Connect with us

ACTUALITATE

Universitatea şi Poliţia din Castellon, parteneri de nădejde pentru Târgovişte!

Publicat

pe

Deputata PSD de Dâmboviţa Claudia Gilia a pledat, în cadrul vizitei de lucru pe care a efectuat-o în Provincia Castellon, din Spania, pentru întărirea colaborării dintre Universitatea Jaume I şi Universitatea Valahia din Târgovişte, în special prin extinderea programelor de mobilitate Erasmus, astfel încât studenţii şi cadrele didactice din cele două centre universitare să poată beneficia de schimburi de bune practici.

În cadrul discuţiilor, a fost abordat şi proiectul PROXPOL, dezvoltat de Universitatea Jaume I, proiect care vizează pregătirea personalului din poliția locală în domeniul siguranței și ordinii publice, poliției de proximitate, prevenirea actelor antisociale și menţinerea ordinii și liniștii publice.

„Este important să găsim formulele prin care personalul poliției locale din Târgoviște să participe la un astfel de program de pregătire profesională. Am găsit o deschidere totală din partea colegilor spanioli, cărora le mulțumesc pentru disponibilitate și pentru interesul manifestat în consolidarea relațiilor dintre cele două comunități. Instituțiile din cele două țări pot colabora în beneficiul cetățenilor noștri. Sunt convinsă că cele două proiecte vor avea succesul scontat și vor genera noi proiecte comune în viitorul apropiat”, precizează deputata Claudia Gilia.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

15 octombrie 2023: Târg de legume și fructe locale la Direcția Agricolă Dâmbovița

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Direcția Agricolă Dâmbovița va organiza, duminică – 15 octombrie 2023, în curtea instituției (Bulevardul IC Brătianu, Nr. 23), o nouă ediție a târgului de legume și fructe de la producătorii locali pe care l-a inițiat anul trecut.

Participanții vor avea ocazia să achiziționeze delicii de toamnă, dar și diferite produse procesate, toate la prețuri mai bune ca cele din piață. Prin urmare, nu ratați evenimentul de la Direcția Agricolă!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

SC Parc Industrial Priboiu SA, anunț achiziție serviciu de specialitate

Publicat

pe

De

SC PARC INDUSTRIAL PRIBOIU SA, cu sediul în comuna Brănești, sat Priboiu, Aleea Sinaia Nr. 60, județul Dâmbovița, dorește achiziționarea unui serviciu autorizat de specialitate pentru efectuarea reviziei a 5 sisteme efracție tip Paradox cu detectori între 5 și 10 bucăți / sistem și implementarea unui sistem complet cu 11 camere video în interiorul Parcului.

Ofertele se depun la sediul Parcului sau electronic, pe adresa de email: priboiuparcindustrial@yahoo.com. Termen depunere oferte: 15.10.2023.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite