Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Patru posturi de preot sunt vacante în judeţul Dâmboviţa

Publicat

pe

Arhiepiscopia Târgoviştei organizează, în data de 24 iulie 2018, examen pentru ocuparea a patru posturi vacante de preot, după cum urmează:

1. Parohia IZVORUL TĂMĂDUIRII
Protoieria Târgovişte Nord, post de preot III, Biserica cu hramul “Izvorul Tămăduirii”, Categoria I, 2.400 de familii (fără casă parohială).

– republicată – transfer/examen pentru intrare în oraş.

2. Parohia PUCIOASA I
Protoieria Pucioasa, post de preot II, Biserica cu hramul “Adormirea Maicii Domnului”, Categoria I, 1.560 de familii (fără casă parohială).

– republicată – transfer/examen pentru intrare în oraş.

3. Parohia SLOBOZIA MOARĂ
Protoieria Titu, post de preot II, Biserica cu hramul “Sf. Împăraţi Constantin şi Elena”, Categoria I, 650 familii (fără casă parohială).

– republicată – numire şi transfer.

4. Parohia I.L. CARAGIALE
Protoieria Târgovişte Sud, post de preot II, Biserica cu hramul “Sf. M. Mc. Dimitrie”, Categoria I, 550 familii (are casă parohială).

– numire şi transfer.

• Dosarele vor fi predate Pc. Pr. Secretar eparhial, înainte de termenul de candidare.
• Pentru postul de preot de la parohiile „Izvorul Tămăduirii” şi Pucioasa I, se va susţine examen de selecţionare a personalului clerical pentru mediul urban, în data de 24.07.2018.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT