Conectați-vă cu noi

Ialomiţa

Mama Elena, singurul român „centenar” din judeţul Ialomiţa!

Publicat

pe

Reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne au vizitat-o astăzi, 28 iunie 2018, pe Elena Drăgan, din Valea Măcrişului, singurul român „centenar” din judeţul Ialomiţa. Deşi împovărată de ani şi de boală, mama Elena a primit cu inima deschisă simbolurile naţionale ce i-au fost înmânate în cadrul campaniei MAI „O viaţă cât un centenar”.

Elena Drăgan s-a născut în anul 1918, într-o zi istorică, 9 mai, dată când sărbătorim Ziua Independenţei României, sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial și Ziua Europei. Nu a avut un trai liniştit, dar, cu credinţă în Dumnezeu şi puteri supraomeneşti, pe care doar o mamă le are, a crescut şase copii şi şapte nepoţi.

La nivel național, au fost identificate 250 de persoane care au împlinit sau vor împlini vârsta de 100 de ani în 2018.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

IPJ Ialomiţa, acţiune de plantare de arbori în Pădurea Călugăreasca

Publicat

pe

Poliţiştii din Ialomiţa au plantat, astăzi – 15 martie 2019, împreună cu copiii lor, 400 de puieţi de stejar şi tei în Pădurea Călugăreasca, la intrare în localitatea Păltinișu.

„În felul acesta, polițiștii și-au dovedit sprijinul pentru susținerea regenerării pădurilor, nu doar prin activități de prevenire și combatere a delictelor silvice, ci și prin organizarea unei activități de plantare de arbori.

Reprezentanţii Direcţiei Silvice Ialomiţa au răspuns cu promptitudine şi entuziasm demersului iniţiat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa, deschizând astfel «Luna plantării arborilor». La activitate au participat și reprezentanți ai Primăriei comunei Perieți.

Cu această ocazie, am dat startul voluntariatului în acest an pentru plantarea de puieţi de arbori şi încurajăm cetăţenii să desfăşoare activităţi similare, pentru că fiecare dintre noi poartă responsabilitatea protejării pădurilor”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Ialomiţa.

Citește în continuare

Ialomiţa

Au furat 400 kg de morcovi de pe un teren agricol!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.dozadebine.ro)

Poliţiştii din Ialomiţa au prins în flagrant doi tineri din comuna Borduşani, care furaseră 400 kg de morcovi, de pe un teren agricol aparţinând unei societăţi comerciale din localitate. Bărbaţii, în vârstă de 24 şi 28 de ani, au fost depistaţi când transportau morcovii cu un atelaj hipo.

Poliţiştii le-au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat reprezentanţilor societăţii prejudiciate.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!