadb.ro, până la data 17.08.2022, pentru a vă contacta în vederea înregistrării situațiilor financiare în aplicația de realizarea a Topurilor de firme.

Considerăm că nicio companie nu trebuie să piardă șansa de a fi listată în Topul Firmelor, unicul clasament, atât județean, cât și national, de certificare a performanțelor antreprenoriale.

Ne puteți urmări: https://www.cciadb.ro/categorie/topul-firmelor/

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT